خبرآنلاین |
۱ هفته پیش

مجوز صادر شد سرگرمی جدید ایلان ماسک، کار گذاشتن تراشه در مغز انسان خبرآنلاین

مجوز صادر شد/ سرگرمی جدید ایلان ماسک، کار گذاشتن تراشه در مغز انسان!

زومیت نوشت: نورالینک، شرکت تحت مالکیت ایلان ماسک، از دریافت تأییدیه‌ی سازمان غذا و داروی آمریکا برای کاشت تراشه در مغز انسان خبر داده است.

نورالینک در بیانیه‌ای می‌گوید تأییدیه‌ی سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) را برای اولین مطالعه‌ی بالینی روی انسان دریافت کرده. این شرکت که تحت مالکیت ایلان ماسک قرار دارد، تراشه‌ی مغز-کامپیوتر می‌سازد. اگر ادعای نورالینک حقیقت داشته باشد، به‌زودی شاهد کاشت تراشه‌های این شرکت در مغز انسان خواهیم بود.

ایلان ماسک اواخر سال گذشته‌ی میلادی ادعا کرد که نورالینک حدودا ۶ ماه تا آغاز اولین کارآزمایی انسانی فاصله دارد. ایلان ماسک تاکنون وعده‌های نادرست زیادی مطرح کرده است، اما ظاهرا این‌بار شرایط فرق می‌کند.

دریافت مجوز کارآزمایی انسانی به اندازه‌ی نتایجی که این کارآزمایی به دنبال دارد مهم نیست، اما فراموش نکنید که با کارآزمایی ساده‌ای طرف نیستیم و سازمان غذا و دارو معمولا سخت‌گیری بسیار زیادی در این زمینه انجام می‌دهد. این سازمان پیش‌تر حداقل یک‌بار درخواست نورالینک را با ذکر «ده‌ها دلیل» رد کرده بود.

بیشتر بخوانید:

  • چرا سامانه خرید خودرو از دسترس خارج شد؟!

  • قدرتنمایی یکی از پیچیده‌ترین جنگنده‌های جهان فقط در ایران/ عکس

  • ۲۰۲۲ بدترین سال برای پرتاب‌های فضایی/ تکیه صنعت فضایی بر این فضاپیمای روسی

بر اساس گزارش ورج، فعلا مشخص نیست که اولین بار تراشه‌ی نورالینک در مغز چه کسی کاشته می‌شود. ایلان ماسک پیش‌تر گفته بود که در آینده تراشه‌ی نورالینک را وارد مغز خودش می‌کند.

نورالینک پیش‌تر تراشه‌ی مغز-کامپیوتر خود را در میمون‌ها آزمایش کرد و در واکنش به این اتفاق، به سوءاستفاده از سوژه‌های آزمایش متهم شد؛ ادعایی که نورالینک قویا آن را رد می‌کند.

نورالینک قرار نیست اولین شرکت دنیا باشد که تراشه در مغز انسان می‌کارد. شرکت سینکرون در سال ۲۰۲۱ تأییدیه‌ی سازمان غذا و داروی آمریکا را دریافت کرد و حدودا یک سال پیش گفت اولین تراشه را در مغز انسان کاشته است. این شرکت اوایل سال جاری میلادی نتایج مطالعه‌ای را که روی چهار انسان انجام شده بودند منتشر کرد.

58321



#‌اخبار_دانش منبع: خبرآنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

در حالی که ویدئوهای تسخیر سریع و تکان دهنده افغانستان توسط طالبان در سراسر جهان پخش می‌شد، یک منظره آشنا، تصاویر گسترده‌ای از شیوه حمل و نقل مورد علاقه این گروه بود؛ وانت های تویوتا.

1 ساعت پیش

هواپیمای سی ۱۳۰ با ۴۰ هزار نفر ساعت و هواپیمای سوخو ۲۴ با ۱۰۸ هزار نفر ساعت، با تلاش کارشناسان و نخبگان جوان و زبده فنی پایگاه هوایی شهید دوران، بازآماد(اورهال) و به ناوگان هوایی ارتش ملحق شد.

2 ساعت پیش

دیجیاتو نوشت: عملکرد کانال در واتس‌اپ مشابه تلگرام است و ادمین‌ها می‌توانند درون کانال متن، عکس، ویدیو یا استیکر بفرستند یا نظرسنجی برگزار کنند.

6 ساعت پیش

 Realme 11 Pro و Realme 11 Pro+ ابتدا ماه گذشته برای بازار چین معرفی شدند و امروز روز بزرگی است، روزی که آنها در سطح بین المللی عرضه می شوند.

8 ساعت پیش

ایسنا نوشت: کاربران به بخش نظرات تصویر هجوم آوردند و بسیاری به شوخی می‌گفتند که ماسک یک «بچه رئیس واقعی» (اشاره به انیمیشن بچه رئیس) است.

5 ساعت پیش

همشهری‌آنلاین نوشت: فضای مجازی کشور از حدود یک سال پیش دستخوش تغییراتی شده که این تغییرات آمار و آرقامی را در پی داشته است.

8 ساعت پیش

دیجیاتو نوشت: از نوشتن یک کتاب گرفته تا تجزیه‌وتحلیل داده‌ها، ChatGPT می‌تواند کارهای بسیار زیادی انجام دهد و به مرور زمان، موارد جدیدی نیز به لیست قابلیت‌های آن اضافه می‌شود. اکنون محققان از این چت‌بات برای طراحی و ساخت یک ربات که می‌تواند گوجه فرنگی جمع‌آوری کند، استفاده کرده‌اند.

3 ساعت پیش

برخلاف بیشتر موجودات، مردمک چشمان بزها مستطیلی شکل است.

7 ساعت پیش

گجت‌نیوز نوشت: طراحی شیائومی 14 پرو – XIAOMI 14 PRO با پنل جلوی تمام صفحه، خیره‌کننده است. تصاویر لو رفته‌ی این گوشی را تماشا کنید.

5 ساعت پیش

بیشتر...