بیتوته |
3 سال پیش

کسانی که واکسن زده اند همچنان می توانند ناقل ویروس باشند



اخبار,اخبار پزشکی,واکسن کرونا
یک مقام ارشد پزشکی بریتانیا هشدار داده افرادی که واکسن کرونا زده‌اند "هنوز می‌توانند ناقل ویروس باشند" و باید محدودیت‌های قرنطینه را رعایت کنند.

به گزارش انتخاب به نقل از بی بی سی، پروفسور جاناتان ون تم، معاون مسئول ارشد امور بهداشت و سلامت در بریتانیا، گفته که "دانشمندان هنوز از تاثیر واکسن در انتقال ویروس اطلاع ندارند." او می‌گوید واکسن هرچند "امیدواری" ایجاد می‌کند، اما همزمان میزان ابتلا باید به سرعت کاهش یابد.

به گفته پروفسور ون تم که متخصص آنفلوآنزا و از مقام‌های ارشد پزشکی بریتانیاست، "هیچ واکسنی تاکنون ۱۰۰ درصد موثر نبوده، بنابراین هیچ تضمینی برای حفاظت کامل وجود ندارد."

آقای ون که یادداشتی در هفته‌نامه ساندی تلگراف، چاپ لندن نوشته، می‌گوید احتمال سرایت ویروس در دو تا سه هفته پس از تزریق واکسن وجود دارد، و بهتر است افراد مسن دست‌کم سه هفته صبر کنند تا سیستم ایمنی به طور کامل به تزریق واکسن پاسخ دهد.

پروفسور ون تم افزود: "حتی پس از دریافت هر دو دوز واکسن، ممکن است ویروس کووید۱۹ را به فرد دیگری انتقال دهید و زنجیره انتقال ادامه داشته باشد."

بریتانیا که به شدت با موج تازه بیماران بستری در بیمارستان درگیر است، قصد دارد مراکز تزریق واکسن را افزایش دهد.

این کشور هدفش واکسینه کردن ۱۵ میلیون نفر تا اواسط فوریه یعنی تا سه هفته دیگر است. تا کنون ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در بریتانیا واکسن زده‌اند.

بریتانیا اولین کشور جهان بود که تزریق واکسن مشترک ساخت شرکت آمریکایی فایزر و شرکت آلمانی بایونتک را شروع کرد.

اکنون بریتانیا واکسن مشترک استرازنکا و دانشگاه آکسفورد را هم تایید کرده و استفاده از آن آغاز شده است.

بریتانیا برای افزایش سرعت واکسیناسیون فاصله توصیه شده بین دو دوز واکسن فایزر را افزایش داده است اما کارشناسان بهداشتی درباره تبعات آن به بریتانیا هشدار داده‌اند.

پزشکان ارشد در بریتانیا از مشاور ارشد پزشکی دولت این کشور خواسته‌اند تا فاصله تزریق بین "دوز" اول و دوم واکسن کرونا فایزربایونتک را کاهش دهند.

مقامات بهداشتی در سراسر بریتانیا حداکثر فاصله بین تزریق دو دوز واکسن را از ۳ به ۱۲ هفته افزایش داده‌اند.

انجمن پزشکی بریتانیا در نامه‌ای که توسط بی‌بی‌سی مشاهده شده، گفته که "توجیه این طرح دشوار است" و باید فاصله بین دو دوز به ۶ هفته تغییر کند.

اما پروفسور کریس ویتی، مقام ارشد پزشکی گفته که افزایش فاصله بین تزریق دو دوز "یک تصمیم بهداشتی برای عموم" است.

او گفته که این طرح اجازه می‌دهد که "افراد بیشتری خیلی سریع واکسینه شوند."



#‌پزشکی منبع: بیتوته

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

دنبال کردن یک برنامه غذایی صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و با اصلاح عادات تغدیه‌ای می‌توان از مزایای سلامتی روزه گرفتن و همچنین از برکات معنوی این ماه بهره‌مند شد.

۱ هفته پیش

ممکن است به دلایل مختلف، از جمله مشکلات در استفاده از کنترل بارداری و ترجیحات شخصی، بخواهید رابطه جنسی محافظت نشده داشته باشید؛ با این حال، قبل از انجام فعالیت های جنسی محافظت نشده، درک خطرات و عوارض سلامتی مرتبط با آن بسیار مهم است.

4 روز پیش

طبق تحقیقات علمی، روزه گرفتن برای سلامتی فواید متعددی از جمله کاهش وزن، کنترل قند خون و طول عمر را به همراه دارد.

4 روز پیش

ک مشاور خانواده با تاکید بر اینکه برخی افراد تصور دارند می‌توانند بعد از ازدواج همسرشان را تغییر دهند و بی‌توجه به ناهمسانی‌هایشان دست به انتخاب می‌زنند، گفت: این درحالیست که افراد هرگز نمی‌توانند کسی را تغییر دهند زیرا وقتی فرد احساس کند می‌خواهند رفتار او را تغییر دهند، در آنها ادراک کنترل شدن شکل می‌گیرد و مضطرب خواهند شد که به دنبال اضطراب، سازوکارهای دفاعی فرد به گونه‌ای ناخودآگاه فعال می‌شوند و به صورت جدی در مقابل تغییر مقاومت خواهند کرد.

۱ هفته پیش

سخنگو سازمان آتش نشانی تهران به مسافران نوروزی توصیه کرد تا زمان و مسیر سفر را به افراد مورد اعتمادشان بگویند و حتما وسایل برقی و کنتور برق را قطع کنند.

۱ هفته پیش

تحقیقی که به نحوه واکنش سیستم ایمنی بدن به هوای گرم پرداخته است، بینش جدیدی را در مورد آنچه که هنگام افزایش جیوه رخ می‌دهد، ارائه می‌کند.

دیروز

در حالی که فراموش کردن برخی موارد یک امر طبیعی در زندگی روزمره است، با کمی تلاش می‌توانید از این اتفاق پیشگیری و حافظه خود را مدیریت کنید. مهارت‌ها و عاداتی وجود دارد که می‌توانید برای تقویت توانایی خود در به خاطر سپردن اطلاعات آنها را اتخاذ کنید.

4 روز پیش

مدیر کل دفتر توسعه گردشگر داخلی به معرفی مسیر مناسب برای سفر در فصل بهار که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، پرداخت و گفت: با انتخاب جاده‌های جذاب می‌توانیم از جاذبه‌های مسیر نیز استفاده کنیم.

3 روز پیش

زمانی فرا می رسد که به نظر می رسد ناچار به مصرف آنتی بیوتیک ها بشویم. اما درک این نکته ضروری است که آنها فقط به درمان عفونت‌های باکتریایی مانند گلودرد استرپتوکوکی و عفونت‌های دستگاه ادراری (UTIs) کمک می‌کنند و نباید برای سایر انواع بیماری‌ها، مانند عفونت‌های ویروسی، سرخود استفاده شوند.

3 روز پیش

بیشتر...