آذرباد: به ناحق دربی کرمان را باختیم ورزش سه
اختلاف با فولاد را جبران میکنیم
آذرباد: به ناحق دربی کرمان را باختیم
کاپیتان مس رفسنجان اگرچه با دادن یک پاس گل در جدول آقای پاس گل یک پله بالاتر رفت اما از شکست تیمش برابر گلگهر ناراحت است.

به گزارش "ورزش سه"، مس رفسنجان در حالی که میزبان گل گهر بود، برابر این تیم تن به شکست داد و دربی کرمان را واگذار کرد.
محسن آذرباد کاپیتان تیم مس در مورد این شکست به خبرنگار ما گفت: " به نظر خودم یکی از بهترین بازی هایی بود که انجام دادیم. امسال فوتبال زیبا زیاد بازی کردیم اما در این بازی عالی کار کردیم و گل گهر سه امتیاز را به ناحق گرفت. اگر قرار بود حق به حقدار برسد باید با اختلاف سه چهار گل بازی را می بردیم و سه امتیاز را میگرفتیم."
او در مورد پاس گلی که داد عنوان کرد: "من چند تا پاس به میثم تیموری و منشا دادم که نزدند، یک پاس ساده به میثم دادم و او هم تبدیل به گلش کرد، خدا را شکر!"
بازیکن نارنجی پوشان رفسنجان در مورد این که با سعید صادقی و مهدی ترابی در کورس آقای پاس گل است گفت: "تمام تلاشم را می کنم، انشاءالله که بتوانم این عنوان را به دست بیاورم.
او همچنین در مورد انتخاب محسن فروزان به عنوان بهترین بازیکن زمین که نشان دهنده عملکرد خوب مس رفسنجان است نظرش را اینگونه بیان کرد: "محسن فروزان 4,3 موقعیت خوب را از ما گرفت و اگر او نبود نتیجه بازی تغییر می کرد و غیر قابل باور بود."
هافبک مس در مورد وزش شدید باد هم گفت: "وزش باد که همیشه در استان کرمان وجود دارد. یک نیمه برای ما و یک نیمه برای آنها بود. ما موقعیت های زیادی در نیمه اول و دوم داشتیم که نزدیم. در نیمه دوم آنها بیشتر از موقعیت های خود استفاده کردند و بازی را بردند."
وی در مورد درگیری بعد از بازی گفت: "کی روش استنلی خطای بدی روی مهدی حسینی کرد و متاسفانه داور خودش را درگیر این داستان نکرد و به همین دلیل درگیری هایی ایجاد شد"
بازیکن مس در مورد حضور هوادارانشان توضیح داد: "هواداران آمدند و یک فوتبال زیبا را دیدند اما متاسفانه نتیجه باب میل ما نبود."
این بازیکن در مورد حضور مس در جایگاه ششمی نظرش را اینگونه بیان کرد: "فاصله تیم ها نزدیک است و فاصله ما با فولاد ۱ امتیاز است و انشاءالله هفته بعد جبران میکنیم و چیز خاصی نیست."
آذرباد در پایان در مورد دیدار هفته آینده افزود: "بازی سختی در آبادان داریم. صنعت نفت تیم خیلی خوبی است و امیدوارم نتیجه مناسبی در این بازی بگیریم."


#اخبار_ورزشی
بیشتر...
تبلیغات
شجاع خلیلزاده برای دیدار حساس مقابل استقلال در دسترس کادرفنی تراکتور خواهد بود.
رودری که دقایقی پیش گفته شد امشب برنده توپ طلا خواهد بود با عصا به شهر پاریس وارد شد.
سرمربی اسپانیایی تیم پرسپولیس امروز در ملاقات با امیر قلعهنویی شرکت کرد.
مدافع خیبر خرمآباد نزدیک بود دروازه استقلال را در دقایق ابتدایی و قبل از گل اول تیمش باز کند.
جوردی آلبا، مدافع اینترمیامی، میگوید لیونل مسی بهترین بازیکن جهان است و همیشه باید در لیست نامزدهای
وینگر تکنیکی سپاهان پس از گلزنی مقابل فولاد خوزستان خوشحالی گل خاصی انجام داد.
یک رسانه نزدیک به منچستریونایتد فاش کرد که مدیران باشگاه به صورت جدی در حال بررسی بازگشت اوله گنار
مهدی شیری روز گذشته برای اولین بار در پست هافبک مرکزی به میدان رفت.
هیئت مدیره باشگاه النصر در جلسه امروز خود رئیس جدیدی انتخاب کرد و عبدالله الماجد از این پس رئیس با
بیشتر...