| 4 سال پیش ISNA | ایسنا

سایت تکثیر پرورش آرگالی..این نوع قوچ، گروهی از زیرگونه های گوسفندهای وحشی محسوب می شود که به آن در

سایت تکثیر پرورش آرگالی..این نوع قوچ، گروهی از زیرگونه های گوسفندهای وحشی محسوب می شود که به آن در
? سایت تکثیر و پرورش «آرگالی»
.
(ورق بزنید)
.
این نوع قوچ، گروهی از زیرگونه‌های گوسفندهای وحشی محسوب می‌شود که به آن در ترکی، آرگالی گفته می‌شود.
.
این نوع قوچ‌ها به قوچ غربی یا ارمنی نیز معروف هستند، محل سکونت آرگالی یا قوچ ارمنی در ایران از مناطق مرزی آذربایجان تا زنجان، همدان، اراک، ایلام پراکنده است. در حال حاضر بیشترین تعداد قوچ ارمنی در جزیره کبودان دریاچه ارومیه، مناطق حافظت شده انگوران و هفتاد قله مشاهده می‌شود.
.
در این نوع قوچ،‌ شاخ‌ها از قوچ اوریال یا شرقی کوتاه‌تر است و در ناحیه سینه موهای زبر کوتاهی به رنگ قهوه‌ای تا سیاه دیده می‌شود و اغلب در ناحیه کمر لکه سفید و زینی شکلی دارند که به آن «آلاکمر» گفته می‌شود.
.
در روستای نظمی کندی منطقه آزاد ماکو سایت تکثیر و پرورش قوچ و میش وحشی به مساحت ۱۰ هکتار به منظور جذب توریست و گردشگر خارجی و داخلی، تولید گوشت و ایجاد مرکز گردشگری شکار تا علاقمندان به طبیعت و شکار بتوانند تجربه یک شکار قانونی را تجربه کنند را فراهم کرده است.
.
گردشگری شکار یکی از پرسودترین انواع گردشگری در دنیا محسوب می‌شود که با ورود هر گردشگر شکارچی علاوه بر این‌که ۱۰هزار دلار درآمد برای کشور دارد، سبب حفظ زیستگاه‌ها، پناهگاه‌ها، مناطق حفاظت‌شده و همچنین بهبود وضعیت معیشتی محیط‌بانان می‌شود و حتی ضامن بقای حیوانات در خطر انقراض خواهد بود.
.
? سهیل فرجی
.
#‌ایسنا #‌ایسنا_نیوز #‌آرگالی #‌قوچ #‌گوسفند_وحشی #‌قوچ_ارمنی #‌آذربایجان #‌زنجان #‌ایلام #‌شکار #‌شکار_حیوانات #‌گردشگری_شکار
#‌isna #‌isna_news

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط