سلامت نیوز |
2 سال پیش

آنچه درباره بیماری فیبرومیالژیا باید بدانید بیماری مراقبت سلامت نیوز

آنچه درباره بیماری «فیبرومیالژیا» باید بدانید

سلامت نیوز:فوق تخصص درمان درد گفت:این بیماری مجموعه علائم به شکل درد در سراسر بدن است که با اختلال خواب خود را نشان می‌دهد و مهمترین علت آن هیجانات مثبت و منفی و اختلالات روانشناختی است.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، حسن محمدی، فلوشیپ و فوق تخصص کنترل و درمان درد همزمان با روز جهانی آگاهی از بیماری «فیبرومیالژیا» درباره این بیماری، اظهار داشت: این بیماری مجموعه علائم به شکل درد در سراسر بدن است که با اختلال خواب خود را نشان می‌دهد و مهمترین علت آن هیجانات مثبت و منفی و اختلالات روانشناختی است.


وی با بیان اینکه درمان‌های متعدد برای این بیماری در نظر گرفته شده است، گفت: مهمترین عامل جهت رفع این بیماری رفع عوامل استرس زاست و پس از آن اختلال خواب بیمار را باید درمان کرد.


محمدی خاطرنشان کرد: داروی پرگابالین علاوه بر اینکه مشکل خواب بیمار را درمان می‌کند سبب رفع این دردها نیز خواهد شد، ولی به طور کلی این بیماری درمان ثابتی ندارد و همچنین تشخیص این بیماری سخت است و باید ابتدا عوامل مهم تر را رد کرد و بعد به سمت بیماری فیبرومیالژیا رفت.


این فوق تخصص کنترل و درمان درد درباره بیماری سندرم دردهای عضلانی و اسکلتی، اظهار داشت: این بیماری در واقع جزو دردهای میوفشیال محسوب می‌شود و درد میوفشیال یک بیماری مزمن مربوط به درد است که در این بیماری فشار بر روی نقاط حساس در عضلات، سبب درد در قسمت‌های به ظاهر نامربوط بدن می‌شود. به این نوع درد، درد ارجاعی نیز می گویند.


وی بیان داشت: این بیماری در افرادی ایجاد می‌شود که حرکات مرتب و تکراری در برخی از عضلات و اسکلت بدن دارند؛ به عبارتی حرکات تکرار شونده سبب درد در نقطه‌های ریز میکروسکوپی در عضله شده و باعث رسوب کلسیم و ... در آن نقطه خواهد شد و این مسئله به صورت ماشه‌ای درد ایجاد کرده و پس از آن در سایر محدوده‌های بدن در طول عضله شلیک و پخش می‌شود.


محمدی افزود:افرادی که کارهای طولانی و تکراری انجام می‌دهند مانند تایپیست‌ها و بافنده‌ها، سندرم دردهای عضلانی و اسکلتی در آنها بیشتر به وقوع می‌پیوندد و علائم ابتلا به این سندرم، درد شدید در محدوده عضله و محدودیت حرکت در طول عضله همچنین احساس درد تیرکشنده است همچنین گاهی علائم درد عصبی هم ممکن است بروز یابد در حالی که اثری از درگیری عصبی نیست.


این فلوشیپ کنترل و درمان درد درباره درمان سندرم دردهای عضلانی و اسکلتی خاطرنشان کرد: عمده درمان این بیماری از طریق تغییر وضعیت فیزیک بدن، ورزش، تزریق در نقطه مورد نظر و فیزیوتراپی است که در حال حاضر به دلیل سبک زندگی افراد که اصولاً تحرک کم است و افراد حرکات تکرار شونده دارند و تقریبا پشت میز نشین هستند بیشتر از گذشته شده و با درمان به موقع و تغییر سبک زندگی می‌توان با آن مقابله کرد.




#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

به عنوان یک روان درمانگر جنسی میل جنسی همیشه مورد توجه من قرار داشته است. مفهوم دلزدگی جنسی یا بی‌حوصلگی جنسی مفهوم قابل توجهی است که این مقاله روی آن تمرکز دارد.

پریروز

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟»، در حال تغییر است زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند.

دیروز

سن پترزبورگ در داخل مرزهای فدراسیون روسیه قرار دارد و شهری است که هر ساله گردشگران زیادی را به سمت خود جذب می‌کند. این شهر در سال 1703 تاسیس شده و اسامی مختلفی به نام‌های پتروگراد و لنینگراد در طول تاریخ داشته است. اما امروزه، سن پترزبورگ نامی است که این شهر در دنیا با آن شناخته می‌شود. در این مطلب قصد داریم شما را با این شهر بهتر آشنا کنیم.

دیروز

این گزارش به دنبال بررسی‌های علمی یکی از باورهای اشتباه مردم در خصوص آبلیموهای سنتی تهیه شده است. شاید پس از مطالعه آن، بیشتر از قبل در خرید آبلیموهای به اصطلاح سنتی تامل کنیم.

پریروز

کارشناس صدور مجوزهای محصولات حشره کش سازمان غذا و دارو، در ارتباط با نگهداری و مصرف حشره کش‌ها در منزل، نکاتی را متذکر شد.

10 ساعت پیش

انتخاب نوشیدنی‌هایی که شیرینی طبیعی و فواید تغذیه‌ای را ارائه می‌دهند، می‌تواند به کاهش هوس به شیرینی و در عین حال به سلامت کلی کمک کند

پریروز

میانگین زمان دوش گرفتن ۸ دقیقه است و اگر بیش از ۱۵ دقیقه زیر دوش می‌مانید، باید به فکر تغییر روتین حمام خود باشید.

3 روز پیش

اگر احساس خستگی برای شما مدت‌ها است که به امری دائمی تبدیل شده، حتماً به پزشک مراجعه کنید؛ اگر آهن کافی در بدن شما وجود ندارد، رژیم غذایی خود را تغییر دهید و اسفناج و گوشت بیشتری مصرف کنید.

پریروز

هنگامی که سن افزایش می‌یابد، کاهش تدریجی سرعت و چابکی بدن ما غیرعادی نیست. خواه قدم زدن آرام در اطراف محله باشد یا دستیابی به کنترل تلویزیون، حرکات ما با افزایش سن کاهش می‌یابد. بنابراین سوال این است که چه چیزی باعث این تغییر می‌شود؟ مطالعه‌ای که توسط مهندسان دانشگاه کلرادو بولدر(CU Boulder) رهبری می‌شود، به این سوال قدیمی پاسخ می‌دهد.

10 ساعت پیش

بیشتر...