عصر ایران |
1 سال پیش

آمریکا بهتر است از نقض حقوق اساسی ایرانیان حرفی نزند

دولت آمریکا در موضعی مزورانه، در حالی که با تحریم های ظالمانه اش حقوق اساسی مردم ایران را نقض می کند، مدعی حمایت از مردم ایران شده است.

عصرایران؛مازیار آقازاده -این روزها و همراه با ناآرامی های روی داده در ایران، بسیاری از مقامات غربی و آمریکایی اظهار نظر کرده و می گویند از معترضان در ایران حمایت می کنند.


یکی از این اظهارنظرها را خانم هیلاری کلینتون در توییتر خود انجام داده و نوشته است: "ایرانیان برای حقوق اولیه انسانی خود دست به تظاهرات زده‌اند... ایرانیان شایسته زندگی عاری از خشونت و ارعاب هستند... دنیا در حال تماشای ایران است."


بسیاری دیگر از مقامات آمریکایی و سناتورها و شخصیت های سیاسی این کشور نیز طی روز های گذشته درباره حوادث ایران اظهار نظرهای مشابهی داشته اند.


پیش از ابراز نکاتی درباره این قسم اظهارات مقامات آمریکایی، مایلم موضع صریح و شفاف خود را درباره مرگ مهسا امینی روشن کنم تا سوء تفاهمی پیش نیاید: "نگارنده مخالف قطعی فعالیت گشت ارشاد و دستگیری بانوان ایرانی در خیابان به خاطر نوع پوشش و هدایت آنها به ادارات پلیس برای ارشاد هستم و معتقدم ون های گشت ارشاد طی سال های گذشته در حکم خودروهای تولید نفرت علیه جمهوری اسلامی عمل کرده اند و این عمل نه تنها هیچ دستاوردی نداشته بلکه با هر انگیزه ای که باشد، شکل این عمل توهین و تحقیر بانوان ایرانی است."


و اما درباره این قسم اظهار نظرهای مقامات آمریکایی باید نکاتی متذکر شد:


خانم کلینتون و دیگر مقامات آمریکایی از حقوق اولیه انسانی مردم ایران سخن گفته و تلویحا از آن حمایت کرده اند.
باید به ایشان متذکر شد که حق اولیه انسانی مردم ایران صرفا مساله آزادی های اجتماعی و نحوه پوشش نیست؛ و بیش و پیش از آن داشتن یک زندگی معمولی و و برآوردن نیازهای اولیه مثل خوراک، پوشاک، مسکن، دارو و درمان و... است.
به قول مولانا : آدمی اول حریص نان بُوَد، زانکه قوت و نان ستون جان بُوَد...


دولت ایالات متحده آمریکا با تحریم های خود در قالب سیاست "فشار حداکثری" طی سال های گذشته این حق مردم ایران را هدف گرفته است و زندگی مردم ایران را سخت کرده است و اینک در جایگاهی نیست که با مداخله در امور داخلی ایران و ریختن اشک تمساح برای مردم ایران، ندای دفاع از حقوق اولیه انسانی مردم ایران را سر دهد!

سخنی با


این حرف نگارنده نیست بلکه خانم "آلنا دوهان" گزارشگر ویژه سازمان ملل نیز اخیرا در گزارشی مفصل از تاثیر تحریم های آمریکا بر ایران، تاکید کرده " تحریم های آمریکا نقض حقوق اولیه اقتصادی و اجتماعی مردم ایران است و افزوده : این تحریم ها تاثیرات مخربیروی زندگی شهروندان عادی ایران داشته است."


مگر هدف تحریم جز این است که با ایجاد فشار اقتصادی بر یک کشور (در واقع بر ملت یک کشور) اوضاع را به قدری سخت کرد که مجبور شوند به زانو درآیند و به خواسته های کشور تحریم کننده تن دهند؟


تحریم های آمریکا طی یک دهه گذشته مردم ایران را فقیرتر کرده و خدا می داند طی این سال ها در اثر مستقیم و غیرمستقیم تحریم ها و فشارهای اقتصادی آمریکا چند هزار نفر از مردم ایران جان داده اند؟


آیا دولتمردان و سیاسیون آمریکایی انتظار دارید مردم ایران باور کنند که شما در طرف آنها هستید؟!


راستی بیایید از مرحومه مهسا امینی سخن بگوییم. هم او که مرگ مظلومانه اش داغی بر دل تک تک ایرانیان گذاشته است.


مهسا امینی همان کسی بود که در قالب تحریم های ظالمانه شما به عنوان یک شهروند ایرانی و عضوی از جامعه جهانی از بسیاری از حقوق طبیعی و اولیه خود به عنوان یک شهروند به " جرم ایرانی بودن!" محروم بود.


