| 4 سال پیش Digiato | دیجیاتو

چندین سال است که دانشمندان با مشکل تاشدگی پروتئین دست پنجه نرم می کنند پژوهشگران با نگاشت تاشد

چندین سال است که دانشمندان با مشکل تاشدگی پروتئین دست پنجه نرم می کنند پژوهشگران با نگاشت تاشد

?چندین سال است که دانشمندان با مشکل «تاشدگی پروتئین» دست و پنجه نرم می‌کنند. پژوهشگران با نگاشت تاشدگی می‌توانند شکل سه بعدی پروتئین‌هایی که باعث ابتلای افراد به بیماری‌های مختلف از سرطان گرفته تا کووید-۱۹ می‌شود را ایجاد کنند.

?حالا دیپ‌مایند گوگل ادعا کرده که موفق به ساخت یک برنامه هوش مصنوعی به نام «AlphaFold» شده که می‌تواند این مسائل را تنها در چندین روز حل کند. در صورتی که این AI عملکرد مناسبی داشته باشد، راه‌حل این مشکلات چندین دهه پیش از انتظار ما از راه می‌رسد. طبق اعلام متخصصان، این دستاورد می‌تواند باعث تحولی در درمان بیماری‌ها شود.

?در حال حاضر نزدیک به ۲۰۰ میلیون پروتئین شناسایی شده‌اند اما تنها از نحوه عملکرد شمار کمی از آن‌ها اطلاع داریم. در این میان دانشمندان برای درک نحوه کار این پروتئین‌ها به تکنیک‌های گران قیمت و زمانبر وابسته هستند. برخی مواقع روند تاشدگی پروتئین چندین سال طول می‌کشد و هزینه تجهیزات موردنیاز این کار به چندین میلیون دلار می‌رسد.

?طبق اعلام محققان درگیر در این پروژه، هنوز کارهای زیادی باقی مانده که شامل درک نحوه تکثیر پروتئین‌ها و چگونگی تعامل آن‌ها با DNA می‌شود. دیپ‌مایند می‌خواهد مقاله‌ کار خود را منتشر کند تا پس از بررسی دقیق، کارایی آن از سوی دانشمندان مشخص شود.

?پژوهش جدید نشان می‌دهد که هوش مصنوعی می‌تواند در دنیای پزشکی تغییرات زیادی ایجاد کند و حتی باعث انقلاب در این زمینه شود. یادگیری ماشینی می‌تواند در آینده برای کنترل بیماری‌های همه‌گیر مانند ویروس کرونا و مقابله با آن‌ها به دانشمندان کمک کند.

#‌گوگل #‌google #‌deepmind #‌علمی #‌بیماری #‌سرطان #‌درمان_سرطان #‌درمان_کرونا

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط