سلامت نیوز | ۱ هفته پیش

ارتقای کیفیت زندگی کودک در بزرگسالی با گفتاردرمانی سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، شاید شما هم چیزهایی درباره گفتاردرمانی شنیده باشید. گفتاردرمانی به افراد در همه سنین اعم از کودک و بزرگسال کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی و زبانی خود را بهبود بخشند. گفتاردرمانی فارغ از اینکه چقدر بر توانایی شما در صحبت کردن یا برقراری ارتباط مؤثر تأثیر می‌گذارد، می‌تواند کیفیت زندگی شما را بهبود بخشد.

برخی از عارضه‌هایی که گفتاردرمان‌ها آنها را می‌توانند رفع کنند با هم مرور می‌کنیم. گفتاردرمانی به شما کمک می‌کند توانایی صحبت کردن و برقراری ارتباط با زبان را بهبود بخشید. اینکه به چه نوع گفتاردرمانی نیاز دارید به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ ازجمله سن و وضعیت سلامت یا چالش‌های گفتاری که ممکن است دچار آن باشید.



کدام بیماری‌ها؟


آفازی : افراد مبتلا به آفازی ممکن است در خواندن، نوشتن، صحبت کردن و درک زبان مشکل داشته باشند. این بیماری اغلب پس از سکته یا آسیب به ناحیه‌ای از مغز که زبان را پردازش می‌کند، ایجاد می‌شود.
آپراکسی: افراد مبتلا به آپراکسی می‌دانند چه می‌خواهند بگویند، اما در شکل دادن به کلمات مشکل دارند. آنها ممکن است در خواندن، نوشتن، بلع و سایر مهارت‌های حرکتی نیز مشکل داشته باشند.
اختلال در بیان : افراد مبتلا به اختلالات بیانی قادر به بیان کلمه خاصی نیستند.
اختلالات روانی: اختلالات روانی سرعت، جریان و ریتم گفتار شما را مختل می‌کند. لکنت (گفتار قطع‌شده یا مسدودشده) یک اختلال روانی است. به هم ریختگی (سخنرانی‌ای که با هم ادغام شده و سریع است) نیز همینطور است.
اختلالات دریافتی: افراد مبتلا به اختلالات دریافتی در درک یا پردازش آنچه دیگران می‌گویند مشکل دارند. آنها ممکن است دایره لغات محدودی داشته باشند، در پیروی از دستورالعمل‌ها مشکل داشته باشند یا به‌نظر می‌رسد که علاقه‌ای به گفت‌وگو ندارند.
اختلالات تشدید: اختلالات رزونانس شرایطی است که بر حفره‌های دهان یا بینی تأثیر می‌گذارد. این بیماری جریان هوا را مسدود و ارتعاشاتی را که به شنیدن صداها کمک می‌کند تغییر می‌دهد. شکاف کام، تورم لوزه‌ها و سایر شرایطی که بر ساختار دهان و بینی شما تأثیر می‌گذارد، می‌تواند باعث اختلالات شدید شود.



#‌اخبار_سلامتی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

آگاه بودن از وضعیت سلامتی، اولین گام برای پیشگیری از بیماری‌هاست. هر بار که به پزشک مراجعه می‌کنید، فرصتی طلایی دارید تا اطلاعات حیاتی درباره بدن‌تان به دست آورید — به شرط آنکه سوالات درستی بپرسید.

۱ هفته پیش

نشانگرهای رنگی تغذیه روی بسته‌بندی مواد غذایی، ابزاری ساده اما کاربردی برای انتخاب آگاهانه خوراکی‌ها هستند که با اصلاح الگوی مصرف، به ارتقای سلامت جامعه کمک می‌کنند.

۱ هفته پیش

قانون حمایت از اطفال و نوجوانان مصوب ۱۳۹۹ و پیمان‌نامه حقوق کودک به رعایت مصالح عالیه کودک در اخذ تمام تصمیمات و حمایت در برابر تمام اشکال آزار و سوءاستفاده تاکید داشته و تکالیف مشخصی را در راستای تضمین حداکثری امنیت و سلامت جسمی و روانی کودکان مقرر داشته است.

۱ هفته پیش

عمر مفید مصرف روغن زیتون معمولا کوتاه است، بنابراین بهتر است ظرف «چند ماه» مصرف شود

۲ هفته پیش

مبتلایان به بیماری‌های خونی مثل هپاتیت بی، هپاتیت سی، ایدز، سفلیس و مالاریا برای اهدای خون منع دارند.

۱ هفته پیش

ایمن‌سازی جاده‌ها، خدمات استراحتگاهی و ... هم نیاز به رسیدگی‌های بیشتر از شرایط فعلی دارند که می‌توانند آمار گردشگران ورودی به کشورمان را به نسبت قابل توجهی بالا ببرند.

۱ هفته پیش

با واکسن گارداسیل از سرطان دهانه رحم و زگیل تناسلی پیشگیری کنید. سن مناسب تزریق، مزایا و معرفی دکتر کامبیز هرمان مقدم برای واکسیناسیون تخصصی در تهران.

۱ هفته پیش

فرمانده انتظامی البرز گفت: فردی که به عنوان پرستار پسربچه چهار ساله اقدام به ‏ربایش این کودک کرده بود؛ هدف از این اقدام را وابستگی و علاقه به این کودک عنوان کرد.‏

۲ هفته پیش

دنبال نوبت فوری از بهترین ارتوپد کودکان در کرج هستی که هم تخصص کافی داشته باشه و هم با بچه‌ها ارتباط خوبی برقرار کنه؟ رزرو نوبت آنی و دسترسی آسان در کرج با فوق تخصص ارتوپد اطفال کرج

۱ هفته پیش

بیشتر...