خبرآنلاین |
1 سال پیش

چند میلیارد نفر در جهان به جادوگری اعتقاد دارند خبرآنلاین

چند میلیارد نفر در جهان به جادوگری اعتقاد دارند؟

بر اساس یک مطالعه جهانی جدید که بیش از ۱۴۰ هزار نفر را مورد مطالعه قرار داده‌است؛ اعتقاد به جادوگری در سراسر جهان گسترده است اما این اعتقاد از مکانی به مکان دیگر بسیار متغیر است.

به گزارش خبرگزاریخبرآنلاین، بر اساس نتایج، حدود یک میلیارد نفر در ۹۵ کشور به جادوگری اعتقاد دارند، حدود ۴۰ درصد از کسانی که در نظرسنجی شرکت کردند گفتند که به جادوگری اعتقاد دارند و به نظر می‌رسد شیوع محلی این باورها بسیار متفاوت است.

به عنوان مثال، در سوئد، طبق این مطالعه، تنها ۹ درصد از شرکت کنندگان اعتقاد به جادوگری را گزارش کردند، در حالی که این میزان در تونس ۹۰ درصد بود.

بوریس گیرشمن، نویسنده و اقتصاددان از دانشگاه امریکن، می نویسد، اگرچه باورهای جادوگری در برخی کشورها بیشتر از سایر کشورها رایج است، اما همچنان در هر کشور "گروه های اجتماعی و جمعیتی" را در بر می گیرد.

تحقیقات قبلی باورهای جادوگری را در نقاط مختلف جهان مورد بررسی قرار می‌داد، اما کمبود داده‌ها مانع از انجام تحلیل‌های جهانی درباره باورهای جادوگری توسط محققان شده است.

گیرشمن مجموعه داده جدیدی را از نظرسنجی‌های حضوری و تلفنی که بین سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۷ توسط مرکز تحقیقاتی پیو و سایر گروه‌های نظرسنجی حرفه‌ای انجام شد، ساخت.

گیرشمن در مطالعه جدید می نویسد: تمام نظرسنجی ها از پاسخ دهندگان پرسیده شد که آیا به "چشم بد" یا این ایده که "برخی افراد می توانند فحش یا طلسم هایی بزنند که باعث اتفاقات بد برای کسی می شود" اعتقاد دارند یا خیر.

این مجموعه داده جدید همچنین به گیرشمن اجازه می دهد تا به پیوندهای بین باور جادوگری و انواع عوامل در سطح فردی و کشوری نگاه کند.

این مطالعه نشان داد که در سطح فردی، افرادی که دارای تحصیلات و امنیت اقتصادی بیشتری هستند کمتر به جادوگری اعتقاد دارند.

گیرشمن گزارش می دهد که در سطح ملی، باورهای جادوگری با نهادهای ضعیف، سطوح پایین اعتماد اجتماعی و نوآوری کم، و همچنین با فرهنگ سازگارانه و سطوح بالاتر تعصب درون گروهی مرتبط است.

او می‌گوید: «این مطالعه نشان می‌دهد که باورهای جادوگری هنوز در سراسر جهان گسترده است.

گفتنی است که درک باورهای جادوگری همچنین می تواند برای دولت ها، محققان یا گروه های کمکی که سعی در کمک یا همکاری با مردم محلی دارند، حیاتی باشد.

۲۲۷۲۲۷



#‌اخبار_دانش منبع: خبرآنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

با استفاده از نانوموادزیستی، محققان ساختار میکرومقیاسی ساختند که می‌تواند داروهای ضدسرطان را با موفقیت در محل تومور رهاسازی کند.

18 ساعت پیش

دانشمندان سنگاپوری، ارتشی از سوسک‌‎های مکانیکی که به‌صورت ریموت کنترل می‌شوند را در یک زمین بیابانی آزمایش کرده‌اند که در آینده می‌توان از این سوسک ها برای مأموریت‌های جستجو و نجات کمک گرفت.

14 ساعت پیش

تولید گوشی ایرانی چند سالی است توجه‌ها را به خود جلب کرده است و وزیر ارتباطات در آخرین اظهاراتش درباره آن گفت که سالیانه بیش از سه میلیارد دلار صرف واردات ۱۰ تا ۱۴ میلیون دستگاه گوشی می‌شود اما این امکان برای ما وجود دارد که بتوان تولیداتی در این بخش داشته باشیم.

15 ساعت پیش

یکی از منابع معتبر دنیای فناوری مدعی شده اپل اندازه نمایشگر آیفون ۱۷ پلاس را نسبت به نسل‌های قبلی کاهش می‌دهد.

19 ساعت پیش

بارندگی شدید و جاری شدن سیل بی‌پیشینه این هفته در امارات عربی متحده و عمان باعث آبگرفتگی بزرگراه‌ها و ساختمان‌ها، ترافیک ایستا، اختلال کار فرودگاه و محبوس شدن مردم در خانه‌هایشان شد و زیان‌های جانی و مالی به همراه داشت.

9 ساعت پیش

تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهند که بهترین سرنخ وجود حیات در سیارات، رنگ بنفش آن‌ها است که نوعی باکتری در زمین، می‌تواند توضیح مناسبی برای این سرنخ باشد.

10 ساعت پیش

گوشی تاشدنی جدید گلکسی زد فلیپ ۶ سامسونگ با تراشه‌ی قدرتمند کوالکام در گیک‌بنچ رؤیت شد.

3 ساعت پیش

دسترسی شرکت های بزرگ فناوری به داده‌های افراد متوفی در رسانه‌های اجتماعی، موجب بروز نگرانی از سوی برخی کارشناسان در خصوص سوءاستفاده شرکت ها از این داده‌ها شده به طوری که خواهان نابود کردن همیشگی این داده‌ها شده اند.

12 ساعت پیش

آلفارومئو پس از یک هفته پرماجرا، در روز دوشنبه اعلام کرد که نام شاسی بلند جدید خود را به دلیل فشار دولت ایتالیا تغییر خواهد داد. این خودرو در ابتدا آلفارومئو میلانو نام داشت اما اکنون آلفارومئو جونیور خوانده می‌شود.

7 ساعت پیش

بیشتر...