خبرآنلاین |
۱ هفته پیش

ارتش ربات های سوسکی به میدان آمدند خبرآنلاین

دانشمندان سنگاپوری، ارتشی از سوسک‌‎های مکانیکی که به‌صورت ریموت کنترل می‌شوند را در یک زمین بیابانی آزمایش کرده‌اند که در آینده می‌توان از این سوسک ها برای مأموریت‌های جستجو و نجات کمک گرفت.

به گزارشخبرآنلاین، در این تحقیق که توسط دانشمندان «دانشگاه فناوری نانیانگ» سنگاپور انجام شده است، حدود 20 سوسک ماداگاسکار که به کامپیوترهای کوچکی مجهز هستند، به‌عنوان یک ارتش در تپه‌ای شنی مورد آزمایش قرار گرفته‌اند. این ارتش کوچک، در واقع سوسک‌های زنده‌ای هستند که دانشمندان می‌توانند از راه دور آن‌ها را کنترل کنند.

به نقل از دیجیاتو، محققان می‌توانند از طریق کامپیوترهای قرارگرفته در پشت این سوسک‌ها، دستوراتی را به آن‌ها منتقل کنند و جهت حرکتشان را مشخص کنند. این دستورات از طریق الکترودهایی که در دو سمت اندام حسی حشرات قرار دارد، از کامپیوتر به سوسک ها منتقل می‌شود.

در حالی که دانشمندان می‌توانند سوسک‌ها را به چپ یا راست حرکت دهند، خود این حشرات نیز می‌توانند مانند معمول راه خود را از بین موانع انتخاب کنند. نکته جالب دیگر اینکه محققان همچنین مواردی را ثبت کرده‌اند که در آن سوسک‌هایی که به طور تصادفی روی پشت خود غلتیده بودند، توسط حشرات دیگر کمک می‌شوند تا دوباره سرپا شوند.

دانشمندان همچنین برای برطرف‌کردن برخی چالش‌های تحقیقات قبلی، یک الگوریتم ناوبری جدید برای سوسک‌های سایبورگ ایجاد کرده‌اند. در این الگوریتم، از بین هر 20 سوسک، یک مورد به‌عنوان رهبر انتخاب می‌شود و بقیه پیروان آن هستند. در حالی که رهبر این ارتش موقعیت هدف را می‌داند، پیروان آن فقط موقعیت نسبی سوسک‌های مجاور خود را می‌دانند.

آن‌ها در تحقیقات خود متوجه شدند که این الگوریتم جدید درهم‌تنیدگی بین سوسک‌ها را کاهش می‌دهد. همچنین فعل‌وانفعالات بین سوسک‌ها می‌تواند به یک سایبورگ به‌دام‌افتاده کمک کند تا از یک موقعیت دشوار خارج شود.

محققان امیدوارند روزی بتوان از چنین ارتشی در ماموریت‌های جستجو و نجات پس از بلایای طبیعی استفاده کرد.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهاناپلیکیشن خبرآنلاینرا نصب کنید.


#‌اخبار_دانش منبع: خبرآنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

خودنمایی و انجام حرکات نمایشی در حالی که پشت فرمان یک ابرخودرو هستید، هرگز ایده خوبی نیست! راننده ایرانی یک مک لارن سنا ۷۸۹ اسب بخاری پس از عدم کنترل خودرو در یکی از خیابان‌های کالیفرنیا، با برخورد به یک ساختمان و آسیب جدی، متوجه اشتباه سختی شد.

3 ساعت پیش

جدیدترین گوشی ویوو با پردازنده‌ی اسنپدراگون و صفحه‌نمایش پرنور از راه رسید.

3 ساعت پیش

افراد مبتلا به سندرم لارون، ریسک پائینی برای ابتلا به بیماری‌های قلبی و اختلالات مرتبط با افزایش سن دارند و دانشمندان در همین نکته به دنبال درمان‌های جدیدی هستند.

17 ساعت پیش

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که فاز اول پایگاه چابهار که برای ارسال پرتابگرهای سوخت جامد به فضا در دست ساخت است، تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

دیروز

سحابی خوش‌آب‌ورنگ IC ۱۷۹۵ در نگاه خیلی‌ها شبیه به سر ماهی است و ازاین‌رو منجمان آن را «سحابی کله‌ماهی» نامیده‌اند. کافی است تصاویر ثبت‌شده با چند فیلتر رنگی را روی هم ترکیب کنید تا ساختار متفاوتی از این سحابی آشکار شود.

18 ساعت پیش

دهقانی فیروزآبادی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور خبر داد.

دیروز

هواوی گوشی‌های سری پیورا ۷۰ را برای بازارهای جهانی معرفی کرد؛ پرچمدارانی که از دوربین قدرتمند و رابط‌ کاربری EMUI ۱۴.۲ بهره می‌برند.

نیم ساعت پیش

امروز واتساپ راه جدیدی را برای سازماندهی رویدادها معرفی می‌کند.

5 ساعت پیش

پروژه‌های خاص خودرویی همیشه طرفداران ویژه خود را داشته است. تبدیل برخی از خودروهای پرطرفدار به سگمنت دیگر در چند سال اخیر توجه ماشین‌بازهای بسیاری را به سمت خود جلب کرده است. معرفی پیکاپ یا همان وانت بی‌ام‌و M۴، یکی از این پروژه‌های خاص بوده و شباهت جالبی به ماجرای تولید نسخه وانت پراید در کشورمان دارد!

1 ساعت پیش

بیشتر...