زومیت |
2 سال پیش

مرکز ملی فضای مجازی: پهنای باند اینترنت کاهش نداشته است زومیت

مرکز ملی فضای مجازی: پهنای باند اینترنت کاهش نداشته است

مرکز ملی فضای مجازی: پهنای باند اینترنت کاهش نداشته است

معاون فناوری مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه پهنای باند اینترنت کاهش نداشته، اعلام کرد دلیل اختلالات اخیر توسعه‌نیافتن شبکه ثابت کشور و تمرکز بر توسعه ارتباطات سیار است.

در ماه اخیر به‌دفعات شاهد اختلال اینترنت بوده‌ایم. اپراتورهای اینترنت ثابت در گفت‌وگو با زومیت اعلام کردند که مشکل کاهش سرعت و افت کیفیت اینترنت به‌دلیل کمبود پهنای باند در کشور است. ازسویی، شورای عالی فضای مجازی باید مجوز واردات پهنای باند را به شرکت زیرساخت بدهد و براساس شنیده‌های زومیت، از زمان تغییر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزایش ماهانه و موردنیاز کشور در زمینه پهنای باند بین‌الملل اتفاق نیفتاده است.

پس از انتشار این خبر، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت‌وگو با زومیت اعلام کرد مشکل کاهش کیفیت اینترنت از اول مهر‌ و با شروع دوره تحصیلی جدید دچار مشکل شد. حسین فلاح جوشقانی اضافه کرد «دلیل این اتفاق به‌غیر از افزایش حجم مصرف، این بود که شرکت‌ها به تجهیزات برای توسعه نیاز داشتند؛ اما به‌دلیل مسائل مربوط به تحریم، امکان تکمیل به‌موقع این تجهیزات برایشان سخت شده است.»

حالا ابوالفضلروحانی،معاون فناوری مرکز ملی فضای مجازی، گفته‌ها مبنی بر مخالفت این مرکز با افزایش پهنای باند در کشور را تکذیب کرده و گفته است منعی برای توسعه پهنای باند اینترنت در کشور وجود ندارد. وی با اشاره به اینکه پهنای باند اینترنت بین‌الملل کاهش نیافته، تأکید کرد بی‌توجهی به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ثابت و عقب‌ماندگی جدی کشور در این بخش باعث ایجاد اختلالات اخیر شده است.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی، معاون فناوری مرکز ملی فضای مجازی گفت تنظیم‌گری وزارت ارتباطات در سال‌های اخیر به نحوی بوده که توسعه ارتباطات ثابت در کشور مزیت رقابتی خود را از دست داده و بر توسعه ارتباطات سیار تمرکز شده است. او اضافه کرد:

در چنین شرایطی خواه ناخواه افزایش تقاضا برای دسترسی به محتوا یا خدمات داخلی و خارجی موجب اختلال و کاهش کیفیت دسترسی خواهد شد. مخصوصا اینکه در دوسال گذشته با فراگیری بیماریکرونا، میزان استفاده از خدمات پرترافیک مثل VOD-ها و آموزش آنلاین به‌شدت افزایش یافته است. این مسئله کمبودها و توسعه‌نیافتگی‌ها در زیرساخت ارتباطی کشور را به‌طور ملموس و به‌صورت عمومی هویدا کرده است.

مقاله‌های مرتبط:

روحانی همچنین گفت مرکز ملی فضای مجازی از سال ۹۶ پیگیر تغییر معماری شبکه ارتباطی کشور از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود؛ اما همراهی مناسبی در این خصوص شکل نگرفت. او اضافه کرد کهوزیر ارتباطاتدوره جدید توسعه ارتباطات ثابت را یکی از اولویت‌های کاری خود قرار داده‌ و نیاز است ارائه‌دهندگان خدمات ارتباطی کشور هم با وزیر در این خصوص همکاری کنند تا هرچه سریع‌تر این عقب‌ماندگی جبران شود.

Banner Zoomit HR


#‌فناوری #‌تکنولوژی #‌علمی منبع: زومیت

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

ربات انسان‌نمای Unitree H1 که ماه گذشته رکورد سرعت راه‌رفتن را جابه‌جا کرده بود، حالا به یک دستاورد جدید رسیده است. جدیدترین نسخه این ربات دوپای چینی، اولین رباتی است که می‌تواند بدون استفاده از سیستم‌های هیدرولیکی پشتک بزند.

2 ساعت پیش

گروه جدیدی از ماهواره‌های «استارلینک» شرکت «اسپیس‌ایکس» قرار بود روز پنجشنبه ۲۸ مارس از کالیفرنیا پرتاب شوند اما این پرتاب یک روز به تعویق افتاد.

5 ساعت پیش

دانشمندان «دانشگاه استنفورد» و «دانشگاه پنسیلوانیا» به سرپرستی دکتر «مریم حاج فتحعلیان»، از نانوذرات طلا برای از بین بردن باکتری‌های دهان و دندان استفاده کرده‌اند.

9 ساعت پیش

دانشمندان با استفاده از دی‌ان‌ای باستانی به دست آمده از بقایای یک امپراتور چینی قرن ششم که در دوران تاریکی این کشور حکومت می‌کرد، توانسته‌اند تصویری از ظاهر احتمالی او به دست آورند.

3 ساعت پیش

ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا مدت‌هاست که به شدت با ایده تبلیغات سنتی مخالف بوده است. موضع ضد تبلیغاتی او میلیاردها دلار برای شرکت صرفه جویی کرده و از سوی بسیاری به عنوان یک ضربه بزرگ تلقی شده است.

20 ساعت پیش

محققانی در دانمارک با استفاده از هوش مصنوعی و داده‌های چندین میلیون نفر، به پیش بینی مراحل زندگی یک فرد تا انتهای زندگی‌اش پرداخته‌اند و امیدوارند که بدین ترتیب بتوانند آگاهی‌ها درباره قدرت فناوری و خطرات آن را افزایش دهند.

17 ساعت پیش

هیوندای از جزئیات مربوط به توسان جدید موجود در آمریکای شمالی پرده‌برداری کرد. طراحی و ویژگی‌های بیرونی و داخلی با مدل جهانی مطابقت دارد. زیر پوسته توسان جدید، قدرت بیشتری برای تریم‌های هیبریدی و پلاگین هیبریدی وجود دارد.

23 ساعت پیش

بریف بی-۲۰۰ آلت‌ایر (Beriev Be-200 Altair) یک هواپیمای جت آبی-خاکی است که توسط شرکت هواپیماسازی بریف در روسیه طراحی و ساخته شده است.

7 ساعت پیش

شرکت‌های تایوانی بازار سرورهای هوش مصنوعی را قبضه کرده‌اند و حدود ۹۰ درصد از تولیدات این حوزه در تایوان انجام می‌شود.

8 ساعت پیش

بیشتر...