خبرگزاری ایسنا | 5 ماه پیش

مراقب باشید به بهانه سهام عدالت حسابتان را خالی نکنند ایسنا

یک مقام پلیس فتا نسبت به شگرد ارسال پیامک‌های مشکوک با مضمون سود سهام عدالت که هر از گاهی توسط کلاهبرداران ارسال می‌شود هشدار داد و اعلام کرد که سودجویان با ارسال بدافزار، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را برای خالی کردن حساب‌ها به سرقت می‌برند.

به گزارش ایسنا، موضوع کلاهبرداری در بستر سایبری در سالهای اخیر مرسوم شده و به تدریج پیچیدگی‌های خاصی به خود گرفته است. در این راستا ارسال پیامک‌های مشکوک از سوی کلاهبرداران با مضامین مختلف تحت عنوان سهام عدالت، احضاریه قوه قضاییه، اعطای وام و غیره طی سالهای اخیر مرسوم شده است؛ ترفند نخ‌نما شده‌ای که البته هنوز قربانی می‌گیرد.

معمولا با نزدیک شدن به ماههای پایانی سال و زمان پرداخت سود سهام عدالت، جنب و جوش سودجویان برای خالی کردن حساب هموطنان نیز بیشتر می‌شود که در این راستا همواره پلیس فتا هشدارهای لازم را می‌دهد. کلاهبرداران سایبری با توجه به زمان واریز سود سهام عدالت و فراخور نیازهای جامعه علاوه بر ترفندهای مختلف، اقدام به تبلیغات و ارسال پیام با مضمون ثبت نام و سود سهام عدالت کرده و از کاربران کلاهبرداری می کنند.

کاربران بدون آگاهی وارد لینک های آلوده شده درحالی که یک بدافزار بوده و کلاهبرداران با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را برای خالی کردن حساب‌ها به سرقت می برند.

مراقب باشید به بهانه سهام عدالت حسابتان را خالی نکنند!

در این رابطه سرهنگ رسول جلیلیان ـ رییس پلیس فتا البرز - گفته که کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک‌های جعلی تحت این عناوین، سعی در ترغیب افراد به کلیک روی لینک ارسالی کرده و سپس به درگاه بانکی جعلی می کشانند. سهل انگاری و ناآگاهی کاربران سبب شده تا کلاهبرداران از این فرصت سوءاستفاده کرده و برداشت غیرمجاز هر روز رو به افزایش باشد.

جلیلیان تاکید کرد: پیامک‌های سازمانی و رسمی از سرشماره‌های معتبر ارسال می‌شود و کاربران به هیچ عنوان به لینک‌هایی که از طریق سرشماره‌های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.

رییس پلیس فتا البرز، سایت پلیس فتا را مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواده‌ها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه های این سایت بپردازند.

وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

بنابراین گزارش، سود سهام عدالت منتهی به سال ۱۴۰۲ هنوز پرداخت نشده و زمان پرداخت آن نیز مشخص نیست. اخباری هم که درباره پرداخت سود دو میلیون تومانی و چهار میلیون تومانی منتشر می شود هنوز به تایید سازمان بورس نرسیده است. بر این اساس بیشتر درگاه‌های اینترنتی یا پیامک‌های ارسالی درباره سهام عدالت جعلی و آلوده به بدافزار است.

هموطنان آگاه باشند که سود سهام عدالت بر اساس اعلام وزارت اقتصاد در روزهای پایانی سال پرداخت می‌شود. برای هیچ یک از خدمات سهام عدالت پیامک یا آدرس درگاه اینترنتی فرستاده نمی‌شود و اگر سود سهام عدالت به حساب سهامدار نمی‌شود، فرد باید به سامانه سجام به نشانی sejam.ir یا سامانه سهام عدالت sahamedalat.ir به آدرس مراجعه و مشکل را برطرف کند.

انتهای پیام



#اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

مدیرعامل شرکت توانیر از اجرای موفق ۳۶ بسته مدیریت مصرف در سطح کشور خبر داد.

13 ساعت پیش

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس

10 ساعت پیش

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:توده گرد و خاک شکل گرفته در کشور عراق طی سه روز آینده نوار غربی

10 ساعت پیش

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تعدادی از واحد‌های تولیدی که مرتبط با کالا‌های اساسی و ضر

14 ساعت پیش

با ادامه روند گرمایش زمین و بی‌توجهی به بحران اقلیمی، تابستان ایران دیگر محدود به سه ماه نیست و فصل

13 ساعت پیش

معاون وزیر جهاد گفت: استان های زاگرس نشین شامل ۱۱ تا ۱۲ استان، بیش از ۹۰ درصد آتش سوزی ها اتفاق می ا

18 ساعت پیش

سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: با توجه به افزایش تعداد تقاضا پرواز‌های فوق‌العاده در

2 ساعت پیش

هشت عضو اوپک‌پلاس درباره بازگرداندن روزانه ۵۴۸ هزار بشکه دیگر از مجموع کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود

13 ساعت پیش

سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت سامانه بارشی و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلفی از کشور تا روز‌های

17 ساعت پیش

بیشتر...