خبرآنلاین |
1 سال پیش

مجوز صادر شد سرگرمی جدید ایلان ماسک، کار گذاشتن تراشه در مغز انسان خبرآنلاین

مجوز صادر شد/ سرگرمی جدید ایلان ماسک، کار گذاشتن تراشه در مغز انسان!

زومیت نوشت: نورالینک، شرکت تحت مالکیت ایلان ماسک، از دریافت تأییدیه‌ی سازمان غذا و داروی آمریکا برای کاشت تراشه در مغز انسان خبر داده است.

نورالینک در بیانیه‌ای می‌گوید تأییدیه‌ی سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) را برای اولین مطالعه‌ی بالینی روی انسان دریافت کرده. این شرکت که تحت مالکیت ایلان ماسک قرار دارد، تراشه‌ی مغز-کامپیوتر می‌سازد. اگر ادعای نورالینک حقیقت داشته باشد، به‌زودی شاهد کاشت تراشه‌های این شرکت در مغز انسان خواهیم بود.

ایلان ماسک اواخر سال گذشته‌ی میلادی ادعا کرد که نورالینک حدودا ۶ ماه تا آغاز اولین کارآزمایی انسانی فاصله دارد. ایلان ماسک تاکنون وعده‌های نادرست زیادی مطرح کرده است، اما ظاهرا این‌بار شرایط فرق می‌کند.

دریافت مجوز کارآزمایی انسانی به اندازه‌ی نتایجی که این کارآزمایی به دنبال دارد مهم نیست، اما فراموش نکنید که با کارآزمایی ساده‌ای طرف نیستیم و سازمان غذا و دارو معمولا سخت‌گیری بسیار زیادی در این زمینه انجام می‌دهد. این سازمان پیش‌تر حداقل یک‌بار درخواست نورالینک را با ذکر «ده‌ها دلیل» رد کرده بود.

بیشتر بخوانید:

  • چرا سامانه خرید خودرو از دسترس خارج شد؟!

  • قدرتنمایی یکی از پیچیده‌ترین جنگنده‌های جهان فقط در ایران/ عکس

  • ۲۰۲۲ بدترین سال برای پرتاب‌های فضایی/ تکیه صنعت فضایی بر این فضاپیمای روسی

بر اساس گزارش ورج، فعلا مشخص نیست که اولین بار تراشه‌ی نورالینک در مغز چه کسی کاشته می‌شود. ایلان ماسک پیش‌تر گفته بود که در آینده تراشه‌ی نورالینک را وارد مغز خودش می‌کند.

نورالینک پیش‌تر تراشه‌ی مغز-کامپیوتر خود را در میمون‌ها آزمایش کرد و در واکنش به این اتفاق، به سوءاستفاده از سوژه‌های آزمایش متهم شد؛ ادعایی که نورالینک قویا آن را رد می‌کند.

نورالینک قرار نیست اولین شرکت دنیا باشد که تراشه در مغز انسان می‌کارد. شرکت سینکرون در سال ۲۰۲۱ تأییدیه‌ی سازمان غذا و داروی آمریکا را دریافت کرد و حدودا یک سال پیش گفت اولین تراشه را در مغز انسان کاشته است. این شرکت اوایل سال جاری میلادی نتایج مطالعه‌ای را که روی چهار انسان انجام شده بودند منتشر کرد.

58321



#‌اخبار_دانش منبع: خبرآنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

سنای آمریکا روز سه‌شنبه لایحه‌ای را به اتفاق آراء تصویب کرد که به قربانیان تصاویر غیراخلاقی و بدون رضایت ایجاد شده توسط هوش مصنوعی، موسوم‌به «دیپ‌فیک»، اجازه می‌دهد تا از خالقان این تصاویر به‌دلیل خسارات وارده شکایت کنند.

1 روز پیش

گروهی از خزندگان سه‌چشم باستانی که از دایناسورها هم قدمت بیشتری داشتند؛ اگرچه در خطر انقراض قرار گرفته بودند اما در باغ‌وحش چستر خانه جدیدی پیدا کردند و مورد استقبال قرارگرفتند.

10 ساعت پیش

دو دانشمند ناسا در مقاله اخیرشان که با همکاری موسسه ستی انجام شده از اثرات هوش مصنوعی بر ایجاد ارتباطات با موجودات فضایی گفته‌اند.

8 ساعت پیش

شاسی‌بلند الکتریکی iCar V۲۳ که توسط چری و شرکت تابعه شیائومی Zhimi Technology توسعه یافته است، به‌زودی در بازار چین عرضه می‌شود.

1 روز پیش

یکی از معروف‌ترین کمک‌های علمی هند باستان، مفهوم صفر است. این ایده انقلابی که ریاضیات را اساساً دگرگون کرد.

1 روز پیش

دانشمندان اخیراً در زمینه تبدیل انرژی در فضا کشف حیرت‌انگیزی داشتند. مقاله منتشر شده در این باره حاکی از آن است که می‌توان به جستجوی فوتون‌های ایجاد شده توسط امواج گرانشی پرداخت.

21 ساعت پیش

یکی از معروف‌ترین کمک‌های علمی هند باستان، مفهوم صفر است. این ایده انقلابی که ریاضیات را اساساً دگرگون کرد.

1 روز پیش

بهترین کامیون نظامی دنیا را می‌توان مرسدس بنز یونیماگ افسانه‌ای دانست، یک کامیون هوی دیوتی خشن که تولید آن از دوران پس از جنگ جهانی دوم تا به امروز ادامه دارد.

1 روز پیش

دانشمندان اخیراً در زمینه تبدیل انرژی در فضا کشف حیرت‌انگیزی داشتند. مقاله منتشر شده در این باره حاکی از آن است که می‌توان به جستجوی فوتون‌های ایجاد شده توسط امواج گرانشی پرداخت.

21 ساعت پیش

بیشتر...