دیجیاتو | 5 سال پیش

محققان از آسیب ماندگار کرونا به قلب اکثر بیماران خبر می دهند

مجموعهتحقیقاتی جدیدنشان می‌دهد قلب اکثر افرادی که بعد از ابتلا به ویروس کرونا بهبود یافته‌اند، با آسیبی ماندگار همراه بوده‌اند. این مطالعات مدعی هستند ویروس مستقیما به عضلات بدنه قلب حمله کرده و به آنها آسیب‌هایی جدی وارد می‌کند، حتی در مواردی که فرد مبتلا علائمی بسیار ساده از خود نشان داده و در بیمارستان بستری نشده باشد.

در حالی که بیشتر تمرکز مردم روی نرخ مرگ و میر ناشی از شیوع کووید-19 است و حالا شش ماهی می‌شود که درگیر پاندمی هستیم، محققین دریافته‌اند افرادی که بعد از ابتلا به صورت کامل بهبود یافته‌اند، نشانه‌هایی از آسیب دائمی به بدنه قلب خود به همراه دارند.

از همان ابتدای شروع پاندمی ویروس کرونا، پزشکان و متخصصان اذعان داشتند افرادی که ناراحتی قلبی دارند یا به نحوی عضله قلب آنها در گذشته آسیب دیده، در معرض مرگ بیشتری نسبت به دیگر مبتلایان به ویروس هستند. هرچند معلوم نبود دقیقا کووید-19 چه تاثیری روی قلب می‌گذارد و آیا اصلا به صورت مستقیم به آن حمله می‌کند یا خیر.

این مجموعه مطالعات روی بیش از ۱۰۰ بیماری که سلامتی خود را باز یافته‌اند (با متوسط سن ۴۹ سال) و طی بازه زمانی ۷۱ روز صورت گرفته؛ با استفاده از تصویربرداری تشدید مغناطیسی قلبی (CMR) منظم محققان به سادگی دریافتند حدود ۷۸ درصد از افرادی که بهبود پیدا کرده‌اند، علائمی در زمینه آسیب جدی به عضلات قلبی و ۶۰ درصد از آنها نیز التهاب عضله قلب داشتند. این در حالی است که تنها ۳۳ درصد از افراد مورد آزمایش قرار گرفته سابقا در بیمارستان بستری شده بوده‌اند.

مطالعات نشان می‌دهند ممکن است آسیب‌های وارد شده به عضله قلب، به خاطر وجود التهابی پیشین بوده که به خاطر حمله ویروس کرونا تشدید شده است. همچنین دقیقا معلوم نیست این آثار مشاهده شده برای همیشه ماندگار خواهند بود یا در طولانی مدت بهبود پیدا می‌کنند.

دومین بخش از مطالعات روی ۳۹ بیمار کووید-19 انجام شده که به طور دقیق‌تر بدنه قلب را مورد واکاوی قرار داده است. در بین بیمارانی با متوسط سن ۸۵ سال، علت اصلی مرگ ناشی از ابتلا به این ویروس، درگیری با ذات‌الریه بوده و در ۶۰ درصد از موارد نیز آسیب‌هایی جدی در بدنه قلب نیز رویت شده است. هرچند همچنان متخصصان تاکید دارند هیچ مدرکی مبنی بر ماندگار بودن این شرایط در افرادی که بهبود پیدا می‌کنند وجود ندارد.



#فناوری #تکنولوژی #علمی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

اپل قرار است به‌زودی قابلیتی را به ساعت‌های هوشمند اپل واچ اضافه کنند که برای کاربرانی که احتمال ابت

8 ماه پیش

در شرایطی که دو فوق ستاره فوتبال جهان به ثبت هزار گل زده نزدیک‌اند، هوش مصنوعی پاسخ داد کدام‌یک از ا

8 ماه پیش

نتایج تحقیقات پژوهشگران آلمانی درباره قارچ‌های سمی نشان داده است که سم در برخی از این دسته قارچ‌ها ب

8 ماه پیش

در نتیجه تصادف و آتش‌سوزی خودروی تسلا با برخورد به گاردریل و ستون بتنی در تورنتو کانادا، ۴ نفر جان خ

8 ماه پیش

رولزرویس برای ادای دین به شخصیت شرور جیمز باند، فانتوم گلدفینگر را معرفی کرد.

8 ماه پیش

آیفون اس‌ای جدید براساس شاسی آیفون ۱۴ ساخته می‌شود.

8 ماه پیش

شیائومی پس از اعلام تاریخ معرفی شیائومی ۱۵، نمونه تصاویر رسمی از دوربین شیائومی ۱۵ پرو را منتشر کرد

8 ماه پیش

جست‌وجوی گوشی‌های موبایل متعلق به شرکت آمریکایی موتورولا در اینترنت شما را به هیچ نتیجه‌ای نمی‌رساند

8 ماه پیش

به نظر می‌رسد گوگل در حال تست قابلیتی مشابه با Live Activities آیفون برای اندروید ۱۶ است. این قابلیت

8 ماه پیش

بیشتر...