روانکاو خوب خانم آقا آنلاین حضوری در تهران

روانکاو

روانکاو

امروزه مشکلات روحی و روانی به دلیل انواع مسائلی که در زندگی رخ می دهد یک امر طبیعی است. مشکلات روحی و روانی از نظر اهمیت درمان از اهمیت بسیار بالایی برخودارند و درمانگران ویژه خود را دارند. روانکاو ها نیز یکی از این درمانگران هستند . اگر به دنبال پیدا کردن یک روانکاو خوب برای حل مشکلات خود هستید این مقاله را از دست ندهید.

روانکاو چه کسی است؟

امروزه یکی از علم های بسیار مطرح شده در جهان،مربوط به این مورد است که افراد زیادی وجود دارند که خود را روانکاو معرفی میکنند.در حالی که بسیاری از مردم نمیدانند که روان کاو در حقیقت کیست و چگونه میتواند به آن ها کمک کند.

روان کاوی یکی از شاخه های شناخت روان است که بنیانگذار آن زیگموند فروید است که درباره آن گفته است: روان کاوی از شاخه های روانشناسی است.بنابراین میتوان گفت روانکاو در واقع همانروانشناساست و برای تمام مشکلات مرتبط به روان،مانند استرس،افسردگییا پانیک میتوان به آن ها مراجعه کرد.

روانکاو یک روانشناس است که پس از اخذ مدرک روانشناسی،در موسسه های معتبر دوره های روان کاوی را میگذراند و وظیفه او درماناختلال های روانیبا بهره گیری از شیوه های روان کاوی است.

برخلاف تصور هایی که وجود دارد،کار روان کاو خانم تنها گوش دادن به حرف های بیمار نیست.در واقع وظایف آن ها بیشتر از گوش دادن است.روانکاو تلاش میکند تا گذشته و خاطرات بیمار را بشناسد تا بتواند ضمیر ناخودآگاه بیمار را تحلیل کند و ریشه مشکلات روانی را بیابد.او سعی میکند وارد ضمیر ناهشیار بیمار شود،احساسات،افکار و تمایلات نا خوشایندی که در ضمیر نا خودآگاه او وجود دارد را دریابد و آن را وارد ضمیر خودآگاه بیمار کند تا بیمار بتواند از محتوای ناهشیار خود اگاه شود و از این طریق میتواند بیماری ها را درمان کند.

افراد به طور معمول به روانکاو خانم یا آقا مراجعه می کنند تا بتوانند مشکلات خود را درمان کنند. اگر به دنبال یک روان کاو خوب در تهران هستید کافی است به سایت روان آرام مراجعه کنید.

روانکاو آقا و خانم

تفاوت روانکاو و روانشناس چیست؟

یکی از سوال هایی که در این زمینه مطرح است،این است که برای درمان چه بیماری هایی باید به جای روانشناس به روانکاو خانم مراجعه کرد.در پاسخ به این سوال باید گفت که اصل این سوال غلط است. زیرا روان کاوان و روانشناسان هردو علم و توانایی ورود به حوزه های درمانی را دارند و برای هر کدام از مشکلات روانی میتوان به هر دوی آن ها مراجعه کرد.

تفاوت روانکاو خانم و روانشناس در این است که ان ها برای درمان مشکلات بیمار ها از روش های متفاوتی استفاده میکنند،در حالی که هدف هر دوی آن ها درمان بیمار است. مانند دو فرد که تصمیم دارند به یک شهر سفر کنند اما از مسیر های مختلفی عبور میکنند.نگاه روان کاو ها به بیماری ها ریزبینانه تر و عمیق تر از روانشناس ها است؛زیرا آنان سعی میکنند که بفهمند مشکل بیمار دقیقا از کجا شروع شده است و ریشه آن را پیدا کنند.

به همین دلیل روند درمان روانکاو ها کند تر است و تعداد جلسات درمانی مورد نیاز برای آن ها بیشتر است.برای درک بهتر به عنوان مثال،روانشناس ها در مواجهه با معضل هایی مانند افسردگی یا اضطراب،ریشه مشکل را در تفکرات غلط شناختی بیمار میدانند و سعی میکنند که این تفکرات بنیادی را در فرد بیمار تغییر دهند تا فرد به آرامش برسد و درمان حاصل شود.

