سلامت نیوز |
3 سال پیش

خطر بیشتر کرونا برای سنین زیر ۱۰ بالای ۷۰ سال بیماری مراقبت سلامت نیوز

خطر بیشتر کرونا برای سنین زیر ۱۰ و بالای ۷۰ سال

سلامت نیوز:فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه با توجه به شباهت علایم بالینی، افتراق نوع جهش یافته ویروس کووید ۱۹ از نوع کلاسیک آن بسیار دشوار است، گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی کماکان در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و حتی واریانت های جدید آن نقش موثری دارد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی بااشاره به بروز سه مورد مرگ ناشی از ویروس جهش یافته جدید در هفته های اخیر در تهران، باز توزیع سنی مبتلایان تهرانی را نکته مهمی از نظر آسیب پذیری گروه های سنی عنوان کرد.


به گفته دکتر زالی در استان تهران آمار مبتلایان و میزان بستری گروه های سنی زیر ۱۰ سال از حدود ۹ دهم درصد در اسفند ۹۸ به ۱۱ درصد در بهمن ماه ۹۹ رسیده است و در گروه سنی بالای ۸۰ سال از ۷,۴ درصد به ۱۲ درصد و در گروه سنی بین ۸۰-۷۰ سال نیز از ۱۱ درصد به ۱۴ درصد افزایش یافته است.


وی افزود: این درحالی است که میزان مبتلایان و بستری در گروه های سنی ۵۰-۴۰ سال و ۶۰-۵۰ سال و ۷۰-۶۰ سال نسبت به اسفندماه سال گذشته حدود ۱۲ تا ۱۸ درصد کاهش داشته است.


زالی با اشاره به این تغییرات بازتوزیع سنی مبتلایان تاکید کرد: دو گروه سنی زیر ۱۰ سال و بالای ۷۰ سال در این تغییر بازتوزیع سنی بیماری جزو گروه های پرخطر تلقی می شوند و این دو طیف سنی به ویژه افراد بالای ۷۰ سال نیازمند رعایت پروتکل های بهداشتی با قاطعیت بیشتری هستند.


به گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت در شبانه روز گذشته ۲۸۰ بیمار جدید کرونایی در بخش های عادی و ۹۲ بیمار جدید کرونایی در بخش های ویژه بیمارستان های استان تهران بستری شده و ۳۴۵ بیمار نیز از بیمارستانهای تهران ترخیص شدند. همچنین ۴۵۰۰ بیمار با علایم مشکوک به کرونا نیز به صورت سرپایی به مراکز بهداشتی ۲۴۰۰ نفر نیز به بخش های سرپایی مراکز درمانی مراجعه کردند.


زالی با توجه به وجود ویروس جهش یافته تاکید کرد: باید سختگیری بیشتری اعمال شود زیرا انواع ویروس های جهش یافته متاسفانه از سرعت انتشار بالاتری برخوردار هستند و ممکن است منجر به میزان مرگ و میر بیشتری شوند.


وی افزود: گروه های سنی که قبلا آسیب پذیر نبودند، در مواجهه با ویروس جهش یافته بیشتر در معرض ابتلا قرار می گیرند و گروه های پرخطر نیز در مخاطره بیشتری قرار دارند.


زالی با اشاره به دغدغه های وزارت بهداشت درخصوص بروز طغیان های جدی بیماری در عرصه ملی و استانی تاکید کرد: مردم و مسئولان باید رعایت پروتکل های بهداشتی را به عنوان راهبرد اصلی پیشگیری از بیماری بیشتر مورد توجه قرار دهند. این امر نیازمند همگرایی اجرایی در سطوح ملی و استانی برای تحقق مقابله با این کرونا است تا با آمادگی بیشتر بتوانیم با موج جدید بیماری مقابله کنیم.



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

سخنگو سازمان آتش نشانی تهران به مسافران نوروزی توصیه کرد تا زمان و مسیر سفر را به افراد مورد اعتمادشان بگویند و حتما وسایل برقی و کنتور برق را قطع کنند.

۱ هفته پیش

دنبال کردن یک برنامه غذایی صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و با اصلاح عادات تغدیه‌ای می‌توان از مزایای سلامتی روزه گرفتن و همچنین از برکات معنوی این ماه بهره‌مند شد.

۱ هفته پیش

در حالی که پورنوگرافی و افسردگی ممکن است مرتبط به نظر نرسند، تحقیقات نشان می‌دهد که این دو موضوع می‌توانند بیشتر از آنچه فکر می‌کنید، به یکدیگر ربط داشته باشند.

4 روز پیش

ریه‌ یک عضو حیاتی در بدن است که بدون آن نمی‌توان نفس کشید اما عوامل زیادی وجود دارند که کارآیی و عملکرد بهینه ریه‌ها را کاهش می‌دهند. بنابراین مهم است که بدانیم برای سالم نگه داشتن ریه‌ها چه کارهایی می‌توان انجام داد.

5 روز پیش

بسیاری از ما این توصیه معروف مبنی بر «شمارش گوسفند» برای مقابله با بی‌خوابی را در کودکی یا بزرگسالی شنیده‌ایم. برای عده‌ای از ما نیز ممکن است این سوال پیش آمده باشد که چرا چنین توصیه‌ای مطرح می‌شود و یا ریشه آن به کجا بر می‌گردد؟ به عنوان مثال چرا به جای گوسفند توصیه به شمارش دیگر حیوانات مانند اسب، گاو و خرگوش صورت نمی‌گیرد؟

3 روز پیش

در حالی که فراموش کردن برخی موارد یک امر طبیعی در زندگی روزمره است، با کمی تلاش می‌توانید از این اتفاق پیشگیری و حافظه خود را مدیریت کنید. مهارت‌ها و عاداتی وجود دارد که می‌توانید برای تقویت توانایی خود در به خاطر سپردن اطلاعات آنها را اتخاذ کنید.

4 روز پیش

ک مشاور خانواده با تاکید بر اینکه برخی افراد تصور دارند می‌توانند بعد از ازدواج همسرشان را تغییر دهند و بی‌توجه به ناهمسانی‌هایشان دست به انتخاب می‌زنند، گفت: این درحالیست که افراد هرگز نمی‌توانند کسی را تغییر دهند زیرا وقتی فرد احساس کند می‌خواهند رفتار او را تغییر دهند، در آنها ادراک کنترل شدن شکل می‌گیرد و مضطرب خواهند شد که به دنبال اضطراب، سازوکارهای دفاعی فرد به گونه‌ای ناخودآگاه فعال می‌شوند و به صورت جدی در مقابل تغییر مقاومت خواهند کرد.

۱ هفته پیش

زمانی فرا می رسد که به نظر می رسد ناچار به مصرف آنتی بیوتیک ها بشویم. اما درک این نکته ضروری است که آنها فقط به درمان عفونت‌های باکتریایی مانند گلودرد استرپتوکوکی و عفونت‌های دستگاه ادراری (UTIs) کمک می‌کنند و نباید برای سایر انواع بیماری‌ها، مانند عفونت‌های ویروسی، سرخود استفاده شوند.

3 روز پیش

تحقیقی که به نحوه واکنش سیستم ایمنی بدن به هوای گرم پرداخته است، بینش جدیدی را در مورد آنچه که هنگام افزایش جیوه رخ می‌دهد، ارائه می‌کند.

1 روز پیش

بیشتر...