پیشنهاد ویژه علیه عرب ها در فوتبال انگلیس احتمال اخراج مالکان منچسترسیتی نیوکاسل از لیگ برتر
به گزارش خبرورزشی، یک سیاستمدار انگلیسی به نام لُرد باسام از حزب کارگر به دولت این کشور پیشنهاد کرد که به مالکیت دولتی بر تیمهای فوتبال در این کشور خاتمه دهد و فعالیت مدیران خارجی را هم مستلزم دریافت مجوزی خاص کند.
طرح پیشنهادی باسام در صورتی که مورد تأیید دولت انگلیس قرار بگیرد به معنای پایان مالکیت اماراتیها بر منچسترسیتی و تیمداری عربستانیها در نیوکاسل خواهد بود، دو تیمی که به لطف سرمایهگذاری مالکان عربشان نسبت به رقبای خود، از قدرت بالایی برای خرید بازیکن برخوردار شدهاند. در واقع شرط باقی ماندن این دو باشگاه در لیگ برتر انگلیس فروش سهام متعلق به مالکان فعلی آنهاست.
هدف از ارائه این طرح، جلوگیری از برهم خوردن توازن قدرت در فوتبال انگلیس و خطراتی است که به واسطه سرمایهگذاری دولتهای خارجی، تمامیت فوتبال بریتانیا را تهدید میکند. در همین حال نشریه تایمز انگلیس، در گزارشی مدعی شده که برخی از باشگاههای لیگ برتر انگلیس از پیشنهاد لرد باسام حمایت کردهاند هرچند وجود برخی موانع حقوقی و سیاسی ممکن است، تصویب و اجرای این طرح را بسیار دشوار کند.
باشگاه منچسترسیتی سال ۲۰۰۸ توسط اماراتیها خریداری شد و از آن زمان، افتخارات بیسابقهای در کارنامه آن به ثبت رسیده است که شامل هشت قهرمانی در لیگ برتر انگلیس، قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و چندین و چند عنوان دیگر در جامهای داخلی میشود. نیوکاسل هم سال ۲۰۲۱ توسط صندوق سرمایهگذاری عربستان خریدار شد و به واسطه سرمایه تزریق شده از جانب مالک جدیدش، از تیمی در میانههای جدول، به یکی از مدعیان جدید لیگ برتر جزیره تبدیل شده است.
بیشتر بخوانید:لیست نامزدهای کسب جوایز بهترینهای فیفا ۲۰۲۴/ مسی هست، رونالدو نیست!
#ورزشی #خبر_ورزشی
بیشتر...
تبلیغات
پرسپولیس همانند دو تیم دیگر دارای بیشترین نماینده در جمع 11 بازیکن برتر هفته هشتم لیگ برتر فوتبال است.
رسانههای اسرائیلی بامداد امروز از یک حادثه تیراندازی به سمت یک اتوبوس در تقاطع الحضر در جنوب قدس اشغالی خبر دادند.
تروریستهای تکفیری تحت امر هیئه تحریرالشام با ورود به یک روستای علوینشین، دست به قتلعام دهها مرد پیر و جوان زدند.
قهرمان وزن 74 کیلوگرم المپیک که کتفش را به تازگی جراحی کرده است، احتمالا بتواند از چهارمین مسابقه رنکدار اتحادیه جهانی کشتی به تشک برگردد.
دولت سوریه در جریان وقایع اخیر اما هیچ درخواست کمکی از ایران نکرد و تحت تاثیر وعدههای کشورهای غربی در استفاده از کمک ایران تامل کرد و بههمینعلت هم هیچوظیفهای بر دوش جمهوری اسلامی نبود.
پس از سقوط دولت بشار اسد و حاکمیت آنارشیسم در سرزمین شام، جریان سایبری متصل به اپوزیسیون برانداز جمهوری اسلامی، جنگ روانی همه جانبه ای علیه سیاست خارجی نظام طی یک دهه گذشته خاصه در میانه جنگ داخلی اول در سوریه به راه انداخت.
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در بیانیهای از خروج اولین دسته از نظامیان اسرائیلی از جنوب لبنان طبق توافق آتشبس 60 روزه خبر داد.
رهبر انقلاب همواره بر اهمیت پیوند ملت با دولت تأکید کردهاند و آن را بزرگترین عامل پایداری در برابر توطئههای دشمنان میدانند. عدم توجه به این مسئله در سوریه باعث شد مردم بهتدریج از دولت فاصله بگیرند و در نتیجه نظام از درون تضعیف شود.
مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت قاطع در دو قطعنامه (غیرالزامآور) خواستار توقف فوری جنگ غزه و همچنین حمایت از فعالیتهای سازمان امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) شد.
بیشتر...