| 4 سال پیش بانوان سینما

آیا تلویزیون با مهران مدیری هم شکست خورد شاید اگر مهران مدیری در یک دقیقه مجزا نمی آمد توضیح نم

آیا تلویزیون با مهران مدیری هم شکست خورد شاید اگر مهران مدیری در یک دقیقه مجزا نمی آمد توضیح نم
?
آیا تلویزیون با مهران مدیری هم شکست خورد؟

شاید اگر #‌مهران_مدیری در یک ۵ دقیقه مجزا نمی آمد و توضیح نمی داد که به دلیل کسالتش در هفته گذشته برنامه جدید ضبط نشده و به همین دلیل سه قسمت پایانی #‌دورهمی در فصل چهارم پخش نمی شود، حقیقتا کسی دنبال دلیل پخش نشدن این برنامه نمی گشت.

این روزها در باکس تهی شده #‌تلویزیون که پربازدیدترین برنامه هایش را راز بقا و سمت خدا تشکیل داده است همان بینندگان فصل چهارم دورهمی هم نوعی مخاطبان گذری به حساب می آیند که به بهانه هایی غیر از پیگیری مداوم و علاقه به یک برند و مجری باسابقه به تماشای آن می نشینند.

چه شده که دورهمی که زمانی با خلاقیت هایی در برنامه سازی و البته با کپی از چند تاک شو معروف جهان به محبوبیت فراگیر رسیده بود و در سبد سرگرمی ثابت مخاطبان ایرانی قرار گرفته بود، حالا بعد چهار فصل به پایین‌ترین حد تاثیرگذاری و محبوبیت رسیده است. آن هم با معتبرترین سرمایه ۳۰ ساله صداوسیما یعنی مهران مدیری که سالهاست پرچمدار پر مخاطب ترین برنامه های تلویزیون بوده.

تعداد برنامه های استعداد یابی سالیان اخیر صدا وسیما را به یاد آورید. ماحصل و نتیجه آن همه ادعای کشف استعداد در زمینه های مختلف چه شدند. کجای این صدا و سیمای عریض و طویل میتوان رد و نشانی از یک نگاهی جدید و نفسی تازه یافت؟ اگر همان تک چهره های باسابقه و معروف مثل علیخانی و مدیری و تنابنده و جوان را نادیده بگیریم، برآیند و محصول این سازمان پر هزینه با چندین هزار کارمند و ایده پرداز و برنامه ساز چه بوده است. بماند که از میان همان سرمایه های قدیمی و امثال رشید پور با برنامه جدیدش و فراستی و هفت با بد دهنی هایشان به سر و روی سینما هم دیگر بیننده ای ندارند و شکست خورده کامل محسوب می شوند.

راستش رنسانس مدیران جدید تلویزیون بعد از دوران «۹۰» و کنار گذاشتن عادل فردوسی پور و سیاست‌گذاری های تازه شان در زمینه هدایت و حمایت از جریان هایی خاص، نتیجه ای جز فرار همان معدود مخاطبان پیگیر به سمت محصولات شبکه نمایش خانگی، سریال ها و فیلم های خارجی و برنامه های ماهواره ای نبوده است. و این تازه وضعیت در دوران قرنطینه و خانه نشینی بیشتر مردم است که طبیعتاً می‌بایست مخاطب تلویزیون را افزایش می داد.

برگردیم به سوال اصلی این یادداشت. چرا تلویزیون و مثلا شبکه نسیم که تا همین یکی دوسال پیش مخاطبان میلیونی داشتند و با برنامه هایی چون خندوانه و دورهمی در رقابت جذب مخاطبان میلیونی از هم پیشی می گرفتند به این روزگار بی‌تاثیر و کم مخاطب رسیده است؟

? ادامه متن در کامنت ها

#‌اختصاصی #‌یادداشت

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط