دیجیاتو |
3 سال پیش

آیا واکسن کرونا حاوی میکروچیپ فناوری ردیابی است

با شروع واکسیناسیون گسترده در سراسر جهان، حرف و حدیث‌های بسیاری در مورد واکسن کووید-۱۹ و عوارض جانبی آن مطرح شد. اما در این یکی از سوالات چالش برانگیز در مورد این واکسن سوال جالب دیگری بود: «آیا واکسن کرونا حاوی میکروچیپ ایمپلنت و فناوری های ردیابی است؟»

شاید در نگاه اول طرح چنین سوالی کاملا اشتباه به نظر برسد، اما جالب است بدانید کهاین سوالدر کشورهای مختلف و توسط افراد بسیاری در سراسر جهان پرسیده شده است.

در تولید برخی واکسن‌های mRNA از ماده‌ای به نام هیدروژل استفاده می‌شود که به انتشار واکسن در سلول‌های بدن کمک می‌‌کند. هیدروژل پس از ورود به بدن، به حیات سلول‌های بنیادی کمک می‌کند. به همین دلیل برخی تصور می‌کنند که هیدروژل برای ایمپلنت چیپ مورد نیاز است.

حتی در برخی موارد گفته شده بود که از این ماده برای ردیابی فرد استفاده می‌شود. در سراسر جهان افراد بسیاری با این سوال مهم مواجه بوده‌اند که آیا واقعا در واکسن‌های کرونا اثری از فناوری‌های ردیابی وجود دارد یا خیر. وزارت بهداشت استرالیا در وب‌سایت خود به صورت رسمی به این سوال کاربران پاسخ داده و اعلام کرده که واکسن کرونا حاوی میکروچیپ یا هر نوع فناوری ردیابی نیست.

در بخشی از این پاسخ آمده است که افرادی که واکسینه می‌شوند نباید نگران وجود ریزتراشه یا هر نوع فناوری ردیابی باشند. وزارت بهداشت این کشور به صورت مشخص تصریح کرده که مردم نباید به چنین شایعه‌هایی توجه نشان بدهند. یکی از اعضای پارلمان استرالیا به دلیل انتشار اطلاعات نادرستی در همین موضوع، مورد بازخواست قرار گرفت و اجازه انتشار هیچ پستی را به مدت یک هفته نداشت. دولت استرالیا همچنین وی را ۲۵ هزار دلار استرالیا تحت عنوان BioCharger جریمه کرد و در وب‌سایت وزارت بهداشت صفحه‌ای برای مبارزه با انتشار اطلاعات نادرست ایجاد کرد تا اطلاع رسانی درستی در مورد بیماری و واکسن کرونا به اشتراک گذاشته شود.

پیشتر نیز گفته شده بود که بیل گیتس می‌خواهد از طریق تزریق واکسن کرونا میکروچیپ‌هایی را در بدن مردم جهان جاسازی کند. حتی در آن مقطع زمانی گفته می‌شد به همین دلیل فرزندان بیل گیتس واکسینه نشده‌اند تا از این موضوع در امان بمانند.

در کشورهای مختلف جهان نسبت به طرح چنین شایعه‌هایی، اطلاع رسانی‌هایی انجام شده تا مردم بتوانند بدون نگرانی واکسن را دریافت کنند.



#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: دیجیاتو

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

«کیوسک‌های دیجیتال پایش سلامت» همزمان با هفته سلامت، توسط همراه اول رونمایی و در تعدادی از مراکز بهداشت شهر تهران نصب شد.

4 ساعت پیش

تسلا ناوگان تاکسی‌های اینترنتی خود را به‌زودی راه‌اندازی خواهد کرد و همه می‌تواند خودرو تسلا خود را به این سرویس اضافه کنند.

15 ساعت پیش

با وجود پوشش، بدنه جعبه‌ای، تایرهای آفرودی All-train و چراغ‌های تازه کیا قابل تشخیص هستند.

14 ساعت پیش

مرسدس‌بنز یکی از برندهای برتر در زمینه خودروهای لوکس در جهان است. خودروهای لوکس معمولاً غیرقابل اعتماد هستند، چرا که قربانی استهلاک می‌شوند و به طور کلی هزینه نگهداری و تعمیر زیادی دارند و مرسدس‌بنز نیز از این قاعده مستثنی نیست. با این حال، خودروهایی از مرسدس‌بنز وجود دارد که در زمینه قابلیت اطمینان، این قاعده را نقض می‌کنند.

4 ساعت پیش

بیشتر پستانداران نر ارتباط کمی با فرزندان خود دارند یا اصلاً کاری با آن‌ها ندارند؛ پس چرا پدران ما انسان‌ها تا این حد متفاوت رفتار می‌کنند؟ آیا پدر بودن، مزیت فرگشتی برای ما انسان‌ها دارد؟

6 ساعت پیش

تصور کنید این توانایی را داشته باشید که به درون یک سلول سرطانی نگاه کنید و ببینید که چگونه با همسایگان خود، ارتباط می‌گیرد؛ در حال حاضر دانشمندان روش جدیدی را آزمایش می‌کنند که در آن با بررسی محتوای چربی سلول‌های سرطانی می‌توانند به این بینش دست یابند.

16 ساعت پیش

پرچمدارهای سال ۲۰۱۸ سامسونگ به‌لطف رام غیررسمی به قابلیت‌های هوش مصنوعی مجهز خواهند شد.

17 ساعت پیش

محققان موفق شدند تا سلول‌های مصنوعی بسازند که مانند سلول‌های زنده عمل می‌کنند؛ روش ساخت این سلول‌های زنده اما پیش از امروز هرگز بکار گرفته نشده‌ بود.

17 ساعت پیش

به‌نظر می‌رسد که دوقلوهای همسان در هنگام گوش‌دادن به موسیقی، سطوح یکسان‌تری از لذت را درمقایسه با دوقلوهای غیرهمسان تجربه می‌کنند.

18 ساعت پیش

بیشتر...