خبرگزاری ایسنا |
1 سال پیش

۱۰۰ هزار هکتار زمین شهرک های صنعتی خراسان رضوی با اولویت شرکت های دانش بنیان واگذار می شود ایسنا

۱۰۰ هزار هکتار زمین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با اولویت شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار می‌شود

ایسنا/خراسان رضویرئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی گفت: در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان ۱۰۰ هزار هکتار زمین برای توسعه شهرک‌های صنعتی با اولویت واگذاری زمین به شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری‌ صنایع کم‌آب‌بر مصوب شده که از این طریق برخی مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان حل و فصل خواهد شد.

علی‌اکبر لبافی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اثرات افزایش نرخ گاز صنعتی با اشاره به اهمیت شعار سال تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان ۲ رویکرد دارند. یک رویکرد استقرار در شهرک‌های صنعتی و دیگری راه‌اندازی صنایعی است که هیچگونه آلایندگی نداشته و به فضای زیادی احتیاج ندارد.

رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان برای استقرار در شهرها بر اثر تعاملات گسترده با شهرداری دنبال صدور پروانه تجاری موقت بودند اما در حال حاضر در حوزه شهری قادر به دریافت این پروانه نیستند. در نتیجه، از اصلی‌ترین مانع موجود برای شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط به فضای استقرار آن‌هاست. همچنین مشکلات دیگری مانند قانون‌گذاری و... نیز وجود دارد که پیش‌بینی می‌شود با توجه به اهمیت شعار سال شاهد کاهش چشم‌گیر مشکلات موجود در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان‌ خواهیم بود.

وی با بیان اینکه یکی از عوامل اثرگذار بر کالاهای تولیدی هزینه تمام شده‌ انرژی آن است، گفت: باید توجه داشت میزان استفاده از گاز در صنایع مختلف متفاوت است. در برخی از صنایع همچون فولاد مصرف گاز بیشتر بوده و بنابراین طبیعی است که صنایعی که انرژی و میزان استفاده از گاز در آن‌ بیشتر است، افزایش نرخ سوخت در قیمت تمام شده محصولات‌شان نیز تاثیرگذار باشد. به همین دلیل باید برای ادامه فعالیت صنایع مذکور تدابیر خاصی در نظر گرفته شود.

لبافی افزود: افزایش نرخ گاز صنایع ۲ جنبه دارد که یک وجه مرتبط به بخش خصوصی و صاحبان سرمایه است. لازم است باید بستر استفاده بهینه از گاز برای این گروه فراهم شود. جنبه دیگر به دولت و شرکت‌های دولتی ارتباط دارد. این بخش نیز باید مراقبت کند افزایش نرخ گاز تاثیر نامطلوبی بر قیمت تمام شده محصولات تولیدکنندگان نداشته باشد.

رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی ادامه داد: من معتقدم دولت باید در تعیین نرخ انرژی دقت عمل و بخش خصوصی نیز در بهره‌وری عملکرد بهتری داشته تا این ۲ بتوانند با حداقل استفاده از گاز بیشترین بازدهی را داشته باشند.

لبافی با اشاره به موانع جدی برای فعالیت صنایع در استان بیان کرد: یکی از موانع جدی فعالیت صنایع در خراسان‌ رضوی تامین گاز و برق در فصول مختلف سال است. خراسان‌ رضوی استانی رو به توسعه معدنی و فولادی است و مصرف انرژی آن روز به روز افزایش پیدا می‌کند. در واقع دامنه مصرف انرژی در خراسان‌ رضوی گسترده است اما خطوط انتقال انرژی جهت تامین گاز و برق مورد نیاز آن کفایت نیازهای موجود را نمی‌کند.

انتهای پیام



#‌اخبار منبع: خبرگزاری ایسنا

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تایباد واقع در شرق خراسان رضوی گفت: ۳۰۰ کیلومتر از راههای اصلی، فرعی و روستایی این شهرستان به منظور افزایش ضریب ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، خط کشی شد.

1 ساعت پیش

دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال قصد دارد در پایان فصل از جمع آبی‌پوشان جدا شود.

1 ساعت پیش

مدیرعامل باشگاه استقلال قصد دارد تا یک مدیر خارجی برای آکادمی این باشگاه انتخاب کند.

1 ساعت پیش

امروز هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

1 ساعت پیش

رییس جهاد کشاورزی بخش "جلگه رُخ" شهرستان تربت‌حیدریه گفت: امسال ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی جلگه رخ، به عنوان قطب کشاورزی این شهرستان زیرکشت محصول کلزا رفته است.

1 ساعت پیش

دستاورد جدید محققان ایرانی در تولید مخلوط آسفالتی یکی از راهکار‌های مناسب برای دفع بهداشتی پسماند تصفیه روغن موتور است.

1 ساعت پیش

مهدی پور این هفته پس از برطرف شدن ورم پایش، زانوی خود را به تیغ جراحان خواهد سپرد.

1 ساعت پیش

محمد دلاوری، مجری تلویزیون و روزنامه‌نگار در برنامه «بی‌واسطه» شبکه یک سیما از ضعف ساختاری شرکت‌های خودروسازی پرسید.

1 ساعت پیش

بیشتر...