کشیده کاریکاتور در تلویزیون ایسنا
برنامه تلویزیونی «کشیده»، با نگاهی طنز به کاریکاتورهای ایران و جهان، از شبکه دو پخش میشود.
به گزارش ایسنا، امین شفیعی ـ تهیهکننده «کشیده» ـ در توضیحی درباره این برنامه گفته است: برنامه بخشهای متفاوتی دارد که به فراخور اتفاقات در هر هفته انتخاب میکنیم. یکی از بخشها بحث موضوعات روز است که به اخباری که در طول آن هفته اتفاق افتاده است، میپردازد. بخش دیگر، بخش پرونده است که یک پرونده خاصی را بررسی میکنیم. موضوع خاصی را انتخاب و کاریکاتورهایی درباره آن موضوع را مرور میکنیم.بخش دیگر هم به نام «بریم قدیم» است که در این بخش به طور ویژه به اخباری که در گذشته اتفاق افتاده است میپردازیم.
این برنامه ساز درباره نام برنامه اظهار کرد: «کشیده» چند معنی جذاب دارد؛ اولا به معنی کشیده شدن یک چیزی که روی کاغذ کشیده میشود. دوم اشاره به سیلی زدن و آن جنبه انتقادی که کاریکاتوریست انجام میدهد و یکی هم عبارتی که معمولا گفته میشود ببین فلانی چی کشیده که اشاره به مشکلات است.
وی درباره انتخاب کاریکاتورهای ایرانی گفت: یک گروه پژوهش هست که در طول هفته به دو شکل مختلف کاریکاتورها را انتخاب میکنند؛ یکی اینکه آثار تمام کاریکاتوریستهایی که در صفحات خود در فضای مجازی منتشر میکنند اینها را رصد و جمع آوری میکنند. دوم هم یک بانک از کاریکاتورهای تاریخی، جمع آوری و موضوع بندی کردند که به فراخور آن موضوع در برنامه به آن پرداخته می شود. یک بخش هم معرفی کاریکاتوریستهای خاص و پرداختن به آثارشان.
امین شفیعی درباره بخش بین الملل هم چنین توضیح داده است: در این بخش چالشهایی وجود دارد، به عنوان مثال کاریکاتوریستهایی هستند که ضد آمریکا و ضد صهیونیست کاریکاتور کشیدهاند. وقتی دنبال فایلهای پرحجم میگردیم به مشکل میخوریم که یا فیلتر شده است یا حداقل اینکه خیلی سخت می شود پیدا کرد.تلاش میکنیم آنچه در جهان کاریکاتور اتفاق میافتد در برنامه روایت کنیم.
وی گفت: فیروزه کوهیانی به عنوان سرپرست نویسندگان به اتفاق گروهی از نویسندگان جوان کار نویسندگی این برنامه را برعهده دارند.
انتهای پیام
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
سلامت عمومی افراد مختلف جامعه این روزها تحت تاثیر عوامل مختلفی در معرض تهدید قرار میگیرد که یکی از اشکال آن، تجویز و استفاده غیرتخصصی از داروهای مختلف و همچنین داروهای غیرمجاز است.
تحقیقات یک شرکت تحقیقاتی مستقل نشان میدهد که هزینه آموزش هوش مصنوعی چینی «دیپسیک»(DeepSeek) به جای ۶ میلیون دلار اعلامی، ۱.۳ میلیارد دلار بوده است.
بخشی از نوشتههای حبیب احمدزاده در خصوص «سوال تاریخی» عباس میرزای قاجار را مشاهده میکنید.
با افزودن این مواد غذایی به رژیم غذایی، میتوان همزمان از سلامت قلب و روده پشتیبانی کرد. ترکیب این مواد در وعدههای روزانه، علاوه بر بهبود سلامت عمومی، میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و مشکلات گوارشی را کاهش دهد.
ما مستقیم با آمریکا جنگیدیم. آمریکایی که جنگ را مدیریت میکرد و فناوری میداد. نتانیاهو کجا بود. در وعده صادق هوش و حواسش پرید. آمریکا می فهمد که جنگ نظامی با ما تمام شده اما با ما جنگ اقتصادی دارد.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اطلاعیه ای از قطع سیمکارتهای افراد متوفی خبر داد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سسیستان و بلوچستان از راه اندازی سامانه ۲۴۳۰.ir با عنوان گزارش دهی مقررات خلق الساعه توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی خبر داد.
در فیلم، تویوتا سنچری(برخی ها در فارسی سنچوری می نویسند) جی50 یعنی نسل دوم این خودرو را مشاهده می کنید که از سال 1997 تا 2017 تولید شد. این تحفه ژاپنی مجهز به پیشرانه 12 سیلندر با 276 اسب بخار خروجی در نسخه بازار ژاپن و 295 اسب بخار خروجی در نسخه صادراتی بود./خاص ترین محصول تویوتا که شاید در بسیاری از بازارهای بین المللی ناشناخته ترین محصول این کمپانی ژاپنی هم باشد؛ سِنچوری(سِنچری) نام دارد! این خودرو از سال 1967 تا کنون روی خط تولید قرار دارد.
بیشتر...