خبرآنلاین |
10 ماه پیش

شترها مار سمی را یک لقمه چپ می کنند فیلم خبرآنلاین

شترها مار سمی را یک لقمه چپ می‌کنند!/ فیلم

فرارو نوشت: شترها مارها را می‌خورند، اما به ندرت به میل خودشان است. وقتی آن‌ها به یک بیماری مبتلا شوند صاحبانشان شترها را مجبور به بلعیدن مار سمی می‌کنند.

در صحنه‌ای تکان‌دهنده در کشورهای عربی برخی از پرورش‌دهندگان شترها اقدام به قرار دادن مار افعی در دهان شترهای بیمار کرده و آن‌ها را مجبور می‌کنند تا این مار سمی را ببلعد. آن‌ها این کار را با هدف معالجه بیماری شتر انجام می‌دهند.

شتر یکی از حیواناتی است که در صحرا زندگی می‌کند و دلیل اصلی خوردن مار توسط شترها درمان بیماری در بدن آن‌ها عنوان شده است. درحالی که پرورش دهندگان این کار را عادی می‌دانند، اما بسیاری آن را غیرانسانی می‌دانند.

صاحب شتر به حیوان بیمار خود مار می‌دهد و سپس آب در دهانش می‌ریزد. سپس او را وادار می‌کند که از طلوع تا غروب خورشید بدون خوردن و آشامیدن زیر آفتاب بماند. در این بین سم در داخل بدن شتر واکنش نشان می‌دهد و به این ترتیب بیماری از بین می‌رود.

از این رو، پاسخ به سؤال مطرح شده که چرا مار را در دهان شتر می‌گذارند این است: برای درمان بیماری جنون شتر. این بیماری که به هیام معروف است، باعث می‌شود شتر از خوردن غذا خودداری کند. برخی افراد معتقدند که هیچ علت قابل درک برای این بیماری وجود ندارد و تنها راه درمان آن، خوراندن مار سمی به شتر است.

این یک بیماری جدی در نظر گرفته می‌شود که شترها را تحت تأثیر قرار می‌دهد، زیرا یک بیماری تخریب کننده عصبی مرگبار در نظر گرفته می‌شود. جنون شتر به دلیل تغییرات در پریون‌های مغز رخ می‌دهد که قسمت‌های مجاور را تحت تأثیر قرار می‌دهد و سپس این پریون‌ها به سمت غدد لنفاوی حرکت می‌کنند. این بیماری با خوردن گوشت شتر به انسان منتقل می‌شود، علاوه بر آن این بیماری دارای علائم متعددی از جمله موارد بی‌حالی و تنبلی، مشکل بی‌خوابی، تورم اعضای بدن، کاهش وزن، تب، اشک فراوان و ناتوانی در بلند شدن است.

عموماً اعتقاد بر این است که شترهایی که از هیام رنج می‌برند در واقع از یک عفونت انگلی به نام تریپانوزومیازیس رنج می‌برند. این عفونت می‌تواند باعث مشکلات متعدد باروری از جمله سقط جنین خود به خود و مرده زایی شود.

بخشی از اعتقادات پیرامون هیام این است که وقتی شتر یک مار سمی را خورد، اشک می‌ریزد. در برخی فرهنگ ها، این اشک‌ها حتی توانایی‌های شفابخشی دارند و گاهی اوقات به عنوان درمانی برای نیش مار در انسان استفاده می‌شود.

با این حال، هیچ مدرک علمی وجود ندارد که این باور را تأیید کند. این که شتر پس از تغذیه با مار ممکن است گریه کند کاملاً حکایتی به نظر می‌رسد، و مطلقاً هیچ مدرکی وجود ندارد که اشک شتر، خاصیت درمانی برای بیماری‌های انسان داشته باشد.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهاناپلیکیشن خبرآنلاینرا نصب کنید.


#‌اخبار_دانش منبع: خبرآنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

شرکت چینی ویچای‌پاور با بهینه‌سازی چهار سیستم حیاتی موتورهای دیزلی شامل تأمین سوخت، ورودی هوا، احتراق و کاهش اصطکاک، از اولین موتور دیزلی جهان با بازده حرارتی ۵۳٫۰۹ درصد رونمایی کرد. این در حالی است که بازدهی موتورهای رایج در بازار حدود ۴۶درصد است.

15 ساعت پیش

با گذشت زمان، حساسیت بدنه خودروها با توجه به نوع طراحی بیشتر شده و نیازمند محافظت بیشتری است. به تازگی نوآوری جدیدی در محافظت از بدنه خودرو در ایران و جهان مرسوم شده که به احتمال زیاد جایگزین بیمه بدنه خواهد شد!

20 ساعت پیش

مدیرعامل ایکس رسما تأیید کرد که نرم‌افزار ویدیومحور این پلتفرم به‌زودی برای تلویزیون‌های هوشمند منتشر می‌شود.

16 ساعت پیش

با وجود پوشش، بدنه جعبه‌ای، تایرهای آفرودی All-train و چراغ‌های تازه کیا قابل تشخیص هستند.

1 ساعت پیش

محققان موفق شدند تا سلول‌های مصنوعی بسازند که مانند سلول‌های زنده عمل می‌کنند؛ روش ساخت این سلول‌های زنده اما پیش از امروز هرگز بکار گرفته نشده‌ بود.

5 ساعت پیش

پرچمدارهای سال ۲۰۱۸ سامسونگ به‌لطف رام غیررسمی به قابلیت‌های هوش مصنوعی مجهز خواهند شد.

4 ساعت پیش

به‌نظر می‌رسد که دوقلوهای همسان در هنگام گوش‌دادن به موسیقی، سطوح یکسان‌تری از لذت را درمقایسه با دوقلوهای غیرهمسان تجربه می‌کنند.

5 ساعت پیش

نماینده مردم گچساران در مجلس، به وزیر ارتباطات تذکر داد که جلوی افزایش قیمت ۷۰ تا ۱۵۰ درصدی بسته‌های اینترنت را بگیرد.

17 ساعت پیش

هواوی با رشد قابل توجه در بازار موبایل چین، برای آیفون چالشی جدی ایجاد کرده است.

18 ساعت پیش

بیشتر...