بازار نیوز |
3 سال پیش

کشت ۴۵۰ هکتار ارزن علوفه در استان مرکزی هدفگذاری شد

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: کشت بهاره ۴۵۰ هکتار ارزن علوفه‌ای در راستای افزایش بهره‌وری از آب کشاورزی در این استان هدفگذاری شد.

«علیرضا کیشانی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به کاهش ۳۰ درصدی بارندگی‌ها در سال آبی جاری نسبت به سال گذشته و ۱۸ درصدی نسبت به بلندمدت در راستای مقابله با کم آبی و افزایش بهره‌وری آب کشاورزی کاشت گیاهان آب‌بر در دستور کار مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی قرار دارد.

وی ادامه داد: ارزن علوفه‌ای از جمله گیاهان کم آب‌بر است که توصیه می‌شود کشاورزانی که دامداری دارند با کشت این محصول برای تعلیف دام‌ها استفاده کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: کشت بهاره ۱۰۰ هکتار چغندر علوفه‌ای در راستای افزایش بهره‌وری آب در این استان هدفگذاری شد.

کیشانی افزود: کشت بهاره سورگوم علوفه‌ای به عنوان جایگزین ذرت علوفه‌ای از برنامه‌هایمدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در سال جاری محسوب می‌شود و این گیاه علاوه داشتن خواص ذرت علوفه‌ای دارای عملکرد بیشتر و مصرف آب کمتر است.

وی ادامه داد: کشت ۹ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای نیز در مناطقی که مشکل آب در آنها کمتر است برای تامین علوفه مورد نیاز دامداران در دستور کار این مدیریت قراردارد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از کشت بهاره ۸۰۰ هکتار چغندر قند در این استان خبرداد و گفت: کشت این محصول به شهرستان‌های استان اعلام و مقرر شده با هماهنگی کشاورزان و انعقاد قرارداد با کارخانجات قند این محصول در استان کشت شود.

کیشانی از آغاز مبارزه با علف‌های هرز، آفات و بیماری‌ها در مزارع گندم، جو و کلزای استان مرکزی خبرداد و افزود: پنج هزار و ۸۸۱ هکتار عملیات مبارزه با علف‌های هرز در اراضی کشت گندم آبی و دیم استان تاکنون انجام شده‌ است.

وی ادامه داد: ۸۵ هکتار عملیات مبارزه با سن مادر و ۴۵ هکتار عملیات مبارزه با سایر آفات و بیماری‌ها در مزارع گندم استان مرکزی انجام شده‌ است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در راستای بهبود محصولات زراعی استان عملیات مبارزه با علف‌های هرز تاکنون در ۶۰۰ هکتار از مزارع جو و ۵۱۰ هکتار عملیات مبارزه با آفات در مزارع کلزای استان انجام شده‌ است.

کیشانی گفت: همچنین عملیات مبارزه با علف‌های هرز قبل و بعد از کاشت در یک هزار و ۷۳ هکتار از مزارع کلزای استان مرکزی انجام شده‌ است.

استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه‌ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.



#‌اخبار منبع: بازار نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

امیر علی نبویان به مناسبت تولد همسرش عکسی از خودش و وی منتشر کرد.

1 ساعت پیش

در خبر زیر عکس جدید و متفاوت از مریم سلطانی بازیگر ایرانی را مشاهده می‌کنید.

یک ربع پیش

تورم توکیو از ۲.۶ درصد به ۱.۸ درصد رسید.

نیم ساعت پیش

با حکمی که کمیته انضباطی اتحادیه جهانی درخصوص کشتی جنجالی چامیزو - بایراموف اعلام کرده، یکی از برترین داوران ژوری UWW المپیک را از دست داد.

نیم ساعت پیش

جنبش دانشجویی در حمایت از فلسطین از هفته گذشته در سراسر آمریکا شدت گرفته و به چند کشور دیگر سرایت کرده و تاکنون صدها دانشجو توسط پلیس دستگیر شده‌اند. این تظاهرات از دانشگاه کلمبیا آغاز شد.

-161 دقیقه پیش

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد پدافند هوایی این کشور روز گذشته یک فروند پهپاد آمریکایی ام‌کیو-۹ را که در حال انجام فعالیت خصمانه در آسمان استان صعده بود، با موشک مناسب سرنگون کرده است.

2 ساعت پیش

شهروند خبرنگار ما با ارسال فیلم از بهسازی روکش آسفالت معابر ناحیه ۲ در شهرستان آران و بیدگل خبر داد.

1 ساعت پیش

خسروپناه در بازدید از حوزه کنکور سراسری اظهار داشت: هر داوطلبی هر نتیجه‌ای کسب کند، کاملا نتیجه فعالیت خود اوست و باید گفت که عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است.

-143 دقیقه پیش

افزایش تقاضاهای سرمایه‌ای در یک اقتصاد منجر به تشدید شکاف بین عرضه و تقاضا می‌شود به شکلی که اگر شما هر چه قدر هم عرضه یک کالا را زیاد کنید (به طور نمونه خانه های زیادی بسازید) اما به واسطه حضور تقاضاهای سرمایه باز هم شاهد گران‌تر شدن آن کالا خواهیم بود، از همین جهت است که دنیا یک قانون بدیهی و مرسوم به نام مالیات بر عایدی سرمایه دارد تا جلوی دلالی و سفته بازی را بگیرد اما برخی بی توجه به این بدیهیات و صرفا به خاطر مسائل سیاسی با آن مخالفت می‌کنند.

2 ساعت پیش

بیشتر...