عصر ایران |
1 سال پیش

بیماری های تنفسی جای سرطان ها را می گیرد

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تغییرات اقلیمی موجب گرم شدن زمین، افزایش دی‌اکسیدکربن، بالا آمدن سطح آب دریاها، بروز سیلاب‌ها، تغییرات آب و هوایی، گرد و غبار، کاهش منابع آب، باران‌های سیل‌آسا و به هم ریختگی فصول شده است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، افزایش موارد بیماری‌های تنفسی در کشور را با تغییرات آب و هوایی مرتبط دانست و گفت: بیماری‌های تنفسی دارد جای سرطان‌ها را به عنوان دومین عامل بیماری‌ها می‌گیرد.
به گزارش مهر، جعفر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تغییرات اقلیمی موجب گرم شدن زمین، افزایش دی‌اکسیدکربن، بالا آمدن سطح آب دریاها، بروز سیلاب‌ها، تغییرات آب و هوایی، گرد و غبار، کاهش منابع آب، باران‌های سیل‌آسا و به هم ریختگی فصول شده است.
وی ادامه داد: میزان انرژی تا سال ۲۰۳۰ به ۲.۶ وات بر مترمربع و در سال ۲۰۹۰ به ۸.۵ وات بر مترمربع می‌رسد. وقتی درجه حرارت در مقیاس جهانی بیشتر از ۳ درجه بالا برود، کره زمین دیگر جای زندگی نخواهد بود.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، افزایش بیماری‌هایی نظیر وبا را محصول این وضعیت عنوان کرد و اظهار داشت: سیاست‌ها باید به سمت تغییر سیستم پیش برود. ارتقای سطح دانش مردم درباره بیماری‌ها، ایمنی آب و غذا، بهره‌گیری از توان سازمان‌های مردم نهاد، بروزرسانی راهنما‌های بالینی، افزایش آگاهی در سطح دانشگاه‌ها و جامعه و افزایش آگاهی کارکنان سلامت به مهار تبعات تغییرات اقلیمی کمک می‌کند.
جندقی افزود: در سطح وزارت بهداشت، یک کمیته ملی در مورد تغییرات اقلیم داریم و دو برنامه ملی نیز با همکاری سازمان بهداشت جهانی و یونیدو در حال اجرا است.
وی از تهیه نقشه ارزیابی ملی این تغییرات در سال‌های ۲۰۱۳، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ خبر داد و گفت: باید به سمت کاهش مصرف انرژی‌های فسیلی و تولید انرژی پاک و توسعه کشاورزی هایتک در جهت کاهش مصرف آب پیش برویم.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه در بخشی از جغرافیای کشور ۳۴۰ روز آفتابی در سال داریم، بیان کرد: با استفاده از این فرصت قادر هستیم نیمی از انرژی کشور را از این راه تولید کنیم.
جندقی افزود: در ۶ استان کشور با انجام اقداماتی در مورد آب و هوا‌های سرد، گرم، خشک و معتدل و همچنین بلایا، جمعیت و محیط و سلامت توانسته ایم اطلاعات لازم را به دست بیاوریم.
وی به اهمیت تجمیع اطلاعات مختلف به دست آمده توسط ارگان‌های مختلف در عرصه سلامت اشاره کرد و گفت: با تجمیع این اطلاعات می‌توانیم وضعیت سلامت را بهتر ترسیم کنیم و برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم.
تماشاخانه
ببینید| تعقیب و گریز شتر مرغ‌ها توسط پلیس کانادا

ببینید| تعقیب و گریز شتر مرغ‌ها توسط پلیس کانادا

logo-vid

ببینید| سدی که ونیز را نجات می‌دهد/ از کف تالاب بالا می آید

logo-vidفیلم های دیگر
کانال عصر ایران در تلگرام
عضویت در اینستاگرام عصر ایران
نظرات کاربران
15 سال پیش در چنین روزی


#‌اخبار منبع: عصر ایران

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

سرپرست جمعیت هلال احمر استان قزوین از واژگونی خودروی پیکان در مسیر جاده تاکستان - قزوین با ۹ مصدوم خبر داد.

1 ساعت پیش

فال حافظ یکی از محبوب ترین فال ها در بین ایرانیان است و امروز در خانه هر ایرانی یک دیوان حافظ یافت می شود، در ادامه با تاریخچه فال حافظ آشنا می شوید.

2 ساعت پیش

فقدان موفقیت کامل نیروهای ایرانی در عملیات «فتح ۵»، از ناهماهنگی نیروهای عمل‌کننده‌ی منظم و نامنظم که از دو جهت متقابل به مواضع دشمن در ارتفاعات حمله‌ برده‌ بودند ناشی‌ شد.

1 ساعت پیش

رییس سازمان ثبت احوال کشور گفت: با اجرای طرح متمرکز سازی چاپ و صدور شناسنامه، زمینه تعویض ۳۴ میلیون شناسنامه فراهم خواهد شد.

1 ساعت پیش

سریال قهوه تلخ با سکانسی خنده دار دوباره وایرال شد و توجه مخاطبان را به خودش جلب کرد.

2 ساعت پیش

وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی از بنیامین نتانیاهو به دلیل فرار از مسئولیتش در عملیات طوفان الاقصی به شدت انتقاد کرد.

1 ساعت پیش

مدیر امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی قم گفت:طرح سفیران زیبایی برای اولین‌بار در کشور و در استان قم اجرا شده است و استان های آذربایجان‌غربی و مازندران از این طرح الگوبرداری کرده‌اند.

2 ساعت پیش

فرماندار گناوه گفت: صدایی که بعد از ظهر امروز در گناوه و روستا‌های اطراف شنیده شده مربوط به انفجار معدن سنگ کوه بینک بوده است.

2 ساعت پیش

در خبر زیر تصویری از گذر عمر شقایق دهقان بازیگر مشهور ایرانی را مشاهده خواهید کرد.

1 ساعت پیش

بیشتر...