ورزش سه‌ | 5 سال پیش

آنالیز گل خاطره انگیز طارمی به پورتو عکس

تغییر سیستم و ۶۳ ثانیه پاس پیاپی؛

آنالیز گل خاطره‌انگیز طارمی به پورتو(عکس)

شبکه GOLACO TV پرتغال تحلیلی جالب از گل ستاره ایرانی ریو آوه مقابل پورتو داشته است.

به گزارش "ورزش سه"، آخرین مسابقه‌ای که ریو آوه قبل از تعطیلی مسابقات لیگ برتر پرتغال بخاطر شیوع ویروس کرونا انجام داد، مقابل پورتو مدعی قهرمانی بود که در این بازی حساس مهدی طارمی موفق شد با نمایشی فوق‌العاده، گل زیبا و ارزشمندی را روی یک کار تیمی به ثمر رساند.

 

 

 

 

در این بازی که با تساوی یک بر یک به اتمام رسید، ریو آوه با یک گل از پورتو عقب بود، اما در دقیقه ۳۲ و حرکتی که به مهدی طارمی ختم شد، گل یک امتیازی این تمی را به همراه داشت و ستاره ایرانی را به گل هشتم خود در این فصل رساند.

 

شبکه GOLACO TV پرتغال در تحلیل گل طارمی، عنوان کرده که بازیکنان ریو آوه به مدت ۶۳ ثانیه و به صورت ممتد و سریع، از عقب زمین پاس‌های پیاپی‌ای به یکدیگر دادند و حتی در میانه زمین چینش خود را به ۵-۲-۳ نیز تغییر دادند تا لایه‌های دفاعی پورتو را باز کرده و به گل برسند.

 

 

 

 

 

بازیکنان ریو آوه بعد از این کار تیمی طولانی، توپ را به مهدی طارمی رساندند که ملی پوش ایرانی نیز بعد از حرکتِ رو به عقب و یک- دو با دیوگو فیگویراش، در موقعیت خوبی قرار گرفت و با یک شوت زمینی فنی و بدون نقص دروازه پورتو را باز کرد تا تیمش را به یک امتیاز برساند.

 

 

 

 

 

طارمی که در این فصل ۸ گل به ثمر رسانده، یک پاس گل داده و موفق به گرفتن ۶ پنالتی در لیگ برتر پرتغال شده، توجه زیادی از هواداران و رسانه‌های این کشور را به خود جلب کرده که تحلیل گل او به پورتو، یکی از این موارد بود.



#اخبار_فوتبالی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

هیئت مدیره باشگاه النصر در جلسه امروز خود رئیس جدیدی ‌‏انتخاب کرد و عبدالله الماجد از این پس رئیس با

8 ماه پیش

مدافع خیبر خرم‌آباد نزدیک بود دروازه استقلال را در دقایق ابتدایی و قبل از گل اول تیمش باز کند.

8 ماه پیش

در بارسلونا معتقدند سانچز مارتینز چهار دقیقه از زمان اضافه ال‌کلاسیکو کم کرد و به این ترتیب شانس رسی

8 ماه پیش

جوردی آلبا، مدافع اینترمیامی، می‌گوید لیونل مسی بهترین بازیکن جهان است و همیشه باید در لیست نامزدهای

8 ماه پیش

وینگر تکنیکی سپاهان پس از گلزنی مقابل فولاد خوزستان خوشحالی گل خاصی انجام داد.

8 ماه پیش

رودری که دقایقی پیش گفته شد امشب برنده توپ طلا خواهد بود با ‏عصا به شهر پاریس وارد شد. ‏

8 ماه پیش

شجاع خلیل‌زاده برای دیدار حساس مقابل استقلال در دسترس کادرفنی تراکتور خواهد بود.

8 ماه پیش

سرمربی اسپانیایی تیم پرسپولیس امروز در ملاقات با امیر قلعه‌نویی شرکت کرد.

8 ماه پیش

یک رسانه نزدیک به منچستریونایتد فاش کرد که مدیران باشگاه به ‏صورت جدی در حال بررسی بازگشت اوله گنار

8 ماه پیش

بیشتر...