خودم را گوینده نمی دانم ایسنا
محمد اوزی ـ تهیهکننده و مجری پیشکسوت ـ به مناسبت ۸۵ سالگی رادیو به بیان تجربیات و نظرات خود درباره رادیو و تحولات آن پرداخت.
اوزی در این گفتوگو، به صراحت اعلام کرد که خود را گوینده نمیداند و از ابتدا به عنوان نویسنده فعالیت خود را در رادیو آغاز کرده است. او از سال ۱۳۹۲ به درخواست مدیر وقت رادیو صبا، صادق رحمانی، برنامه «صبامک» را اجرا کرده و از آن زمان در این عرصه فعال بوده است.
وی در ادامه به خاطرات خود از روزهای ابتدایی کار در رادیو اشاره کرد و به ایسنا گفت: «در زمان کودکی، به مطالعه کتابهای داستانی و شنیدن برنامههای رادیویی علاقهمند بودم. یادم میآید که رادیویی کوچک داشتم که با باتری کار میکرد و شبها داستان شب را گوش میکردم. این علاقه به رادیو باعث شد که تصمیم بگیرم در بزرگسالی در این حوزه فعالیت کنم.»
اوزی همچنین به آغاز کار حرفهای خود در رادیو ایران و برنامه «خانواده» اشاره کرد و گفت: برنامه خانواده، پنجشنبهها ویژه برنامهای داشت که آقای مرادی کرمانی خاطرات مجید را مینوشت و من نیز به عنوان نویسنده و تهیهکننده در برنامههای مختلف همکاری داشتم.»
او در ادامه، به نقش رادیو در فرهنگ و جامعه ایران پرداخت و گفت: «رادیو از زمان تأسیس خود در سال ۱۳۱۰، نه تنها به عنوان یک رسانه برای اطلاعرسانی عمل کرده، بلکه به عنوان وسیلهای برای آموزش و سرگرمی و ارتباط مردم در نقاط مختلف کشور نیز شناخته شده است. رادیو به عنوان اولین رسانه جمعی در ایران، توانسته اخبار و اطلاعات را به سرعت به گوش مخاطبان برساند و در حفظ و گسترش فرهنگ بومی و هنر ایرانی نقش بسزایی ایفا کند.»
اوزی به تغییرات عمدهای که در صنعت رادیو طی سالها مشاهده کرده است، اشاره کرد و گفت: «رادیو در طول زمان تحولات گستردهای را تجربه کرده است. از جمله این تغییرات، تبدیل آنالوگ به دیجیتال است که کیفیت صدا را بهبود بخشیده و امکان پخش برنامهها با کیفیت بالاتر را فراهم کرده است. همچنین، تعامل با مخاطبان از طریق پیامک و رسانههای اجتماعی به جذابیت برنامهها افزوده است.»
وی درباره آینده رادیو در عصر دیجیتال نیز گفت: «آینده رادیو بسیار روشن و پر از فرصتهای جدید است. با رشد اینترنت و محبوبیت رادیوهای آنلاین و پادکستها، شنوندگان میتوانند به راحتی به برنامههای مورد علاقه خود دسترسی پیدا کنند. همچنین، استفاده از هوش مصنوعی میتواند به تولید محتوای جذابتر کمک کند.»
در پایان، محمد اوزی به تغییرات در سبک و محتوای برنامههای رادیویی اشاره کرد و گفت: «سبک و محتوای برنامههای رادیویی به سمت لحن دوستانهتر و غیررسمیتر پیش رفته است. امروزه مخاطبان میتوانند از طریق پیامک و شبکههای اجتماعی با برنامههای رادیویی تعامل داشته باشند.»
در حال حاضر، محمد اوزی برنامه «صبامک» را در رادیو صبا اجرا و تهیه میکند و همچنان به فعالیتهای خود در این عرصه ادامه میدهد.
انتهای پیام
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
تیمهای فوتبال فولاد و تراکتور در حالی عصر امروز به مصاف هم میروند که این بازی میتواند روی سرنوشت قهرمانی تأثیرگذار باشد.
پخش یک برنامه تفرقهافکنانه در تلویزیون، واکنشهای گستردهای را در پی داشت. معاون سیما، در گفتگوی ویژه خبری ضمن عذرخواهی بابت این اتفاق، از پیگیری فوری موضوع و معرفی مقصران به دستگاه قضایی خبر داد.
وقتی نام امام صادق(ع) شنیده میشود، اغلب او را با علم و اجتهاد میشناسند؛ با حوزهای که چهار هزار شاگرد در آن تربیت شدند، با فقهی که به «مذهب جعفری» شهرت پیدا کرد. اما کمتر گفته میشود که امام مبارزی قوی در برابر یکی از پیچیدهترین نظامهای عالم بود.
نماینده چین در آژانس بینالمللی انرژی اتمی با اعلام حمایت از برنامه صلحآمیز هستهای ایران، گفت که پکن آماده است برای حلوفصل مسالمتآمیز این پرونده همکاری کند.
شاگردان ساکت الهامی در نخستین دیدار از مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای کشور از گلگهر سیرجان پذیرایی میکنند.
سه سناتور دموکرات آمریکایی با ارسال نامهای به وزیر دفاع این کشور، خواستار توضیح درباره تلفات گسترده غیرنظامیان یمنی در حملات اخیر ارتش آمریکا شدند
چندسالی است که خشکسالی روی ایران چنبره زده است و کاهش بارش از سویی و الگوی کشت نامناسب در برخی مناطق به علاوه نیازهای صنایع و مصرف خانگی شرایط پیچیدهای پیش روی مسوولان قرار داده است. از سال ۵۸ پیشنهادات و طرحهای مختلفی برای ادغام سازمان محیط زیست ارایه شده است. این بار نمایندگان مجلس ایجاد وزارتخانه آب و محیط زیست را چاره کار دیدهاند اما به گفته دبیرکل فدراسیون صنعت آب تجمیع وظایف سازمان حفاظت محیط زیست و بخش آب وزارت نیرو و ایجاد وزارت آب و محیط زیست دارای نقاط ضعف زیادی است.
براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هماکنون (۵ اردیبهشت ماه) در شرایط «ناسالم برای گروههای حساس» است.
مدیرکل وزارت بهداشت نوار غزه گفت که 18 بیمارستان در این باریکه فعالیت خود را متوقف کردهاند و باقی بیمارستانها نیز با حداکثر ظرفیت فعالیت نمیکنند.
بیشتر...