سلامت نیوز |
3 ماه پیش

راه هایی برای هضم سریع غذا بعد از پرخوری سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از نمناک، همه ما گاهی وسوسه می شویم و رژیم غذایی سالم را کنار گذاشته و پرخوری می کنیم و بعد از پرخوری خیلی سریع دچار پشیمانی و اضطراب میشویم اما بهتر است استرس نداشته باشید و بر روی راه های موثر سم زدایی بدن تمرکز کنید تا با هضم بهتر آنچه خورده اید عوارض پرخوری را رفع کنید، در این مطلب راههای طبیعی مفیدی با هدف رفع این مشکل به شما معرفی خواهد شد.

خود را هیدراته نگه دارید:


نوشیدن آب فراوان به هضم غذا، دفع مواد زائد و افزایش متابولیسم بدن کمک می کند. شما می توانید بعد از مصرف یک وعده غذایی سنگین با نوشیدن چای زنجبیل هضم غذا را بهبود بخشید.

پیاده روی کنید:


داشتن تحرک نه تنها هضم غذا را بهبود می بخشد بلکه می تواند چربی ذخیره شده در بدن را بسوزاند. پیاده روی به کاهش غلظت تری گلیسیرید غذا که نوعی چربی ذخیره شده در بدن برای سوزاندن انرژی است کمک می کند.

یوگا انجام دهید:


مطالعات نشان می دهد که انجام یوگا، واکنش سروتونین و اکسی کانتین را افزایش می دهد و باعث می شود احساس طراوت بیشتری داشته باشید، علاوه بر این یوگا به کاهشفشار خونو ضربان قلب کمک می کند.

غذاهای سرد نخورید:


مصرف مواد غذایی سرد و خوردنی هایی با مزاج سرد در این شرایط اوضاع را بدتر می کنند چرا که منجربه مشکلاتی همچوننفخو سوء هاضمه خواهند شد.

ورزش کنید:


ورزش کردن کالری زیادی را می سوزاند و میزان متابولیک بدن را حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت پس از ورزش در حالت فعال تری نگه می دارد، این کار هم چنین به آزاد سازی سموم و پاک سازی سیستم بدن کمک می کند و باعث طراوت و شادابی می شود.

آب گرم و لیمو بنوشید:


نوشیدن یک لیوان آب ولرم با لیمو سیستم ایمنی بدن و دستگاه گوارش را تقویت، سطح pH بدن را تنظیم و به تخلیه سموم بدن کمک می کند؛ بنابراین توصیه می شود صبح ها بعد از صبحانه ترکیب آب و آبلیمو بنوشید تا مانع گرسنگی بیش از حد در طول روز شود.

اسموتی سبز بنوشید:


نوشیدن اسموتی های سبز به میزان زیادی به هضم غذا و دفع سموم بدن پس از مصرف یک غذای سنگین کمک می کند.

فیبر بیشتری مصرف کنید:


پس از مصرف یک غذای سنگین ممکن است روزه گرفتن برای تعادل در کالری مصرفی مناسب باشد اما گاهی نتیجه معکوس می دهد، پس با مصرف غذاهای سالم و غنی از فیبر می توانید به عملکرد کلیه و کبد کمک کنید تا مواد زائد بهتر از بدن خارج شود.

مواد غذایی غنی از فیبر به رشد باکتری های خوب روده کمک می کند.

بعد از مصرف غذای سنگین نخوابید:


خواب بعد از پر شدن معده از غذا و خوراکی به هیچ وجه توصیه نمیشود بخصوص اگر غذایی که مصرف کرده اید چرب و سنگین باشد.

غذاهای خام و تخمیر شده را در رژیم غذایی بگنجانید:


مصرف غذاهای تخمیر شده برای سم زدایی بدن مفید است. غذاهای تخمیر شده روند هضم و سم زدایی بدن را بهبود می بخشد زیرا این غذاها به شکل گیری باکتری های خوب و سلامت روده کمک می کند.

استرس نداشته باشید:


پس از مصرف یک وعده غذای سنگین خیلی استرس نداشته باشید مخصوصاً اگر یک بار اتفاق افتاده باشد، چرا که استرس پس از افراط در مصرف یک وعده غذایی سنگین می تواند منجر به پرخوری شود.

