|
4 سال پیش
???? ??????? ???? (???)

.نظر دکتر توکلی صابری در باره فیلم مقاله ادرار شتر http: sciencedirect com science article abs pii

.نظر دکتر توکلی صابری در باره فیلم مقاله ادرار شتر http: sciencedirect com science article abs pii
.
نظر دکتر توکلی صابری در باره فیلم و مقاله #‌ادرار_شتر

http://sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0378874112005235
اين مقاله‌ای است كه توسط شش محقق عرب، احتمالا از كويت يا امارات متحده عربى، در مجله فارماكولوژى قومى (Ethnopharmacology) منتشر شده است. اثرات ادرار شتر را بر روى سلولهاى كشت شده سرطانى بررسى كرده و گفته است كه باعث مرگ بعضى سلولهاى سرطانى شده است.

ادرار مايع به كار نرفته، بلكه ادرار ليوفيليزه به كار رفته، يعنى ادرار را در سرما تبخير كرده و مواد جامد آن را بر روى سلولهاى سرطانى در لوله آزمايش بررسى كرده اند. در مورد اينكه آيا بر سلولهاى ديگر بدن اثر سمى دارد يا نه سكوت كرده اند.

حالا يك جوان عامى و بى‌سواد كه جايگاه اينترنتى اش نشان مى دهد هيچ دانش #‌پزشكى ندارد، آنرا براى بيماران تجويز مى كند. البته هندى ها هم كه گاو را مقدس مى دارند بر روى ادار گاو تحقيقاتى كرده اند و هندوهاى معتقد ادرار اين جانور مقدس را شفابخش مى دانند. ايشان در اين كار تازه كار است. بايد اول اثبات كند كه ادرار شترش بهتر از ادرار گاو هندوان است.
هر #‌دارو پس از اينكه هزاران مقاله #‌تحقيقاتى در مراكز پژوهشى و دانشگاهى جهان در مورد اثرش در لوله آزمايش منتشر شد روى حيوانات آزمايش مى شود و پس از اينكه هزاران مقاله به همين ترتيب منتشر شد، به مرحله آزمايش در روى انسان مى رود و پس از آزمايش روى هزاران بيمار درخواست ثبت دارو به سازمان غذا و داروى آمريكا مى رود.
در اين حالت ممكن است كه اين اداره دارو را تاييد و يا رد كند. اگر دارو به علل عوارض، يا بى اثرى و يا به دلايل ديگر از سوى اداره مواد غذا و دارو رد شد، درخواست آزمايشهاى بيشتر در مورد سميت، عوارض، اثر روى كودكان، اثر روى زنان آبستن و جنين و غير آنها مى كند. حتى پس از تاييد، دارو با احتياط زيادى براى بيماران تجويز مى شود و تمام پزشكانى كه دارو را تجويز مى كنند بايد كوچكترين عارضه در بيماران را گزارش كنند و در بعضى موارد دارو از داروخانه ها خارج مى شود و توليد آن متوقف مى‌شود مانند داروى تاليدوميد كه باعث نقص جنين مى‌شد و مصرف آن در كل جهان ممنوع شد. جريان تحقيق دارو از زمان تحقيق در لوله آزمايش تا به انسان برسد هفت تا ده سال طول مى كشد و صدها میلیون دلار هزينه آن مى‌شود.

ساده انديشى است اگر بر اساس يك روايت، كه ممكن است جعلى باشد، حرف جوانى را كه شناختى از دارو و درمان ندارد در مورد خواص پزشكى ادرار شتر باور كرد.
يك بار ديگر فيلم را ببينيد.به خوبى مشخص است كه ادرار شتر چقدر خوشمزه و گوارا و شفابخش است!
منبع:فرازتد
#‌کرونا

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات


مطالب مرتبط