برای مثال اگر می خواست سفری هوایی در داخل ایران انجام دهد، مانند میلیون ها شهروند ایرانی دیگر مجبور بود سوار هواپیماهایی عموما فرسوده و کم ایمن شود زیرا که دولت شما بیش از 4 دهه است اجازه فروش هواپیماهای مسافربری نو به ایران را نمی دهد، یا اگر بر فرض در سال های گذشته می خواست به آمریکا سفر کند، به خاطر ایرانی بودن و در قالب ممنوعیت سفر اتباع ایران به آمریکا راهش نمی دادند چون او را مانند دهها میلیون ایرانی دیگر تهدیدی برای امنیت ملی خود می دانستند، یا اگر بر فرض می خواست یک حساب بانکی با کارکرد بین المللی داشته باشد نمی توانست و در داخل ایران نیز زندگی او مانند زندگی دهها میلیون ایرانی دیگر متاثر از تحریم های آمریکا، احتمالا با راحتی همراه نبود.


دولت آمریکا با تحریم هایش، زندگی و آینده مهسا و میلیون ها مهسای جوان ایرانی را از بین برده است و فقط در 4 سال گذشته قیمت همه اقلام از خوراک، دارو و پوشاک گرفته تا مسکن و خودرو و... به بیش از 10 برابر رسیده!
بنابراین بهتر است برای مهسا امینی اشک تمساح نریزید و دهان تان را ببندید.


یکی از ناقضان اصلی و اولیه حقوق مردم ایران و بسیاری دیگر از ملت های مظلوم این منطقه و دیگر مناطق دنیا (عراق، سوریه، افغانستان، لیبی، یمن، لبنان، فلسطین و..) شما هستید.


در فلسطین، شما از دولتی اشغالگر و رژیمی آپارتاید حمایت می کنید که روزی نیست که دستش به خون جوانان و نوجوانان و کودکان فلسطینی آغشته نباشد و بزرگ ترین زندان دنیا را با بیش از 2 میلیون نفر جمعیت در باریکه غزه برپا داشته است.


همین رژیم مسلح به سلاح های هسته ای، بدون اینکه عضوی از پیمان منع اشاعه سلاح های هسته ای باشد و پای بازرسی از آژانس بین المللی انرژی اتمی به تاسیسات هسته ای آن باز شود، در کنار شما مدعی اصلی برنامه هسته ای ایران است؟!


شما با دولتی به نام عربستان سعودی دوست و متحد هستید که همین 4 سال پیش یکی از مخالفان سیاسی خود را با "اره " قطعه قطعه و پیکرش را در اسید حل کرده است. رییس جمهوری شما همین 2 ماه پیش با قاتل جمال خاشقجی در جده دست داد و با او گرم گرفت و جالب آنکه همان قاتل جوان خاشقجی (محمد بن سلمان) به میهمان سالخورده خود وقعی نگذاشت و آدم حسابش نکرد!

سخنی با


مگر می شود دولتی واقعا طرفدار حقوق بشر باشد و با دولت هایی مثل اسراییل و عربستان سعودی همپیمان استراتژیک و دوست و متحد نزدیک باشد؟


از ما نخواهید که در صداقت شما تردید نکنیم، چون دلیل حمایت شما از معترضان در ایران را هم می دانیم.


شما با دولت جمهوری اسلامی ایران به خاطر این مشکل دارید که این نظام در طی بیش از 4 دهه گذشته به رغم فشارها و تحریم های شما، به عنوان یک قدرت مستقل منطقه ای سر برافراشته و با ایستادگی و مقاومت خود مانعی در تحقق پروژه های سلطه طلبانه منطقه ای و جهانی شما شده است و شما به همین خاطر خواهان برانداختن نظم مستقر در تهران هستید تا دیگر همپیمانان منطقه ای شما به راحتی بتوانند نظم این منطقه را مطابق میل و خواست شما شکل دهند.


به همین خاطر از هر چالش و بحران داخلی و خارجی که برای این دولت پیش بیاید استقبال می کنید و متاسفانه با نابخردی هایی که در داخل ایران جریان دارد (گشت ارشاد)، فرصت و پاس گل به شما داده می شود و در دل خود امیدوار می شوید که این بار کار تمام است و طومار حکومت ایران در داخل به دست مردم خودش برچیده می شود!


