ششمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد all tv logo

ششمین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده، مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، وکلای آنها، شکات پرونده، نمایندگان سازمان‌های گزارش دهنده، بانک‌های شاکی، بانک مرکزی و گمرکات برگزار شد.

قاضی در ابتدای جلسه دادگاه اظهار کرد: در جلسات گذشته دادگاه رسیدگی به پرونده دبش کیفرخواست قرائت و شکایت شکات ارائه شد. دادگاه با توجه به اینکه در خصوص متن شکایت، مستندات و ادله آنها نیاز به اطلاعات بیشتری داشت، مکاتباتی را با بانک‌های شاکی و دیگر سازمان‌های گزارش دهنده از جمله گمرکات کشور انجام داد و یکی از موارد مورد تقاضا، ارسال پاسخ این استعلامات به طور مستند و دقیق، در چند روز آینده به دادگاه است.

وی ادامه داد: در جلسات گذشته اظهارات ۳ نفر از متهمان پرونده پس از تفهیم اتهام استماع و دلایل و ادله مورد نظر آنها به دادگاه ارائه شد، همچنین وکلای متهم‌ها به دفاع از آنها پرداختند.

در ادامه جلسه دادگاه یکی دیگر از متهمان پرونده دبش با دستور قاضی در جایگاه حاضر شد و پس از تفهیم اتهام مندرج در کیفرخواست، به سوالات مطرح شده پاسخ داد و در ادامه وکیل متهم در جایگاه حاضر شد و مطالبی را در دفاع از موکل خود بیان کرد.

همچنین متهم ردیف پنجم پرونده که مسئول تهیه صورت‌های مالی در گروه دبش بود در جایگاه حاضر و به دفاع از خود در رابطه با اتهامات مطرح شده در کیفرخواست پرداخت و به سوالات قاضی پسندیده پاسخ داد، همچنین وکیل متهم نیز در دفاع از اتهامات موکلش توضیحاتی را به دادگاه ارائه کرد.

همچنین نماینده یکی از متهمان حقوقی پرونده در جایگاه حاضر شد و با توجه به کیفرخواست صادره دفاعیات خود را بیان کرد، در ادامه نیز وکیل متهم به دفاع از موکل خود پرداخت.

سپس قاضی پسندیده تذکر داد: به دلیل اینکه رسیدگی به پرونده طبق ترتیب متهمان در کیفرخواست و براساس اشخاص حقوقی متهم در پرونده است، تمام متهمان حقوقی پرونده، باید نماینده‌ای به دادگاه معرفی کنند تا دادگاه در روند تفهیم اتهامات با مشکل مواجه نشود.

وی افزود: دادگاه به متهم ردیف اول در خصوص تکلیف به استرداد منابع ارزی یا کالای موضوع منابع ارزی اخطار می‌دهد، زیرا هرچه که به فرایند پایان جلسات رسیدگی نزدیک می‌شویم اهمیت این موضوع بیشتر می‌شود. براساس استعلاماتی که از دادسرا دریافت کرده‌ایم، در مدت زمان تحقیقات برای متهم ردیف اول امکان تماس تلفنی و تصویری با اشخاص خارجی برقرار بوده و وکلای متهم ردیف اول به نمایندگی از وی برای پیگیری این موضوع، مراجعات مکرری به خارج از کشور داشتند ولی هیچ کدام نتیجه‌ای نداشته است، بنابراین دادگاه تکلیف دارد این موضوع را مجدداً به متهم اخطار دهد و تفهیم کند که در خصوص استرداد این منابع ارزی کلان که در حال حاضر در اختیار وی است، تلاش کنید.

قاضی پسندیده در پایان جلسه دادگاه اعلام کرد که جلسه بعدی دادگاه در زمان مقرر برگزار خواهد شد.



#اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته کاری که گذشت هر سه روز شاهد ورود نقدینگی ب

16 ساعت پیش

معاون توسعه فناوری سازمان راهداری از افزایش ۵ درصدی تردد زائران اربعین حسینی از پایانه‌های مرزی اربع

11 ساعت پیش

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از کاهش کیفیت هوا در نواحی شرق و جنوب شرق کشور خبر داد.

11 ساعت پیش

رئیس سازمان اداری و استخدامی نوشت: در اجرای دوماهه سامانه ‎فواد ۱۲۸ در استان قزوین، با رصد شکایات و

12 ساعت پیش

سرپرست شرکت مادرتخصصی خدمات کشاورزی گفت: عملکرد بخش کشاورزی در تامین امنیت غذایی در جنگ ۱۲ روزه مورد

12 ساعت پیش

عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به محدودیت منابع پایه، کشت فراسرزمینی با هدف عرضه محصول

15 ساعت پیش

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چا

12 ساعت پیش

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: دو فروند هواپیمای پهن پیکر و یک فروند هواپیمای رزرو

2 ساعت پیش

رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: علی رغم فراوانی تولید و عرضه، قیمت میوه بالاست، درحالیکه این مقطع انتظ

2 ساعت پیش

بیشتر...