پلاک های رند ممنوع اند یا فروشی پلیس راهور توضیح دهد تسنیم
به گزارش خبرنگار اجتماعیخبرگزاری تسنیم، یک خیابان شلوغ، چند ثانیه فاصله، دو خودرو با پلاکهای رند و مشابه. این صحنهای است که در ظاهر معمولی به نظر میرسد اما وقتی بدانیم پلیس راهور بارها تأکید کرده که پلاکهای رند به صورت تصادفی و سیستمی تخصیص داده نمیشوند و تخصیص این پلاکها متوقف شده است، سؤالاتی جدی ایجاد میشود. آیا این صحنهها حاصل تخلف در فرآیند شمارهگذاری پلیس راهور هستند؟ یا مسأله "شانس" مطرح بوده و مالکان این خودروها خوششانس بودند.
پلاکهای رند؛ ممنوع یا قانونی؟
سردار سید کمال هادیانفر، رئیس سابق پلیس راهور فراجا، در یکی از اظهارنظرهای خود تأکید کرده بود که فرآیند تخصیص پلاکها به طور کامل سیستمی و تصادفی است و چیزی به نام پلاکهای رند یا لاکچری در سیستم شمارهگذاری وجود ندارد. او گفته بود: پلاکهای رند به هیچ وجه تخصیص داده نمیشوند و سامانههای چاپ پلاک بر اساس اطلاعات وارد شده، پلاک را به صورت کاملاً تصادفی انتخاب میکنند.
به گفته سردار هادیانفر، این پلاکها در لیست سیاه قرار گرفته و از فرآیند تخصیص خارج شدهاند. او همچنین تأکید کرده بود که هرگونه نصب پلاکهای رند به صورت غیرقانونی بر روی خودروها، تخلف محسوب میشود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
اما در اظهارنظری دیگر، وی به وجود 4/5 میلیون پلاک رند در کشور اشاره کرده و پیشنهاد داده بود که این پلاکها به صورت فروشی عرضه شوند. او گفته بود: از نظر پلیس، پلاک رند پلاکی است که همه اعداد آن یا 4 یا 5 رقم آن تکراری باشد. پیشنهاد دادهایم این پلاکها فروشی شوند تا افرادی که تمایل دارند، با پرداخت هزینه بتوانند آنها را دریافت کنند.
آیا در مراکز شماره گذاری راهور تخلف رخ میدهد؟
انتظار میرود این موضوع به طور جدی مورد بررسی رؤسای پلیس راهور قرار گیرد؛ چرا که افرادی که این پلاکها را در سطح شهر مشاهده میکنند سؤالاتی دارند مبنی بر اینکه آیا فرآیند تخصیص پلاکها همچنان تصادفی و سیستمی است؟ یا اینکه مواردی از تخلف در مراکز شمارهگذاری رخ داده است؟ پلیس باید مشخص کند که چگونه پلاکهای رند، که تخصیص آنها ممنوع اعلام شده بود، همچنان در خیابانها مشاهده میشوند.
دیدن چنین پلاکهایی این احتمال را میدهد که شاید در سیستم شمارهگذاری راهور امکان دستکاری وجود داشته باشد و برخی از کاربران و یا رؤسای پلیس با دریافت مبالغی پلاک رند به متقاضیان تخصیص دهند.
لزوم شفافیت و برخورد قاطع از سوی پلیس
اگر تخلفی در روند شمارهگذاری رخ داده، لازم است پلیس راهور با متخلفان برخورد قاطع داشته باشد و نتایج این برخوردها را به اطلاع عموم برساند. از سوی دیگر، اگر پیشنهاد فروش پلاکهای رند به مرحله اجرا رسیده، باید شفافسازی کامل در این زمینه صورت گیرد تا شائبهای برای مردم باقی نماند.
شهروندان انتظار دارند که پلیس راهور بهعنوان متولی قانون و نظم، شفافیت و پاسخگویی بیشتری در این زمینه داشته باشد و با هرگونه تخلف احتمالی در فرآیند شمارهگذاری مقابله کند.
انتهای پیام/؛
#اخبار
بیشتر...
تبلیغات
دبیرکل ناتو در سخنانی ضمن تاکید بر لزوم تقویت توان دفاعی اوکراین از ارسال موشکهای کروز تاروس به این کشور که برلین با آن مخالف است حمایت کرد.
رئیس دانشکده ملی مهارت دختران کاشان، گفت: نخستین نمایشگاه تخصصی صنعت معماری کاشان در این دانشکده برگزار شد.
رسانه Motortrend پس از بررسی و مقایسه چندین مدل خودرو الکتریکی و غیرالکتریکی، خودرو پیکاپ Ram 1500 را به عنوان پیکاپ سال 2025 انتخاب کرد. این انتخاب نشان دهنده برجسته بودن محصول Ram بوده که از طراحی و ویژگیهای قابل...
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر سیستان و بلوچستان با اشاره به تصادف اتوبوس مسافربری با تانکر سوخت، از جان باختن 9 نفر خبر داد.
این اولین وزیر خارجه یک کشور عربی است که بعد از سقوط حکومت بشار اسد به سوریه سفر می کند.
ارمنستان با امضای برنامه همکاری نظامی سهجانبه با یونان و قبرس و خرید تسلیحات از فرانسه و هند، به دنبال تقویت توان نظامی خود است. این اقدامات باعث نگرانی جمهوری آذربایجان و افزایش رقابتهای ژئوپلیتیکی در قفقاز جنوبی شده است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه از فوت 37 نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در استان در هشت ماهه امسال خبر داد.
سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، در بزرگداشت هفته پژوهش در دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: «خیلی ضایع است که میگویند نیروگاههای ما سوخت ندارند.» سخنان فدوی را میبینید و میشنوید.
شکستگی لوله آب میدان فردوسی کرمانشاه و هدررفت آب در حالی به چهار ماه رسیده که شهرداری منطقه چهار در این مدت حاضر به صدور مجوز حفاری نشده است.
بیشتر...