خبرگزاری تسنیم | 1 ماه پیش

اقتصاد ایران واکسینه شده دلار به سطوح قبلی برمی گردد تسنیم

علی قنبری؛ استاد اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادیخبرگزاری تسنیمبا اشاره به اینکه وضعیت بازارهای مختلف در ایران اعم از بورس تا بازار ارز بعد از اتفاقات متعدد سیاسی-نظامی در منطقه دچار نوسان خاص و پایداری نشد، گفت: مردم ایران دیگر می‌دانند اخبار سیاسی به صورت مقطعی روی اقتصاد اثرگذار است؛ چرا که از سال 97 و بعد از خروج ترامپ از برجام شاهد نوسانات سیاسی بوده‌اند که با هدف اثرگذاری بر اقتصاد ایجاد شده اما در عمل نتوانسته اقتصاد را ویران کند.

وی افزود: در حال حاضر نیز با حمله تروریست‌های تحریر الشام در شهر حلب و ادلب سوریه، نرخ دلار دچار نوسان شد اما مقطعی است و مانند تجارب گذشته بعد از مدت کوتاهی به سطوح قبلی بازمی‌گردد.

قنبری گفت: اقتصاد ایران شوک‌های اقتصادی از اثرات روانی خروج از برجام گرفته تا درگیری‌های منطقه و صدور قطعنامه‌ها علیه ایران را یک به یک پشت سر گذاشته است و که نشان می‌دهد بازار به نوسانات مقطعی اعتنا نمی‌کند.

قنبری معتقد است: به عبارت دیگر می‌توان گفت مردم می‌دانند نوساناتنرخ ارزکه حاصل شوک های سیاسی بوده موقتی است. ضمن اینکه با توجه به منابع مناسب‌ ارزی بانک مرکزی، اطمینان در جامعه‌ شکل گرفته و به نسبت قبل برای خرید ارز صف نمی‌بندند.

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: خوشبختانه ضرب دست تحریم‌ها و قطعنامه‌های علیه ایران مدت‌هاست گرفته شده و رئیس جمهور منتخب آمریکا برای نشستن بر سر میز مذاکره با ایران اعلام آمادگی کرده است. غربی‌ها خوب می‌دانند اهرم تحریم‌ها در اقتصاد ایران مثل گذشته آنچنان اثرگذار نیست ؛ بنابراین به دنبال مصالحه هستند، لذا تحریم‌ها و تنش‌های منطقه‌ای آنچنان بازار ارز را نمی‌تواند تحت تاثیر پایدار قرار دهد.

انتهای پیام/



#‌اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: تا پایان امسال بیش از ۵ میلیون اصله نهال در سراسر این استان با مشارکت بخش خصوصی، مردمی، دولتی و خدماتی کاشته می‌شود.

3 ساعت پیش

جلسات آموزشی عمره مفرده دانشگاهیان در سال ۱۴۰۳ با برگزاری جلسات مجازی و حضوری آغاز شد.

3 ساعت پیش

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: مراقبت‌های اولیه بهداشتی گروه‌های سنی در جمعیت زیر پوشش، باید اولویت نخست پزشک خانواده و اعضا تیم سلامت باشد.

3 ساعت پیش

«الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور آذربایجان، در دیدار با «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه، بر تقویت اتحاد استراتژیک دو کشور تأکید کرد. در این دیدار پیام‌های رؤسای جمهور آذربایجان و ترکیه نیز تبادل شد.

3 ساعت پیش

دادستان کل کشور خواستار همکاری دستگاه‌های مختلف برای کاهش نشر اکاذیب در جامعه که موجب مختل شدن امنیت روانی جامعه می‌شود، شد.

3 ساعت پیش

نوشیدن آب کافی یکی از عوامل بنیادی حفظ سلامتی و بهبود عملکرد بدن است. آب به عنوان سوخت حیات، نقش کلیدی در هیدراته نگه داشتن سلول‌ها، تنظیم دما، دفع سموم و بهبود متابولیسم دارد. در این مقاله به اهمیت و فواید بی‌شمار نوشیدن آب برای بدن می‌پردازیم.

3 ساعت پیش

کلر، ماده‌ای حیاتی و پرکاربرد در بسیاری از صنایع جهان است. از ضدعفونی کردن آب آشامیدنی و استخرها گرفته تا استفاده در صنایع کاغذ، نساجی، رنگ‌سازی و حتی تولید محصولات شوینده و بهداشتی، این ماده شیمیایی یکی از ستون‌های اساسی فرآیندهای تولیدی محسوب می‌شود.

3 ساعت پیش

کارشناس نجوم گفت: کیهان همچون آزمایشگاهی بی‌کران، بستری است که دانشمندان از طریق مطالعه ستارگان، سیارات، کهکشان‌ها و دیگر اجرام آسمانی به کشف اسرار گذشته، حال و آینده جهان می‌پردازند.

3 ساعت پیش

دومین شکست فصل تیم زنان پرسپولیس مقابل ایساتیس کران فارس، با اتهام سنگین تبانی از سوی باشگاه وارش نوشهر همراه شده است. این اتهام در حالی مطرح می‌شود که پرسپولیس صعود خود به مرحله حذفی را قطعی کرده است.

3 ساعت پیش

بیشتر...