برای همین و در حالی که حاضر نیستید تحریم های ما را بردارید و روز به روز به سیاهه آن می افزایید اما حاضرید از جیب تان هزینه کنید و برای ما امکان استفاده ازاینترنت ماهواره ای را فراهم سازیدتا در پروژه جنگ روانی و ترکیبی تان علیه ایران در بزنگاه های این چنینی، وقفه ای در برنامه های تبلیغاتی شبکه ها و کانال های وابسته به شما در تهییج و تحریک ناآرامی ها در ایران و ریختن بنزین بر روی آتش نیفتد.

سخنی با


این روزها بخش فارسی شبکه تلویزیونی انگلیسی بی بی سی که در روزهای گذشته خبرنگاران آن سیاه پوش مرگ ملکه انگلیس بودند، یا شبکه بدنامی که با پول نفت دولت عربستان سعودی برای مقابله با ایران برپا شده (ایران اینترنشال) فعالیت دوچندان می کنند که تنور ناآرامی ها سرد نشود.


شما می خواهید حکومت ایران را از موضع ضعف به دادن امتیاز وادار کنید؛ اما بدانید چنین اتفاقی نخواهد افتاد.


مسایل و مشکلات داخلی ما در ایران مربوط به خود ما مردم ایران و حکومت جمهوری اسلامی است و بسیاری از مردم ایران می دانند شما خیرخواه آنها نیستید و چه بسا با حمایت ها و "دوستی های خاله خرسه ای" خود تحقق مطالبات و خواسته های آنها را سخت تر می کنید . شما تنها به تامین منافع ملی خودتان برای حفظ سلطه و هژمونی بر منطقه و جهان می اندیشید و دوست دارید کما فی سابق دولتی وابسته به خود در ایران بر سر کار بیاورید تا در فرمان شما باشد و مطابق میل شما رفتار کند.

logo-vidتماشاخانه
ایران 1 - اروگوئه 0/ شروع درخشان کی‌روش (+فیلم خلاصه بازی)

ایران 1 - اروگوئه 0/ شروع درخشان کی‌روش (+فیلم خلاصه بازی)

logo-vid

حجاب، قانونی که دلبخواه اجرا می‌شود؛ چرا در انتخابات یا هر مراسم حکومتی، خبری از گشت ارشاد نیست؟ شل حجاب‌های خودی؟!! (فیلم)

logo-vidفیلم های دیگر
کانال عصر ایران در تلگرام
عضویت در اینستاگرام عصر ایران
نظرات کاربران
15 سال پیش در چنین روزی


#‌اخبار منبع: عصر ایران

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

یکی از جلسات مهم کنفدراسیون فوتبال آسیا به ریاست یک ایرانی برگزار می‌شود.

یک ربع پیش

آلومینیوم اراک در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی میزبان پرسپولیس در ورزشگاه امام خمینی شهر بود. آلومینیوم که در هفته شانزدهم پرسپولیس را در همین ورزشگاه شکست داده بود در پی تکرار این نتیجه برابر مدافع عنوان قهرمانی این جام بود و این بار هم توانست در مقابل آماده‌ترین تیم این روزهای ایران عرض اندام کند.

نیم ساعت پیش

پرسپولیس دوباره توسط آلومینیوم اراک از رقابت‌های جام حذفی کنار زده شد تا خاطره پاییز سال ۱۴۰۱ دوباره برای قرمزپوشان و هوادارانشان تکرار شود.

نیم ساعت پیش

پرسپولیس در حالی پس از تساوی ۴-۴ مقابل آلومینیوم در ضربات‌پنالتی از حریف اراکی شکست خورد و در مرحله یک‌هشتم نهایی جام‌حذفی کنار رفت که ۲ بار با اختلاف ۲ گل از رقیب پیش افتاده بود.

یک ربع پیش

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

نیم ساعت پیش

از زمان آغاز جنگ در سرزمین‌های اشغالی بعد از هفت اکتبر، دانشگاه‌های آمریکا بارها صحنه تظاهرات و جدل‌های لفظی درباره جنگ اسرائیل و غزه بوده است اما اکنون این اعتراض‌ها فراگیر شده است.

نیم ساعت پیش

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: در سال ۱۴۰۲ پراکنش صادراتی کشور به قاره آفریقا از نکات قابل توجه بود و صادرات در شرق، غرب، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه پیدا کرد و ۳۹ کشور از این قاره، مقصد صادرات کالا‌ی ایرانی به صورت مستقیم بودند.

نیم ساعت پیش

در بخشی از گفت وگوی عادل فردوسی‌پور با فریدون زندی دو طرف درباره تلفظ اسامی به زبان و لهجه آلمانی به مناظره پرداختند.

نیم ساعت پیش

در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران از ساعت ١٨:١۵ تیم فوتبال آلومینیوم اراک در ورزشگاه امام خمینی به مصاف پرسپولیس تهران رفت.

نیم ساعت پیش

بیشتر...