چراغ روغن خودرو چرا روشن می شود کارورکس
آنچه در این مطلب خواهید خواند
برای خیلی از شما دوستان این سوال پیش آمده است کهچراغ روغن خودرو چرا روشن میشود؟، امروز و در این مقاله قصد داریم به چند مورد از اصلی ترین علت هایی که باعث روشن شدن چراغ روغن خودرو می شود اشاره داشته و کمی درباره آن ها با شما صحبت کنیم.
روشن شدن چراغ روغن خودرو
لازم است بدانید که یکی از چراغ های خودرو که روشن شدن آن می تواند دردسر ساز و خطرناک باشد همین چراغ روغن است.
ناگفته نماند که چراغ روغن در حالت کلی خیلی کم احتمال دارد که روشن شود. اما با تمام این صحبت ها لازم است به خوبی درباره دلایل این اتفاق بدانید.
به طور کلی باید بگوییم که چراغ روغن خودرو به 6 دلیل عمده روشن می شود که در ادامه بیشتر درباره آن ها صحبت کرده ایم.
چراغ روغن خودرو چرا روشن میشود؟
از علت های اصلی روشن شدن چراغ روغ خودرو می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.
- کم شدن سطح فشار روغن در موتور
- کم شدن میزان روغن
- نامناسب بودن روغن موتور استفاده شده
- وجود مشکل در فیلتر روغن
- وجود مشکل در یاتاقانها
- قاطی شدن آب و روغن یا بنزین و روغن
روشن شدن چراغ روغن خودرو
کم شدن سطح فشار روغن در موتور
در پاسخ به این پرسش که چراغ روغن خودرو چرا روشن میشود؟، باید بگوییم که یکی از مهمترین و رایج ترین علت ها کم شدن سطح فشار روغن در موتور می باشد.
دقت داشته باشید که اگر علت روشن شدن چراغ روغن خودرو شما همین مسئله باشد باید حتما هر کجا که هستید خودرو را خاموش کرده و به امداد خودرو زنگ بزنید.
کم شدن سطح فشار روغن باعث می شود فشار روی موتور زیاد شود و سوختن موتور را در پی داشته باشد.
در چنین مواقعی به تبع این امر اصطکاک اجزای موتور نیز افزایش مییابد و همچنین موتور به شدت داغ میکند.
فراموش نکنید که بروز هر یک از این اتفاقات باعث بروز آسیب های جدی در موتور خودرو می شود.
کم شدن میزان روغن
دومین علت از علت های خاموش شدن چراغ روغن موتور، کم شدن میزان روغن است. این احتمال که شما مدت زیادی است برای تعویض کردن روغن خودرو خود اقدام نکرده اید مسئله ای است که باعث می شود سطح روغن کم شود و چراغ روغن موتور در خودرو روشن شود.
نامناسب بودن روغن موتور استفاده شده
در مواقعی که سطح و میزان روغن کم نیست اما چراغ روغن موتور روشن می شود می تواند به خاطر استفاده از روغن موتور نامناسب باشد.
استفاده از روغن موتور نامناسب باعث می شود اطصکاک میان اجزای موتور کاهش پیدا کند.
در این شرایط موتور در خطر می باشد و باید سریعا برای تعویض کردن روغن موتور خودرو دست به کار شوید.
کم شدن سطح فشار روغن در موتور
وجود مشکل در فیلتر روغن
از دیگر مواردی که می خواهیم در رسیدن به پاسخ این سوال که چراغ روغن خودرو چرا روشن میشود؟، به آن اشاره داشته باشیم، وجود مشکل در فیلتر روغن می باشد.
گاهی مواقع ممکن است بسته شدن فیلتر به صورت دستی انجام نگرفته باشد که در این شرایط احتمال این مسئله وجود دارد که روغن نشتی پیدا کند.
به خاطر داشته باشید، حتی اگر نوع فیلتر روغن به کار گرفته شده مناسب و استاندارد نباشد این مسئله می تواند سطح فشار روغن را کاهش داده و باعث روشن شدن چراغ روغن موتور شود.
وجود مشکل در یاتاقانها
زمانی که مشکلی در یاتاقانهای خودرو به وجود میآید چراغ روغن خودرو روشن میشود. این مورد همچون علت های قبلی خیلی اتفاق نمی افتد اما اگر اتفاق بیوفتد برای شما هزینه های زیادی را در برخواهد داشت.
قاطی شدن آب و روغن یا بنزین و روغن
آخرین علت از علت های روشن شدن چراغ روغن موتور که می خواهیم در پاسخ به چراغ روغن خودرو چرا روشن میشود؟ ارائه دهیم، قاطی شدن آب و یا بنزین با روغن می باشد.
قاطی شدن آب و بنزین در روغن باعث کاهش کیفیت روغن می شود و باعث می شود تا چراغ روغن روشن شود.
