تیتر برتر |
3 سال پیش

تعرفه های موجود رانژه کشی شرکتهای fcp فاقد هرگونه توجیه اقتصادی است سایت تیتربرتر TitreBartar com

تعرفه های موجود رانژه کشی شرکتهای fcp فاقد هرگونه توجیه اقتصادی است

به گزارشتیتربرتربه نقل از اداره کل ارتباطات واموربین الملل شرکت مخابرات ایران بیدخام، مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، ضمن بیان این مطلب افزود: آخرین مصوبات رگولاتوری در خصوص هزینه های رانژه و درانژه کردن خطوط برای شرکت‌های FCP ، با توجه به افزایش تورم جامعه وعدم تامین هزینه تجهیزات برای رانژه‌کشی ، کار رانژه خطوط در برخی از مراکز مخابراتی با مشکل مواجه کرده است.

شرکت مخابرات ایران در این زمینه مکاتباتی را با سازمان تنظیم مقررات برا ی رفع مشکل و ارایه راهکارداشته است.

وی با اشاره به اینکه آخرین مصوبه در زمینه رانژه کردن خطوط مربوط به سال 1395 است تصریح کرد: طبق اعلام وزارت کار و امور اجتماعی از سال 1395 تا کنون دستمزد نیروی انسانی بیش از 263 درصد و قیمت سیم رانژه 1100 درصد افزایش داشته است. لذا قیمت گذاری توسط کمیسیون تنظیم مقررات برای رانژه کردن خطوط فاقد توجیه اقتصادی است. ادامه این روند خدمت گذاری شرکت مخابرت ایران را متحمل ضرر و زیان بیشتری می کند.

بیدخام با تاکید بر اینکه این شرکت خودرا همچنان ملزم به اجرای مصوبات رگولاتوری می داند و بر اسا س قوانین بالا دستی و در چارچوب مقرارت و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و مفاد مندرج در پروانه اقدام به فعالیت می کند ،گفت : با توجه به شرایط خاص به دلیل کمبود تجهیزات و محدویت های موجود در روند رانژه کشی شرکت‌های FCP، کار رانژه خطوط در برخی از مراکز مخابراتی به دلیل «نبود سیم رانژه» با مشکل مواجه شده است.

وی با اشاره به حجم رانژه کشی انجام شده در سال 1399 و ضرر 2 هزار میلیارد ریال در این زمینه اظهار داشت : امیدواریم اقدام عملی در خصوص ترمیم تعرفه های سیم کشی رانژه با توجه به تور م صورت گیرد و راهکارهای پیشنهادی شرکت مخابرات ایران در این زمینه نیز مورد پذیرش رگولاتوری واقع شود.

بیدخام همچنین در این رابطه گفت: در یک مرکز مخابراتی در تهران برای اجرای عملیات رانژه به ۶۰ متر سیم مسی نیاز است که اگر قیمت آن را متری ۱۵۰۰ تومان در نظر بگیریم و دستمزد اجرای این کار ۱۰ هزار تومان باشد، مجموع عملیات رانژه‌کشی حداقل ۱۰۰ هزار تومان خواهد بود و فروش آن به قیمت ۱۲ هزار تومان به‌صرفه نیست.

مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران افزود : هزینه تامین برق شرکت‌های FCP که براساس مصوبه رگولاتوری انجام می‌شود و از سال ۹۴ ثابت مانده، باید براساس تعرفه‌های جدید برق محاسبه ‌شود.

گفتی است، رانژه کردن خطوط تلفن ثابت به این معناست که مسیر سیم تلفن ثابت مشترک در مرکز مخابراتی به گونه‌ای تغییر می‌کند که از تجهیزات شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی (FCP) نیز بگذرد و امکان دریافت اینترنت را در کنار مکالمات صوتی داشته باشد.



#‌اقتصاد منبع: تیتر برتر

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

بیماری هاری یک بیماری ویروسی سیستم عصبی مرکزی و مخصوص گوشتخواران وحشی و اهلی بوده و انسان و سایر حیوانات غالبا از طریق گازگرفتگی به این بیماری مبتلا می شوند.

12 دقیقه پیش

رییس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان یزد با اشاره به ثبت بارش بیش از ۵۰ میلیمتری در برخی مناطق استان، از تداوم بارشها در استان تا فردا خبر داد.

7 دقیقه پیش

واشنگتن که از یک سو کمک‌های نظامی جدید برای رژیم صهیونیستی تصویب می‌کند و پشتیبان اصلی این رژیم از ابتدای تهاجم‌اش به نوار غزه بوده است، حالا اعلام کرده که ساخت بندری شناور در سواحل غزه به‌زودی با هدف تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه آغاز خواهد شد.

7 دقیقه پیش

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری ۱۸ نفر از افرادی که در پوشش فروش سوالات کنکور یا ابزار پیشرفته تقلب در آزمون اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان کرده بودند، خبر داد.

8 دقیقه پیش

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از اجرا 39 پروژه راه روستایی با اعتبار 400 میلیارد تومان در استان خبر داد.

14 دقیقه پیش

کشور پاکستان به‌‌دلیل هم‌مرزی و همچنین قرابت‌های فرهنگی با ایران ظرفیت بزرگی برای تعاملات سیاسی، اقتصادی و امنیتی با کشورمان را دارد.

14 دقیقه پیش

یک کارشناس مذهبی گفت: در برخی روایات ثواب زیارت قبر حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین(ع) ذکر شده است.

11 دقیقه پیش

دومین مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) با حضور نمایندگان ۲۳ کشور عضو از اتاق‌های مجمع آسیایی در روزهای دهم تا دوازدهم اردیبهشت‌ماه سال جاری در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار خواهد شد.

12 دقیقه پیش

حشاشین مصداق کاملی از پروژه‌ از آن خودسازی و جعل حقیقت در راستای تاریخ‌سازی است؛ سریالی که بر مبنای مفاهیم خاصه جریان قدرت غرب و با بودجه مستقیم صهیونیست‌ها در سینمای به اصطلاح مصر ساخته و پرداخته می‌شود؛ اثری که ماحصل همان رفتار سازمان‌یافته در جهت میل به خواسته‌های معین است، محصولی که در شش ماه از آب و گل در می‌آید و میلیون دلاری خرجش کرده‌اند.

11 دقیقه پیش

بیشتر...