خبرگزاری تسنیم | 2 ماه پیش

کاخ سفید: تسلیحات هسته ای را به اوکراین باز نمی گردانیم تسنیم

به گزارش گروه بین‌المللخبرگزاری تسنیم، جیکسالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره گزارش روزنامه نیویورک‌ تایمز مبنی بر اینکه برخی از مقام‌های غربی پیشنهاد کرده‌اند که جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند قبل از اتمام کارش، سلاح‌های هسته‌ای را به اوکراین بازگرداند؟، به ای‌بی‌سی گفت: این موضوع در دست بررسی نیست.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید افزود: آنچه در حال انجام آن هستیم، افزایش ظرفیت‌های مختلف متعارف به اوکراین است تا آنها بتوانند به طور موثر از خود دفاع کنند و نبرد با روس‌ها را پیش ببرند، نه اینکه توانایی هسته‌ای به آنها بدهیم.

هفته گذشته روسیه اعلام کرد که این ایده "دیوانگی محض" است و جلوگیری از چنین سناریویی یکی از دلایلی است که مسکو نیروهای خود را به اوکراین اعزام می‌کند.

وعده پیوستن سریع اوکراین به اتحادیه اروپا

کی‌یف پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991 تعدادی سلاحهسته‌ای را به ارث برد، اما بر اساس توافقنامه سال 1994، تفاهم نامه بوداپست، در ازای دریافتتضمین‌های امنیتی روسیه، آمریکاو انگلیسآنها را کنار گذاشت.

روزنامهنیویورک تایمز هفته گذشته در گزارشی مدعی شدکه دولت بایدن احتمالاً به دنبال «بازگرداندن» سلاح‌های هسته‌ای خود به اوکراین باشد.

نیویورک تایمز در گزارش خود نوشت که با توجه به تلفات سنگین اوکراین در میدان نبرد با روسیه، چند مقام آمریکایی و اروپایی پیشنهاد کرده اند که دولت بایدن باید سلاح‌های هسته‌ای خود را بار دیگر در خاک اوکراین مستقر کند. این تسلیحات پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991 از اوکراین خارج شد.

پیش از این «ولودیمیر زلنسکی» در جریان گفتگوی خود با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا، گفته بود که یا اوکراین باید به ناتو ملحق شود، یا دارای سلاح هسته‌ای شود.

انتهای پیام/



#‌اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

بازیکن تیم والیبال پیکان از برد تیمش مقابل شهرداری ارومیه ابراز رضایت کرد.

نیم ساعت پیش

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: نبود شغل پایدار موجب افزایش مهاجرت و تشدید آسیب‌های اجتماعی شده است. از این‌رو، ضروری است که سیاست‌های کارآمدی در این زمینه اتخاذ شود.

1 ساعت پیش

معاون قضائی قوه قضائیه گفت: به‌مناسبت 22 بهمن ماه 1403، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی 3هزار و 126 نفر از محکومان محاکم عمومی انقلاب، سازمان قضائی نیرو‌های مسلح و تعزیرات حکومتی مشمول عفو شدند.

1 ساعت پیش

شهردار شیراز از تخصیص یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای احیا و بازآفرینی مجموعه تاریخی زندیه و تلاش برای بهره‌برداری از فاز نخست این طرح در نیمه اول سال آتی خبر داد.

1 ساعت پیش

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: اشتباهات داوری نسبت به فصل‌های گذشته کم‌تر شده است، میزان ضرر از داوری نسبت به دو فصل گذشته کم‌تر شده که به دلیل کمک‌داور ویدیویی است، عدالت بیشتر و لیگ سلامت‌تر شده و نتایج واقعی‌تر می‌شود.

نیم ساعت پیش

رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌مناسبت اعیاد مبعث و شعبانیه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با عفو یا تخفیف مجازات بیش از 3هزار نفر از محکومان محاکم موافقت کردند.

1 ساعت پیش

نماینده‌ی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، گفت: ۹۵ درصد صنعت آذربایجان شرقی دست بخش خصوصی است باید انرژی مورد نیاز بخش خصوصی را تامین کنیم‌.

نیم ساعت پیش

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش گفت: بودجه ورزش کشور که ۱۳ تا ۱۴ هزار میلیارد تومان بود در سال آینده از مرز ۲۰ هزار میلیارد تومان عبور کرده است.

1 ساعت پیش

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تبریز از برگزاری جشنواره رسانه‌ای «هفت» همزمان با هفته فرهنگی تبریز در تهران خبر داد.

1 ساعت پیش

بیشتر...