در حالی که روانکاو خانم در مواجهه با این بیماری ها یا مراجعانی که به این اختلال ها دچار باشد،ریشه مشکل را در استفاده بیش از حد از سیستم های دفاعی یا فشاردر ناخودآگاه و یا سرکوب تمایلات اولیه میدانند که پس از یافتن ریشه مشکلات،با بهره گیری از روش های روان کاوی سعی در درمان این اختلال ها دارند.بنابراین،به طور خلاصه تفاوت روانشناس ها و روان کاو ها در روش درمان بیماری های روحی است.

این مقاله هم بخوانیدافسردگی مهاجرت

در جواب به این پرسش که باید به کدام یک مراجعه کرد،باید گفت که این انتخاب به شما،نوع علاقه شما و شرایطتان بستگی دارد.اگر علاقه مند به کاویدن درون خود و تحلیل ناخودآگاه خود هستید و مایلید وقت بیشتری را برای درمان صرف کنید،به روان کاو خانم مراجعه کنید تا نتیجه مطلوب را به دست آورید. همچنین توصیه شده است اگر دچار مشکلات روحی هستید که سال هاست درگیر آن شده اید،بهتر است به روانکاو ها مراجعه کنید. زیرا روش های روان کاوی در درمان مشکلات روحی یا شخصیتی طولانی مدت،موثرتر از روانشناسی است.

روانکاو

جلسات روانکاو به چه صورت است ؟

در جلسات روان کاوی،فرد به طور معمول چند بار در هفته به متخصص خود مراجعه میکند و روی یک تخت دراز میکشد و سعی میکند که هرچه را به ذهنش میرسد بگوید.این جلسات یک مشارکت صمیمی است که بین روان کاو و بیمار اتفاق می افتد که مقصود این است که بیمار،با کمک روانکاو احساسات ناخودآگاهش را دوباره حس کند و به آن ها پی ببرد.

روانکاو خانم از بیمار نمیخواهد که درباره موضوع خاصی صحبت کند و سعی نمیکند به روند صحبت های او جهت دهد.او تنها بیمار را آزاد میگذارد تا هر چه مد نظر دارد بگوید هر چند که اظهارات بی ادبانه یا ناشایستی باشند، زیرا در این حالت گوشه های از ذهن و ضمیر ناهوشیار او روشن میشود که روش دیگری قابل دسترسی نیست.

البته که این روند با توجه به سیستم تربیت موجود در جامعه سخت است.زیرا ما از زمان بچگی یاد گرفته ایم حرف هایمان را از فیلتر رد کنیم و تنها کلماتی را بیان کنیم که مودبانه،شایسته و معنا دار باشند؛برای رفع این مشکل بیمار روی تخت دراز میکشد و روانکاو خارج از دید او قرار میگیرد.

در طول جلسات،بیمار تجربه های گذشته خود را این بار در حضور روان کاو دوباره تداعی میکند و روانکاو با دقت بر موضوعاتی که بیمار آن ها را طبق یک الگوی تکراری،مدام تعریف میکند،یا موضوع هایی که به سختی درباره آن ها حرف میزند،تجربه یا خاطراتی که هنگام تعریف آن ها افکار خود را اضافه میکند یا احساسات خود را بروز میدهد،ضمیر ناخودآگاه او را میشناسد و شخصیت و ذهن او را کاملا تحلیل میکند.

روانکاو خانم به خواب های بیمار هم توجه میکند و سعی میکند آن ها را تحلیل کند. زیرا آنچه که بیمار از خواب های خود تعریف میکند،در واقع نماد و سمبلی از ترس های و غرایز سرکوب شده درونی اوست.در روان کاوی باوری وجود دارد که میگوید فرد بیمار،ویژگی های شخصیتی و رفتاری خود را از خارج از اتاق درمان به داخل جلسات درمان می آورد.بنابراین روان کاو خانم میتواند با توجه به نحوه برخورد بیمار نسبت به درمان و رفتار او در جلسات درمانی،به نتایج ورد نظرش دست پیدا کند.

