آیا مجلس به پایان رویه غلط مدرسه داری مسئولان رای خواهد داد خبرنامه دانشجویان ایران

اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در کمیسیون آموزش مجلس مصوب شده است و طبق پیشنهادی در این طرح، تاسیس یا اداره مدرسه یا مرکز آموزشی و پرورشی غیردولتی از سوی تمام مقامات موضوع ماده (71) قانون مدیریت خدمات کشوری و همترازان آنان، روسای سازمان‌ها و مراکز تابعه وزارت آموزش و پرورش، مدیران کل ستادی و استانی، روسای ادارات ستادی و شهرستان‌ها و مناطق و نواحی و بستگان درجه یک آنها در زمان تصدی پست و تا یک سال بعد از زمان اتمام تصدی ممنوع است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،

آیا مجلس به پایان رویه غلط

مقامات اشاره شده در ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری بدین شرح است: روسای سه قوه، معاون اول رئیس‌جمهور، نواب رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضاء شورای نگهبان، وزراء، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونین رئیس‌جمهور، استانداران و سفرا و معاونین وزرا.

در همین رابطه، امانقلیچ شادمهر؛ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره ضرورت ممنوعیت مدرسه‌داری مسئولان به تسنیم گفت: مجلس در بحث تعارض منافع کوتاه نمی‌آید و کمیسیون آموزش به برخی موارد به‌صورت موضوعی ورود کرده است به عنوان مثال در گذشته رئیس سازمان مدارس غیردولتی از صاحبان مدارس غیردولتی بود که کمیسیون آمورش به تغییر او اصرار داشت و پس از جابه جایی، افراد دیگری که آمدند از صاحبان مدارس غیردولتی نیستند.

وی افزود: مجلس نسبت به مدرسه‌داری مسئولان حساس است و کمیسیون آموزش در طرح تغییر برخی مواد قانون مدارس غیردولتی به ممنوعیت مدرسه‌داری توسط مسئولان رأی مثبت داده است که قطعاً صحن علنی مجلس نیز با این موضوع موافقت خواهد کرد.

شادمهر معتقد است برای رفع مشکل تعارض منافع باید سازوکارهایی اندیشیده شود به عنوان مثال اقوام و بستگان، مسئولان نیز مدرسه غیردولتی نداشته باشند و راه‌های دور زدن ماجرا با واگذاری اداره مدرسه به بستگان، حذف شود.

به گزارش تسنیم؛ برخی کارشناسان بر این باورند با توجه به منافع مالی و اقتصادی حوزه مدارس و مراکز آموزش و پرورش غیردولتی این حوزه یکی از گلوگاه‌های تعارض منافع در وزارت آموزش و پرورش است و نمود عینی آن می‌تواند تلاش مدیران رده بالای آموزش و پرورش برای اخذ مجوز تاسیس مراکز و مدارس آموزش و پرورش غیر دولتی باشد این امر از یک سو می‌تواند زمینه‌ساز رانت‌خواری و ویژه‌خواری در وزارت آموزش و پرورش شود و از سویی دیگر دست ذینفع بودن مدیران روند خصوصی‌سازی آموزش و پرورش تسریع خواهد یافت.

حال باید دید نمایندگان مجلس به طرح ممنوعیت مدرسه‌داری مسئولان رای مثبت خواهند داد یا اینکه این موضوع گرفتار "تعارض منافع" خواهد شد؟!



#‌اخبار منبع: خبرنامه دانشجویان ایران

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی معتقد است تقویت زیرساخت‌های گردشگری منجر به ایجاد درآمدهای پایدار و در نتیجه تقویت اقتصاد مقاومتی در این کلان‌شهر می‌شود.

یک ربع پیش

بی‌بی‌سی: با حملات اسرائیل، ۲۰ هزار کودک فلسطینی یتیم شده‌اند.

یک ربع پیش

رییس اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بیرجند از رصد بازارچه‌های صنایع‌دستی و کارگاه‌گردی سطح شهرستان بیرجند در راستای خدمات‌دهی مناسب به مسافران و گردشگران خبر داد.

یک ربع پیش

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان از آمادگی هزار و ۴۰۰ مسجد و اماکن مذهبی فعال استان در شب‌های قدر خبر داد.

یک ربع پیش

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران بیان کرد: مراسم محوری ۱۲ فروردین ۱۴۰۳، در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و با سخنرانی آیت الله رئیسی رئیس جمهوری برگزار خواهد شد.

یک ربع پیش

مصطفی محدثی خراسانی با بیان اینکه نباید از وجه رسانه‌ای شعر غفلت کنیم، می‌گوید: شعر ظرفیت‌ فراوانی برای برنامه‌سازی دارد اما تنها بهره‌برداری جدی تلویزیون و رسانه از شعر، برنامه مشاعره بوده که نازل‌ترین سطح استفاده از شعر است.

یک ربع پیش

پیش فروش بلیت نمایش «کمی کمتر بدزدین» به کارگردانی مهدی ارجمند آغاز شد.

یک ربع پیش

رئیس‌جمهور ترکیه در سخنانی به شدت از سکوت‌کنندگان در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه انتقاد کرد.

یک ربع پیش

در تاریخ ۱ مارس ۲۰۲۴، Raytheon، بخشی از RTX Corporation، قراردادی به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار برای تامین چهار آتشبار پاتریوت دیگر با دولت آلمان منعقد کرد.

9 دقیقه پیش

بیشتر...