|
3 سال پیش
Digiato | دیجیاتو

برای نخستین بار محققان در شرایط آزمایشگاهی موفق شدند به رویای آگاهانه 36 داوطلب شرکت کننده در آزمایش

برای نخستین بار محققان در شرایط آزمایشگاهی موفق شدند به رویای آگاهانه 36 داوطلب شرکت کننده در آزمایش

?برای نخستین بار محققان در شرایط آزمایشگاهی موفق شدند به رویای آگاهانه 36 داوطلب شرکت کننده در آزمایش وارد شوند و از آنها سوال‌های مختلفی از جمله مسایل ریاضی بپرسند و شرکت کنندگان نیز در همان شرایط در حالت رویابینی به پرسش‌های نسبتا پیچیده پاسخ دادند. محققان امیدوار هستند با برقراری ارتباط تعاملی در رویا بتوانند ریشه برخی مشکلات از جمله افسردگی و اضطراب را از زبان بیماران در عالم خواب بشنوند.

?عصب شناس دانشگاه «ویسکانسین» می‌گوید نتایج جدید با تعاریف سنتی و سطحی در مورد رویا مغایرت دارد. در ساده‌ترین تعریف، رویا حالتی است که ارتباط مغز با جهان بیرون کاملا قطع می‌شود. حال آنکه تحقیقات جدید نشان می‌دهد این ارتباط نه تنها کماکان برقرار است،‌بلکه قادر است کارهای پیچیده‌تری نیز انجام دهد.

?در حدود 10 درصد افراد در هر ماه حداقل یک بار یا بیشتر، رویای آگاهانه را تجربه می‌‌کنند. در حالت رویای آگاهانه یا شفاف، رویابین از این واقعیت که در حال رویا دیدن است آگاهی دارد و با اینکه کنترل عالم غیر رویا را ندارد، اما می‌تواند روی محتوای رویای خود کنترل داشته باشد. رویابین می‌تواند با تمرین و آموزش مهارت کنترل رویا را در خود تقویت کند.

?برای انجام آزمایش،‌ دستگاه الکتروانسفالوگرام مجهز به الکترودهای مختلف روی سر داوطلبان قرار داده شد. از مجموع 57 جلسه خواب، شش نفر از شرکت کنندگان 15 بار رویای آگاهانه را تجربه کرده بودند. رویابین از طریق ارسال سیگنال هایی مانند لبخند زدن یا اخم کردن، حرکت دادن چشم‌ها،‌ با محققان آزمایشگاهی ارتباط برقرار می‌کردند.
=======================
#‌رویا #‌خواب #‌علم #‌علمی #‌خبر_علمی #‌اخبارعلمی #‌اخبار_علمی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات


مطالب مرتبط