خبرگزاری ایسنا |
5 ساعت پیش

ارائه ۴۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی در قانون جهش دانش بنیان ایسنا

محسن زنگنه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به قوانین موجود برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، اظهار کرد: در سند تحولی دانش‌بنیان تمامی نیازهای این حوزه ارزیابی شده و در مورد مسائلی مانند اختصاص زمین مناسب، امکانات لازمه، سربازی دانشجویان، استخدامی و امتیازات هیات علمی شدن بندهایی را مشخص کرده‌ایم و از طرفی ممنوعیت‌هایی برای واردات کالاهای تولیدی داخل نیز در این سند لحاظ شده که به نفع محصولات دانش‌بنیان است.

وی ادامه داد: در برنامه هفتم نیز در فصل آموزش عالی و تحقیقات، چندین بند به شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص داده شده که شامل ۱۰ حوزه فناور کشور می‌شود. در همین برنامه، وزارت علوم را مکلف به احداث شهرک‌های فناور کرده‌ایم. لذا رویکرد مجلس برای تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و ارتباط بین دانشگاه و صنعت مفید و کارآمد بوده است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم افزود: از طرفی شرکت‌های دانش‌بنیان نیز باید در تلاش برای جذب مشتری و ایجاد برندینگ باشند. در واقع تبلیغات، جذب مشتری، بسته‌بندی محصول همه نیازمند دانش است و این شرکت‌ها باید در این زمینه آموزش ببینند.

زنگنه با بیان اینکه طبق ماده ۱۸ قانون جهش دانش‌بنیان، بالغ بر ۴۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت اشتغالزایی ارائه کرده‌ایم، گفت:امیدواریم مجلس دوازدهم نیز وارد حاشیه‌ها نشده تا کارهای مفیدی انجام شود.

وی در خصوص اینکه اجرای قانون جهش دانش‌بنیان تا کنون چه تاثیراتی داشته است، بیان کرد: کسی نمی‌تواند آماری از بازخورد و میزان تاثیر بندهای مختلف قانون جهش دانش‌بنیان ارائه دهد. در تبصره ۱۸ که امسال تبدیل به تبصره ۲ قانون جهش دانش‌بنیان شد، تسهیلات و سهم وزارت‌های مختلف مانند صمت و جهاد کشاورزی را تعیین کرده‌ایم که هر یک از این وزارتخانه‌ها سهمی را برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر می‌گیرند.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: قانون جهش دانش‌بنیان چنان کامل و جامع نوشته شده که بندی نبود که جا بیفتد و بخواهیم در برنامه هفتم آن را جای دهیم. در برنامه هفتم برای تولید محصولات تراریخته و تولیدات حوزه هواوفضا و پزشکی یک سری اولویت‌های ویژه برای شرکت‌های دانش‌بنیان لحاظ شده است ولی در زمینه رشد شرکت‌های دانش بنیان بیشتر به قانون جهش دانش بنیان معطوف هستیم.

زنگنه با بیان اینکه امیدواریم در آینده نگاه ویژه‌تری به قانون جهش دانش‌بنیان و برنامه هفتم شود، عنوان کرد: از تاثیرات مثبت کمی قانون جهش دانش‌بنیان می‌توان به افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد. در دولت دوازدهم شیب رشد شرکت‌های دانش‌بنیان کاهش یافته بود، اما در طول ۳ سال گذشته تعداد این شرکت‌ها رشد صعودی یافت و از طرفی صادرات شرکت‌های دانش بنیان نیز افزایش پیدا کرد.

انتهای پیام



#‌اخبار منبع: خبرگزاری ایسنا

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

نیکی کریمی سوپراستار محبوب ایرانی در هفتاد و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «برلین» شرکت کرد.

1 ساعت پیش

سامانه اپراتور ملی سلامت با هدف افزایش کیفیت ارائه خدمات به هموطنان آغاز به کار کرد.

نیم ساعت پیش

بیش از ۲۰ نفر در آتش سوزی در یک جشنواره موسیقی در آلمان مجروح شدند.

نیم ساعت پیش

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از محکومیت ۲۱ میلیارد و ۴۹۲ میلیون‌ریالی برای عرضه خارج از شبکه آرد در مشکین شهر خبر داد.

نیم ساعت پیش

با پایان مهلت سازمان ملی استاندارد، به نظر می رسد سرانجام تولید پژوپارس به عنوان یکی از پرتیراژترین محصولات تاریخ خودروسازی کشور، سرانجام پایان یافته و این خودروی محبوب راهی موزه شده است.

1 ساعت پیش

یکی از پوشش های اصلی بیمه بدنه، جبران خسارت باتری و لاستیک تا 50 درصد ارزش نو است. لذا اگر شما خرید بیمه بدنه را انجام داده باشید، بیمه می تواند هزینه باتری

1 ساعت پیش

در فاصله آبان‌ماه سال گذشته تا خرداد امسال سیاستگذار خودرو در دو اظهار نظر با وعده بهبود بازار خودرو به مردم توصیه کرده است که برای خرید عجله نکنند.

1 ساعت پیش

اعداد و ارقام تولید خودروسازان به‌روشنی می‌گوید که تا زمانی که صنعت خودروسازی دولتی است نمی‌توان هیچ ادعایی در کیفیت، خدمات پس از فروش، ایمنی و مشتری‌مداری داشت. البته هم‌زمان با قصد دولت برای فروش سهام ایران‌خودرو و سایپا این نگرانی به وجود آمده که رسانه‌ای کردن این مسئله صرفاً اقدامی ظاهری و صوری باشد چراکه با وجود سهامدار بودن شرکت‌های دولتی زیرمجموعه ایران‌خودرو و سایپا در عمل تغییری در مالکیت سهام این دو خودروساز اتفاق نمی‌افتد.

1 ساعت پیش

تصویری از مهناز افشار با یک آرایش و گریم عجیب منتشر شد.

1 ساعت پیش

بیشتر...