امضای تفاهم نامه همکاری میان بیمارستان رضوی دانشگاه امام رضا آستان نیوز پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی حرم مطهر امام رضا علیه السلام
به گزارش آستان نیوز، به منظور همكاري هاي مشترك علمي و تحقيقاتي تفاهم نامه همكارهاي مشترك به امضاي دكتر محسن محور مدير عامل بيمارستان فوق تخصصي رضوي و دكتر مرتضي رجوعي رئيس دانشگاه بين المللي امام رضا(ع) رسيد.
بر اساس اين تفاهم نامه مقرر شد توسعه همكاري ها در كارآزمايي باليني تجهيزات ساخته شده با لحاظ نسبت مالكيت فكري آن و برندسازي بيمارستان فوق تخصصي رضوي از طريق طراحي بايوبانك اطلاعات پزشكي و انتشار ويژه نامه مجله رضوي با محوريت فناوري هاي حوزه سلامت و مشترك با دانشگاه در دستور كار اين دو مجموعه قرار گيرد.
همكاري در تدوين استانداردهاي تجهيزات پزشكي
شناسايي و تأمين نيازهاي پزشكي در حوزه تجهيزات و فناوري هاي سلامت با انجام پژوهش هاي بنيادي و كاربردي مورد نياز حوزه سلامت كشور با تأكيد بر بيمارستان رضوي، همكاري در تدوين استانداردهاي تجهيزات پزشكي در مركز تحقيقات بيمارستان و مركز تحقيقات فناوري هاي زيستي و سلامت دانشگاه بين المللي امام رضا(ع) از ديگر موضوعات مطرح شده در اين تفاهم نامه همكاري است.
همچنين در تفاهم نامه منعقد شده بين دانشگاه بين المللي امام رضا(ع) و بيمارستان فوق تخصصي رضوي به همكاري در تعريف و اجراي عناوين پژوهشي و فناوري مشترك از مسير به اشتراك گذاري امكانات آزمايشگاهي و فني طرفين و همكاري در ارايه سمينارها، دوره هاي تخصصي، كارگاه ها و دوره هاي آموزشي كوتاه مدت، جشنواره ها و كنفرانس هاي علمي مشترك و استفاده از ظرفيت هاي علمي و اجرايي اين دو مجموعه پرداخته شده است.
تسهيل امور كارآموزي و كارورزي دانشجويان
ترغيب و تشويق و بكارگيري محققان در دوره هاي آموزشي كوتاه مدت و همچنين تسهيل امور مربوط به كارآموزي و كارورزي دانشجويان، همكاري علمي با مراكز تحقيقاتي و آموزشي ساير كشورها و سازمان هاي بين المللي با رعايت قوانين و مقررات دولت جمهوري اسلامي ايران و كمك به توليد ثروت از طريق توليد، شناسايي ، انتقال و فروش فناوري و تجاري سازي در قالب شركت دانش بنيان، از مسير تاسيس اولين شركت مشترك دانش بنيان بين دانشگاه و بيمارستان از ديگر موضوعاتي است كه در اين تفاهم نامه همكاري به آن اشاره شده است.
اين تفاهم نامه به مدت 3 سال اعتبار دارد و به منظور عملياتي نمودن مفاد آن كارگروه مشترك توسعه همكاري ها به نمايندگي از دو مجموعه ايجاد مي شود.
#اخبار #بهداشت_درمان
بیشتر...
تبلیغات
استروژن یک هورمون جنسی است که بر بسیاری از سیستمهای بدن از جمله سیستم تولید مثل، استخوانها، پوست و مغز تأثیر میگذارد.
یک پژوهش جدید که توسط محققان دانشگاه کانتربری در نیوزیلند انجام شده است، نشان میدهد کودکانی که بیش از ۹۰ دقیقه در روز به هر نوع صفحه نمایشی (تلویزیون، تلفنهوشمند، تبلت، مانیتور و غیره) نگاه میکنند، در سنین ۵/۴ تا ۸ سالگی از نظر واژگان (روان بودن حروف)، اعداد و ارتباطات، کمتر از حد متوسط هستند.
گاهی اوقات حمایت اجتماعی معنادار کمتر مردان، آنها را برای همراهی و حمایت به شرکای عاطفی متکی میکند.
ویتامین D یکی از ویتامینهای ضروری برای حفظ سلامت استخوانها، سیستم ایمنی بدن و بسیاری از عملکردهای دیگر است. بدن انسان به طور عمده از طریق نور خورشید این ویتامین را تولید میکند، اما برخی عوامل میتوانند مانع از جذب کافی ویتامین D از خورشید شوند.
رشد گفتاری کودکان از شش ماهگی سالگی آغاز می شود و در طول روند رشد ممکن است اختلالاتی برای کودک بوجود آید. تاخیر کلامی،لکنت زبان،ناروانی های گفتار و مشکلات تلفظی از جمله اختلالاتی است که می تواند در گفتار کودکان ایجاد شود. بسیاری از والدین زمانی که با مشکلات گفتاری کودک خود موجه می شوند دچار اضطراب و دستپاچگی می گردند.مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر با در اختیار داشتن متخصصین گفتاردرمانی کودکان با تجربه در حیطه اختلالات گفتاری و ارزیابی دقیق گفتار کودکان شما را در جهت بهبود مشکلات گفتاری کودکان خود یاری می رساند.
اگر میخواهید زندگی سالمتری داشته باشید و شانس ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهید، این ۷ راهکار سلامت میتواند شروع خوبی باشد.
حدود ۲۲ کارشناس هشدار دادند که استفاده گسترده از مواد شیمیایی مصنوعی در کالاهای مصرفی در حال آسیب رساندن به کودکان است.
بیشتر بزرگسالان هنگام مرگ، حرف از آمدن عزیزان خود به بالینشان و صحبت با آنها میزنند. اما کودکان هنگام مرگ چه میبینند؟
در روابط خانوادگی، یکی از مهمترین و پیچیدهترین موضوعات، تعیین حد و مرزهای صمیمیت میان والدین و فرزندان است. این موضوع نه تنها به روابط خانوادگی بلکه به سلامت روانی و اجتماعی افراد نیز مرتبط است. هرچند صمیمیت و نزدیکی عاطفی بین والدین و فرزندان از اهمیت ویژهای برخوردار است، اما در عین حال، تعیین مرزهای مناسب برای حفظ استقلال و توسعه شخصیت فردی فرزند، ضروری است.
بیشتر...