.هر چقدر که بازاری بزرگ تر باشد، ظاهرا ورود به آن پیش رفتن در آن سخت تر است سرعت گیرهای آیین نام

.هر چقدر که بازاری بزرگ تر باشد، ظاهرا ورود به آن پیش رفتن در آن سخت تر است سرعت گیرهای آیین نام
.
هر چقدر که بازاری بزرگ‌تر باشد، ظاهرا ورود به آن و پیش‌رفتن در آن سخت‌تر است و سرعت‌گیرهای آیین‌نامه‌ها و شیوه‌های متعدد بیشتر.
.
#‌بازار #‌کرایه #‌حمل_و_نقل بار جاده‌ای در ایران از این بازارهاست؛ بازاری که اندازه‌اش تا ۴۰هزار میلیارد تومان تخمین زده شده ‌و سالانه ۳۰ میلیون بارنامه در آن صادر می‌شود که ارزش هر بارنامه حداقل ۳۰۰هزار تومان است و البته بدون در نظرگرفتن استثنائات، اغلب بارهای جاده‌ای ارزش حمل‌شان بین ۳۰۰هزار تا ۱۰میلیون تومان است.
.
به این آمار باید این موارد را هم اضافه کنیم که حدود ۳۶۰هزار کامیون فعال که پروانه فعالیت دارند و حدود ۵۰۰هزار راننده در ایران داریم.
.
ضمن اینکه حدود ۴۵۰۰ شرکت حمل‌ونقل سنتی در این بازار مشغول هستند، اما جایگاه #‌استارتاپ ها در این بازار کجاست و آنها چقدر توانسته‌اند در این بازار پیش بروند؟ کیوان جعفری و حامد کریمیان، هم‌بنیانگذاران #‌ترابرنت در مورد این بازار و سختی‌هایش حرف‌های زیادی دارند.
.
آنها معتقدند که #‌کسب_و_کار سنتی خود را مالک این بازار می‌دانند و به نظر می‌رسد جنگ معروف استارتاپ‌ها با سنتی‌ها در این بازار هم حسابی درگیرانه ادامه دارد. به همین دلیل سهم استارتاپ‌ها از این بازار هزاران میلیاردی، کمتر از یک‌ونیم درصد است.
.
گفتگوی کامل آنها را در #‌شنبه_مگ بخوانید.
.
#‌کارآفرینی #‌حمل_ونقل #‌اکوسیستم_استارتاپی_ایران #‌رسانه_استارتاپی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات


مطالب مرتبط