پروبیوتیک مصرف کنید:


پروبیوتیک ها میکروارگانیسم هایی هستند که در ماست و برخی غذاها یافت می شوند و می توانند به بهبود هضم و جذب غذا کمک کنند.

وعده غذایی بعدی خود را برنامه ریزی کنید:


همیشه برای ادامه روز برنامه ریزی داشته باشید تا در وعده بعدی از پرخوری پرهیز کنید. یک وعده غذایی متعادل شامل پروتئین های بدون چربی، میوه ها و سبزیجات است.

سونا بروید:


اگر بعداز گذشت چند ساعت از مصرف غذای سنگین هنوز به سبکی نرسیده بودید میتوانید تنی به آب بزنید. سونا که معمولاً با دوش آب ولرم همراه است، می تواند به دفع بیشتر سموم بدن، بهبود گردش خون و هم چنین تسکین ماهیچه ها و رفع استرس کمک کند، فراموش نکنید استحمام و سونا باید چندین ساعت بعد از مصرف غذا باشد.



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل در مورد چگونگی حفظ سلامت در فصل پاییز توضیحاتی ارائه داد و به نکات مهمی برای مقابله با مشکلات سلامتی ناشی از تغییرات آب و هوایی پرداخت.

1 ماه پیش

تحقیقات اخیر تاثیر قابل‌توجهی را که کاهش وزن از طریق محدودیت متناوب انرژی بر بدن انسان دارد نشان می‌دهد.

1 ماه پیش

تحقیقات جدید در علوم اعصاب به‌طور مداوم در حال تغییر و گسترش درک ما از مغز و رفتار انسانی است. از تأثیرات متقابل بین سلامت روده و ذهن تا کشف‌های جدید در رابطه با نواحی مختلف مغز و قضاوت‌های اخلاقی، این یافته‌ها نگاهی تازه به عملکردهای پیچیده مغز ارائه می‌دهند.

1 ماه پیش

پژوهشگران با استفاده از ترکیبی از داده‌های جمع‌آوری‌شده از پایگاه داده‌های جهانی رژیم غذایی و مدل‌های آماری ویژه، سطوح ریزمغذی‌ها در رژیم غذایی را برای ۹۹٫۳ درصد جمعیت جهان در ۱۸۵ کشور تخمین زدند و نتایج نگران‌کننده بود.

1 ماه پیش

در سراسر دنیا نیز رستوران‌های زنجیره‌ای فست فود زیادی وجود دارند که با فعالیت در کسب و کار و سرو مرغ سوخاری رونق گرفته‌اند. با این وجود متخصصان و کارشناسان تغذیه بر این باورند که مرغ سوخاری یکی از ناسالم‌ترین مواد غذایی روی کره زمین است.

1 ماه پیش

بک تحقیق تازه نشان داده است که استفاده زیاد از رسانه‌های اجتماعی می‌تواند خطر ابتلا به اختلالات خوردن را در کودکان و نوجوانان افزایش دهد.

1 ماه پیش

خطرناک‌ترین نوع کنسرو، کنسروهای حاوی بوتولیسم هستند. این بیماری ناشی از سم باکتری کلستریدیوم بوتولینوم است که می‌تواند در محیط بدون اکسیژن مانند داخل قوطی کنسرو رشد کند و سم کشنده‌ای تولید کند؛ این سم به سیستم عصبی حمله می‌کند و می‌تواند فلج عضلانی و در نهایت مرگ را در پی داشته باشد.

1 ماه پیش

قاعده کلی این است که اگر چیزی در بدن شما اشتباه ارزیابی شود، باید جهت معاینه به پزشک مراجعه کرد. بدن در ارسال علائم هشدار دهنده با ظرافت عمل کرده و نباید این علائم نادیده گرفته شوند.

1 ماه پیش

برخی از گیاهان خانگی و آپارتمانی می‌توانند آلودگی‌ها و مواد سمی موجود در خانه را کمتر یا حتی حذف کنند.

1 ماه پیش

بیشتر...