مجله دلتا |
3 سال پیش

ماسک در هوای بارانی استفاده از ماسک در روزهای بارانی مجله دلتا

باید توجه کرد که در روز‌های بارانی، ماسک‌ها به خوبی کار نمی‌کنند و مانع از انتقال کرونا ویروس نمی‌شوند.
ماسک در هوای بارانی

کارشناس مسوول بیماریهای واگیر و مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره چگونگی استفاده از ماسک در هوای بارانی توضیح داد. در این نوشتار ازمجله دلتاقصد داریم شما را با نحوهماسک زدن در هوای بارانیآشنا کنیم.
در حال حاضر با توجه به اینکه در بحران کرونا به سر می‌بریم، استفاده از ماسک به عنوان یک ابزار محافظتی در برابر این بیماری مهم است. همانطور که می‌دانید ماسک‌ها انواع مختلفی دارند، اما ماسکی که به طور معمول استفاده می‌کنیم، ماسک سه لایه جراحی و ماسک یکبارمصرف است. در کنار آن ماسک‌های پارچه ای و..‌ هم وجود دارند.

ماسک در هوای بارانی
موضوعی که باید به آن توجه کنیم، این است که ماسک‌های یکبار مصرف مدت زمان استفاده دارند. دکتر دادرس گفت: در صورتی که هوا و رطوبت هوا معتدل باشد، معمولا این ماسک‌ها بین چهار تا شش ساعت می‌توانند جلوی انتقال و انتشار بیماری را بگیرند. بعد از آن به دلیل نفس کشیدن یا رطوبت هوا، این ماسک‌ها مرطوب شده و عملا خاصیت پیشگیری از انتقال و انتشار بیماری را از دست می‌‍دهند. بنابراین مجبوریم که ماسک را تعویض کنیم.
به گفته وی، حال در شرایط پاییز کهرطوبت هوابیشتر بوده و بارندگی وجود دارد و ممکن است قطرات باران بر روی ماسک نیز ببارد، مدت زمان استاندارد استفاده از ماسک، کاهش می‌یابد. بنابراین، هر زمان که ماسک خیس شده و یا رطوبت پیدا کند، باید آن را تعویض کنیم.
دکتر دادرس گفت: کارکرد ماسک‌های پارچه‌ای در این مورد بهتر است، زیرا هر زمان خیس شود، می‌توانید آن را تعویض کرده و اجازه دهید تا خشک شود و با حرارت، رطوبت آن از بین برود و مجددا از آن استفاده کنید.
توجه داشته باشید در صورتی که ماسک‌های یکبار مصرف، رطوبت گرفته یا خیس شوند، قطعا باید دور انداخته شوند و نمی‌توان آنها را خشک کرده و مجددا استفاده کرد؛ زیرا کارایی خود را از دست می‌دهند. در عین حال دیگر ماسک‌ها از جمله ماسک‌های پارچه‌ای و یاN ۹۵در آب و هوای مرطوب، مانند ماسک‌های جراحی آسیب‌پذیر هستند.

پیشنهاد مطالعه: مطلبنکات بهداشتی در استفاده از موبایلرا در مجله دلتا بخوانید.



#‌دانستنی #‌علمی منبع: مجله دلتا

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

حتما شما هم درباره بدی‌های کلسترول بالا چیزهایی شنیده‌اید. در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا به بررسی موضوع کلسترول خون چیست می‌پردازیم.

1 سال پیش

با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا در این مطلب به سوال چرا شکر کپک نمی زند پاسخ دهیم.

1 سال پیش

ما را در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا همراهی کنید تا درباره‌ میزان مصرف چای سیاه در روز و نقش آن در هیدراته نگه داشتن بدن اطلاعات بیشتری کسب کنید.

1 سال پیش

شاید تعجب کنید ولی پوست تخم مرغ می‌تواند جایگزین گروهی از گران‌قیمت‌ترین داروها باشد. برای آشنایی بیشتر با معجزه پوست تخم مرغ با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

1 سال پیش

مرگ اسرار آمیزترین اتفاقی است که تمام انسان‌ها آن را تجربه می‌کنند. در این ویدیو به معرفی دانستنی های مرگ می‌پردازیم. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

1 سال پیش

در این ویدیو به بررسی اسرار درب های مخوف سه مکان باستانی می‌پردازیم. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

1 سال پیش

شاید فکرکردن درباره این مسئله چندان خوشایند نباشد؛ اما همه ما دیریازود خواهیم مُرد. علائم پایان عمر را در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

1 سال پیش

امیدواریم هیچ‌گاه شاهد یک تصادف وحشتناک نباشید، اما در هنگام تصادف چه باید کرد؟ در ادامه به اقدامات مهمی که در هنگام وقوع حادثه باید انجام دهید می‌پردازیم.

1 سال پیش

بعضی از مواد غذایی هستند که نمی‌توان برای روز بعد درست کرد زیرا این غذاهای مانده خطرناک می‌باشند و باعث ایجاد بیماری می‌شوند. با مجله اینتزنتی دلتا همراه باشید.

1 سال پیش

بیشتر...