شهرآرانیوز | 7 ماه پیش

استاندار خراسان رضوی: برگزاری نشست اکو در مشهد فرصتی برای شناساندن ظرفیت های این کلانشهر است شهرآرانیوز

به گزارش شهرآرانیوز،غلامحسین مظفری در این باره اظهارداشت: پیمان اکو که ایران یکی از سه عضو موسس آن است، اکنون با داشتن ۱۰ عضو به عنوان یکی از مهم‌ترین پیمان‌های منطقه‌ای محسوب می‌شود.

وی میزبانی اجلاسی بین المللی در این سطح با تعدد مهمانان خارجی در مشهد را کم‌سابقه خواند و گفت: ارتباط و تعامل با کشور‌های عضو اکو از اهداف برگزاری این نشست است و از آنجا که خراسان کانون و محل تلاقی راه گذر‌های شمال - جنوب و شرق - غرب است برای کشور‌های عضو اکو اهمیت بسیاری دارد.

استاندار خراسان رضوی به موقعیت جغرافیایی قرارگیری شماری از کشور‌های عضو اکو در پیرامون و همسایگی این استان اشاره و بیان کرد: برخی کشور‌های اکو در شرق و شمال استان قرار دارند و برخی دیگر با فاصله در غرب و جنوب شرق کشور واقع شده‌اند که این کشور‌ها نیز نیازمند آن هستند که برای رسیدن به آب‌های آزاد از خاک ایران عبور کنند.

مظفری دیروز نیز در جمع اصحاب رسانه، برگزاری اجلاس اکو در مشهد را اتفاق بزرگی خوانده بود که از سوی وزارت خارجه صورت گرفته است، این میزبانی با ظرفیت سنجی مشهد توسط این وزارتخانه انجام شده و در نهایت این شهر را برگزیده‌اند.

وی به یک طرح نیمه‌تمام وزارت خارجه برای ساخت یک سالن اجلاس بین المللی اشاره کرده و افزوده بود: با پیگیری‌هایی که انجام دادیم مشخص شد این طرح ۱۶ هکتاری وزارت خارجه در جاده «شاندیز» تا مرحله برپایی اسکلت ساختمان پیش رفته و به صورت نیمه تمام رها شده است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: برای برگزاری اجلاس‌های مهم هر چند هتل‌های خوبی در مشهد وجود دارد، اما نیازمند ساخت فضایی ویژه برای برگزاری اجلاس‌های بین المللی در مشهد هستیم و اکنون چنین فضای خاصی در مشهد نداریم.

مظفری با بیان اینکه یکی از چهار مرکز اصلی اکو در مشهد قرار دارد، گفت: مرکز تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی اکو در مشهد است و مشخص نیست آیا از وجود این ظرفیت در مشهد و استان بهره برده‌ایم یا خیر و آیا اصلا مسوولان مربوط از وجود چنین ظرفیتی در مشهد با خبر هستند؟

گفتنی است که بیست و هشتمین نشست وزیران امور خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، روز‌های ۱۲ و ۱۳ آذر با حضور ۲۰ هیات خارجی در مشهد برگزار می‌شود.

اکو یک سازمان منطقه‌ای دولتی محسوب می‌شود که سال ۱۹۸۵ از سوی ایران، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی میان کشور‌های عضو تاسیس شد و در سال ۱۹۹۲، هفت عضو جدید شامل افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان را به عضویت پذیرفت.

منبع: ایرنا



#اخبار #مشهد

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

امروز ۲۱ تیرماه بازار سرمایه، شاخص کل بورس با افزایش ۴۰ هزار و ۱۱۶ واحد در ارتفاع ۲ میلیون و ۶۷۷ هزا

1 ساعت پیش

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از مشکلات ما در حوزه افزایش قیمت حبوبات بوده که با نظارت‌های که صورت

1 ساعت پیش

عملیات اجرایی آزادراه ارومیه - تبریز با هدف توسعه کریدور آزادراهی شرق به غرب کشور آغاز شد.

نیم ساعت پیش

مدیر توسعه سرمایه گذاری و صندوق حمایت از سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: براساس سند ملی امنیت غذایی

2 ساعت پیش

شناور کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ده‌ها پناهجو را از خطر غرق‌شدگی و مرگ نجات داد.

1 ساعت پیش

رئیس مرکز بازرسی سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی ۶۶ شخص حقوقی با مجموع ۹۶ هزار میلیارد تومان اطل

3 ساعت پیش

کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز معاملات بازار سرمایه بعد از مدت‌ها با روند مثبت همراه بود و حدود ۶۲

نیم ساعت پیش

ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل از آغاز ثبت‌نام طرح ملی نوسازی و جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده از تاریخ

1 ساعت پیش

مراسم ششمین دوره اولویت‌بندی طرح فروش محصولات ایران‌خودرو با حضور نمایندگان نهاد‌های نظارتی، امروز ۲

1 ساعت پیش

بیشتر...