روانکاو خوب و بیمار دست به دست هم میدهند تا عوامل آزاردهنده را از بین ببرند و تا مراجعه کننده با ذهن و روان سالم و امیدوار دوباره سر بلند کند.

روانکاوی تنها یک درمان برای رنج های عاطفی و روحی نیست.با توجه به نتایج روان کاوی که برای ترمیم روح و روان تلاش میکند،کار روان کاو یک غذای مفید برای روحیه یک فرد از زمان نوزادی تا پیری است.نتایج روان کاوی از بهترین ابزار ها برای بنا کردن یک جامعه سالم است.روان کاوی به عنوان یه تئوری برای رشد و بهبود،به روانشناسی کودک،خانواده،قوانین و در نهایت جامعه کمک میکند.

به همین دلیل علم روان کاوی پیشرفت روزافزونی دارد. شما می توانید برای مراجعه به روان کاو مناسب خود به سایت روان آرام مراجعه کنید و به روانکاویآنلاینبپردازید یا صورت حضوری در جلسات روانکاو خوب در تهران بهره ببرید.

4.9/5 - (25 امتیاز)


#‌افسردگی #‌روانشناسی منبع: روانشناسی روان آرام

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

اختلال اضطراب فراگیر (GAD) چیست؟ علائم و نشانه های GAD، درمان اختلال اضطراب فراگیر، دارودرمانی برای اضطراب

5 ماه پیش

ترس از مجازات، آبرو و یا مورد بازخواست قرار گرفتن باعث می شود تا کودک و نوجوان از گفتن حقایق سر باز زند و گرایش به دروغگویی در آن ها شدت می یابد.

6 ماه پیش

کتاب صوتی پورنوگرافی لذت ممنوعه را می توانید از طریق فروشگاه سایت دکتر سنایی تهیه کنید. همچنین از طریق شماره واتس آپ 00989034733009 نیز می توانید سفارش...

۱ هفته پیش

کتاب صوتی وسواس: کتاب خودیاری برای درمان وسواس فکری- عملی به زبان ساده توسط دکتر کامیار سنایی در مردادماه سال ۱۳۹۹ نگاشته شد. این کتاب راهنمایی جامع برای...

۱ هفته پیش

اضطراب جدایی چیست؟ طبیعی است که فرزند خردسال شما هنگام جدایی از شما احساس اضطراب کند. در اوایل کودکی، گریه کردن، عصبانیت، یا چسبیدن (همه نشانه‌های اضطراب جدایی) واکنش‌های سالم به جدایی و مرحله طبیعی رشد هستند. ممکن است از تولد کودک شروع شود و ممکن است تا سن چهار سالگی دوباره تکرار شود. در […]

6 ماه پیش

آگورافوبیا یک وضعیت روانشناختی است که باعث ترس بیش از حد از موقعیت های خاص می شود. برخی از افراد حتی ممکن است از ترک خانه خود اجتناب کنند. آگورافوبیا با درمان قابل کنترل است که شامل دارو درمانی، درمان شناختی رفتاری و تغییر سبک زندگی است. هر چه زودتر تشخیص و درمان را دریافت […]

6 ماه پیش

اختلال دوقطبی یک اختلال خلقی مزمن است که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطح انرژی و رفتار می شود. دوره‌های شیدایی و هیپومانیک نشانه اصلی این بیماری هستند و اکثر افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دوره‌های افسردگی نیز دارند. این بیماری با داروها، رواندرمانی، تغییر شیوه زندگی و سایر درمان ها قابل کنترل […]

6 ماه پیش

کتاب خودیاری برای درمان پانیک کتابی است به زبان ساده درباره حملات پانیک. در این کتاب در ابتدا خواننده با ساختار پانیک و دلایل ایجاد آن آشنا می شود

۱ هفته پیش

خانواده اولین و مهم‌ترین بافت اجتماعی را برای رشد فرد فراهم می‌سازد. روش‌هایی كه والدین در تربیت فرزندان خود به كار می‌گیرند، نقشی اساسی در تأمین سلامت روانی فرزندان آنها خواهد داشت به‌طوریکه اکثر مشکلات رفتاری کودکان منعکس کننده‌ی رفتارهای است.

6 ماه پیش

بیشتر...