البته نباید از این مسئله غافل شد که عمدتا مشکل قاطی شدن آب و بنزین با روغن به خاطر خرابی واشر سر سیلندر می باشد.
همچنین، اگر بنزین با روغن قاطی شود احتمالاً در انژکتورهای خودرو مشکلی وجود دارد.
وجود مشکل در فیلتر روغن
در نهایت
تمامی مواردی که در این مطلب به آن ها اشاره کرده و به اختصار درباره آن ها اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم می توانند دلیلی برای روشن شدن چراغ روغن موتور خودرو شما باشند.
ما سعی کرده ایم تا با عنوان کردن این موارد به شما دوستان که پرسیده ایدچراغ روغن خودرو چرا روشن میشود؟، پاسخی داده باشیم که راهنمای شما هم باشد.
فقط یک نکته را نباید فراموش کنید و آن هم این است که در صورت روشن شدن چراغ روغن خودرو نباید دست روی دست بگذارید و با تصور اینکه مسئله چندان مهمی نیست نسبت به رفع مشکل بی اعتنا باشید.
در صورت مشاهده این اتفاق باید سریعا برای رفع مشکل به وجود آمده اقدام کنید.
مشاوران تیم کارورکس می توانند راهنمای خوبی برای شما باشند تا بتوانید به خوبی اطلاعات کافی و مناسبی را درباره برق خودرو و مشکلاتی که برای خودرو شما به وجود می آید کسب کنید.
سوالات مربوط به چراغ روغن خودرو چرا روشن میشود؟
در صورت روشن بودن چراغ روغن خودرو می توان به رانندگی ادامه داد؟
در حین رانندگی باید روشن شدن این چراغ را جدی بگیرید. زیرا نشان دهنده این است که موتور ماشین فشار روغن را از دست داده است یا سطح روغن بسیار پایین است.
روشن شدن چراغ روغن به چه معنی است؟
به این معنی است که فشار روغن در موتور خودرو شما کاهش یافته است و باید فوراً اقدام کنید. اگر با روشن بودن این چراغ به رانندگی ادامه دهید، ممکن است به موتور خودرو آسیب جدی وارد کنید.
در صورتیکه روغن ماشین کامل باشد اما باز چراغ روغن روشن شود نشانه چیست؟
بروز این اتفاق دو احتمال دارد. یکی اینکه فشار روغن باعث شده است که ماشین شما معیوب شود و میزان روغن را متر از میزان واقعی آن نشان دهد و دوم اینکه وقتی موتور در دنده در دور آرام کار میکند، فشار روغن پایین آمده باشد.
#مکانیک #خودرو
بیشتر...
تبلیغات
دلایل جوش آوردن خودرو چیست؟ که در این مقاله علت های زیادی آرده ایم و با مطالعه و تماشای ویدئو مرتبط، می توانید به راحتی مشکل را پیدا کنید که شامل...
معرفی سیستم کامپیوتری یا ECU خودرو 206 که از وظایف ای سی یو می توان به کنترل موتور خودرو است که قطعات مختلفی دارد و این قطعات در ویدئو کامل بررسی شده که...
نکات لازم برای چک کردن خودرو قبل از مسافرت که مهم ترین مواردی که باید چک لیست شود سیستم ترمز خودرو، لنت، برق خودرو، لاستیک و تایر، تسمه، روغن های لازم...
عیب یابی برقی 6 قطعه از سیستم خنک کننده خودرو که این قطعات مهم ترین اند و شامل فیوز فن، رله فن، فن موتور، سیم کشی فن، سنسور دمای آب، فشنگی پمپ آب است که...
معرفی روش حرفه ای برای جا زدن فنر سوپاپ خودرو که راه های بسیار زیادی دارد اما با کمک این راه به راحتی و بدون دغدغه فنر سوپاپ جا می افتد که باید شما...
موتور خودرو با تولید گشتاور و قدرت، نیروی محرکه اولیه را به وجود میآورد. اما این نیرو به تنهایی برای حرکت روان و قدرتمند خودرو کافی<span class="excerpt-hellip"> […]</span>
معرفی انواع هداپ دیسپلی ابزار عمومی در حوزههای مختلف از جمله خودروسازی، هوانوردی، بازی و... که شامل نمایشگرهای سنتی، پروژکتوری، واقعیت افزوده (AR)، تعاولی...
از کجا بفهمیم کمک فنر خودرو خراب است؟ که از راه های مختلف مانند لرزش بیشتر از حد خودرو در حین رانندگی و یا صداهای و حرکات غیر معمول خودرو است...
معرفی انواع سیستم ترمز خودرو و نحوه عملکرد آن ها که شامل ترمز مکانیکی، هیدرولیکی، الکتریکی، ترمز هوایی یا پنوماتیکی، مغناطیسی، سیستم ترمز خلا و... که کاربرد...
بیشتر...