مرکز رسانه مجلس درگذشت سردبیر سرویس مجلس ایسنا را تسلیت گفت ایسنا
رئیس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی درگذشت سردبیر مجلس ایسنا را تسلیت گفت.
به گزارش ایسنا، متن پیام تسلیت ایمان شمسایی رئیس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است.
«انالله و اناالیه راجعون
خبرنگار پیشکسوت و سردبیر سرویس مجلس خبرگزاری ایسنا ناباورانه دار فانی را وداع گفت.
خبر تلخ و شوک آوری است. خداوند روح آن مرحومه را در این روز مبارک مورد رحمت و مغفرت خود قرار دهد.
تسلیت به خانواده سرکار خانم ربی، همکاران عزیز ایسنا و جامعه رسانه ای کشور به ویژه خبرنگاران پارلمانی.
مهمان حضرت زهرا سلام الله علیها باشند انشالله…»
خبرگزاری خانه ملت نیز این ضایعه را به جامعه رسانهای کشور تسلیت گفت.
فاطمه ربی سردبیر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امروز (۱۱ فروردین ماه) در سن ۴۸ سالگی درگذشت.
فاطمه ربی از سال ۱۳۸۲ به جمع خبرنگاران ایسنا پیوست و به عنوان خبرنگار سرویس مجلس تا سال ۱۳۸۹ فعالیت کرد. پس از آن، تا سال ۱۳۹۲ دبیری سرویسهای سیاست داخلی و دین و اندیشه را بر عهده داشت. او از سال ۱۳۹۲ تاکنون، در مقام سردبیر سرویس مجلس ایفای نقش کرده و به عنوان آرشیو زنده خبری این سرویس شناخته میشد.
انتهای پیام
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
«ایلان ماسک» تراشه «نورالینک» را در مغز یک مرد مبتلا به فلج اندام کار گذاشته است و حالا او میتواند اجسام را با کمک ذهن خود حرکت دهد. اکنون این پرسش پیش میآید که باید از آغاز کار تراشه مغزی شگفتزده شویم یا وحشت کنیم.
سیزدهم فروردین، روزی که مردم از خانه بیرون میروند تا به باورهای کهن، نحسی این روز را در دل طبیعت بزدایند، ریشهای عمیق در تاریخ و اساطیر دارد. از آشوبهای ازلی و نحوست عدد سیزده در باورهای جهانی تا آیینهای طلب باران و جشنهای آریایی، روایتهای متعددی درباره منشأ این روز نقل شده است. اما آیا واقعاً سیزدهمین روز فروردین، نحس است یا این بدیمنی، ساخته و پرداخته فرهنگهای مختلف در گذر زمان بوده است؟
در دنیای بیروح و یخزدهای که سکوت و تاریکی آن را فرا گرفته است، موجوداتی هنوز وجود دارند که به حیات خود ادامه میدهند و در دل تاریکی به جستجوی نور و زندگی میپردازند. این نه تنها مقاومت آنها در برابر شرایط سخت را نشان میدهد، بلکه نحوه سازگاری موجودات با دنیای بیرحم زیر آب را به نمایش میگذارد.
یک پژوهشگر فرهنگ بومی در خراسان رضوی گفت: سیزدهبدر یکی از مهمترین آیینهای ایرانی است که در فرهنگ مردم خراسان به شکلی با شکوه برگزار میشود و به عنوان نماد اتصال انسان به طبیعت شناخته شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به واریز اعتبار مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی، از اتصال بیش از ۱۲ هزار فروشگاه استان به این طرح خبر داد.
سیزدهبهدر یکی از سنتهای قدیمی ایران است، ایرانیها در روز سیزدهبهدر با حضور در طبیعت بار دیگر با محیط زیست پیمان دوستی میبندند؛ در این مجال به بررسی آداب سیزدهبهدر قزوینیها پرداختهایم.
نویسنده کتاب «اولینهای مشهد» گفت: سیزدهبدر یکی از مهمترین آیینهای پس از نوروز به شمار میآید و ریشهای کهن در فرهنگ ایرانی دارد.
یک متخصص در حوزه آب و محیط زیست با تاکید بر ضرورت فرهنگسازی و اطلاعرسانی برای کاهش زبالهگردی در سفر گفت: هر سال در تعطیلات نوروز، حجم زباله در مقاصد گردشگری تا ۵ برابر افزایش مییابد.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی گفت: لولهگذاری کانال آبرسانی، تنها راه انتقال آب پایدار به تالاب قوری گل و حفظ حیات این تالاب است.
بیشتر...