لیگ یک نمایش قدرت روانخواه جلوی چشم علی کریمی

خیبر خرم آباد 3 چوکای تالش 0
لیگ یک؛ نمایش قدرت روانخواه جلوی چشم علی کریمی
خیبر خرم آباد که با خرید امتیاز تیم اروند خرمشهر در لیگ دسته اول حضور یافته، در اولین بازی با سه گل مقابل نماینده تالش به برتری دست یافت.
به گزارش "ورزش سه"، چوکای تالش که در فصل گذشته بعد از مدتها توانست به لیگ دسته اول صعود کند، در این فصل بار دیگر درگیر مشکلات مالی شده تا هادی شکوری روزهای سختی را در مسیر آماده سازی تیم داشته باشد. تیم او در اولین بازی فصل جدید، برابر خیبرخرم آباد قرار گرفت که امید روانخواه را روی نیمکت خود میدید.
سرمربی فصل گذشته نیروی زمینی، در این فصل با حضور روی نیمکت خیبر خرم آباد، در روزهای نزدیک به شروع فصل جدید رقابتهای لیگ دسته اول، با خرید امتیاز تیم کارون اروند خرمشهر، در لیگ دسته اول حضور یافتند.
آنها امروز در دیداری برتر نسبت به حریف خود، در نهایت موفق شدند با سه گل برابر چوکای تالش به برتری دست یابند و کار هادی شکوری را در ادامه مسابقات سختتر کنند.
میلاد سوری،حمدالله ابدام و حسین جودکی زننده سه گل خیبر خرم آباد در اولین بازی فصل در استادیوم غدیر تهران بودند. این در حالی بود که علی کریمی، اسطوره فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس با حضور در استادیوم شاهد این بازی بود.
خیبر خرم آباد با این برد بزرگ در صدر جدول لیگ دسته اول در پایان هفته اول مسابقات قرار گرفته است.
#اخبار_ورزشی
بیشتر...
تبلیغات
مدافع خیبر خرمآباد نزدیک بود دروازه استقلال را در دقایق ابتدایی و قبل از گل اول تیمش باز کند.
آر ام سی اسپورتس و چند رسانه اسپانیایی مدعی شدند نزدیکان وینیسیوس و باشگاه رئال مادرید متقاعد شدهان
در بارسلونا معتقدند سانچز مارتینز چهار دقیقه از زمان اضافه الکلاسیکو کم کرد و به این ترتیب شانس رسی
رودری که دقایقی پیش گفته شد امشب برنده توپ طلا خواهد بود با عصا به شهر پاریس وارد شد.
وینگر تکنیکی سپاهان پس از گلزنی مقابل فولاد خوزستان خوشحالی گل خاصی انجام داد.
یک رسانه نزدیک به منچستریونایتد فاش کرد که مدیران باشگاه به صورت جدی در حال بررسی بازگشت اوله گنار
برونو فرناندز به اولین بازیکن منچستریونایتد تبدیل شد که با بیانیهای رسمی به اخراج اریک تنهاخ واکنش
سرمربی اسپانیایی تیم پرسپولیس امروز در ملاقات با امیر قلعهنویی شرکت کرد.
هیئت مدیره باشگاه النصر در جلسه امروز خود رئیس جدیدی انتخاب کرد و عبدالله الماجد از این پس رئیس با
بیشتر...