خبرآنلاین |
1 سال پیش

ماجرای حراج شماره موبایل کاربران واتساپ در دارک وب خبرآنلاین

ماجرای حراج شماره موبایل کاربران واتساپ در دارک‌وب

گجت‌نیوز نوشت: یکی از هکرهای دارک وب موفق شده پایگاه داده واتساپ را هک کند و هم اکنون نسبت به حراج شماره موبایل کاربران واتساپ در این فضا اقدام کرده است.

هکرها روزانه از هر شکاف امنیتی سعی می‌کنند وارد حساب کاربران شوند و اطلاعات و مشخصات مهم آنها را سرقت کنند. فضای مجازی و اینترنت با شنیدن نام هکرها ترسناک می‌شود اما همواره روش‌هایی برای مقابله با آنها وجود دارد. از اینها که بگذریم باید به این خبر مهم برسیم که یکی از هکرهای دارک وب ادعا کرده توانسته شماره تماس ۵۰۰ میلیون کاربر واتساپ از سراسر جهان را هک کرده است.

ترسناک تر اینجاست که بدانیم ۳۰۰ هزار شماره تماس برای کاربران ایرانی است و اگر این ادعا صحت داشته باشد، مدیرعامل شرکت واتساپ باید پاسخگو باشد ولی تا بدین لحظه واکنشی نشان نداده است. کاربرانی که به دارک وب دسترسی دارند می‌گویند که چند روز پیش در یکی از فروم‌های هک، آگهی درج شده که صاحب آن ادعا می‌کرده با دسترسی به یک پایگاه داده توانسته شماره تماس ۴۸۷ میلیون کاربر را بدزدد.

بنابر آنچه این هکر گفته این اطلاعات به روز است و مربوط به سال جاری می‌شود. آیا دسترسی به پایگاه داده واتساپ به این راحتی هاست که هر کس خواست بتواند به آن دسترسی پیدا کند و امنیت میلیون‌ها نفر را به خطر اندازد؟ با تحلیل داده‌های این مخزن اطلاعاتی مشخص شده که شماره تماس‌ها مربوط به ۸۴ کشور جهان است و یکی از آنها کشور ما، ایران خواهد بود.

ماجرای حراج شماره موبایل کاربران واتساپ در دارک‌وب

هکری که مدعی است که پایگاه داده واتساپ را هک کرده این اطلاعات را برای فروش در وب تاریک درج آگهی کرده و همچنین معتقد است ۳۲ میلیون کاربر آمریکایی شماره تماس‌هایشان لو رفته است. آمار تفکیکی نشان می‌دهد که کشورهای مصر، ایتالیا، عربستان صعودی، فرانسه و ترکیه جزو کشورهایی بوده‌اند که بیشترین میزان کاربر را داشته‌اند.

با بررسی‌های به عمل آمده و به طور دقیق عنوان شده که ۳۰۱ هزار و ۷۲۳ کاربر ایرانی شماره تماس‌هایشان هم اکنون برای فروش آگهی شده است. ۱۰ میلیون کاربر روسی واتساپ و ۱۱ میلیون کاربر انگلیسی واتساپ نیز در این بین وجود دارند که اگر اطلاعات آنها به فروش برسد مشکلات زیادی برایشان رقم خواهد خورد.

قیمتی که این هکر برای فروش اطلاعات سرقتی خود پیشنهاد داده برای آمریکا، آلمان و انگلیس عبارت است از: آمریکا ۷ هزار دلار، آلمان ۲ هزار دلار و انگلیس ۲۵۰۰ دلار. هکرهای دیگر ممکن است خریدار این شماره تماس‌ها باشند و در آینده از آنها برای حملات سایبری دیگر استفاده کنند. به همین دلیل است که کارشناسان امنیت سایبری تأکید کرده‌اند کاربران کشورهای مذکور از پاسخ دادن به تماس و پیامک اشخاص ناشناس خودداری نمایند. (تعداد کاربران فعال واتساپ در سراسر جهان نزدیک به ۲ میلیارد در ماه است)

۵۸۵۸



#‌اخبار_دانش منبع: خبرآنلاین

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

تاردیگرادها را احتمالا می‌توان نابودنشدنی‌ترین حیوانات روی زمین توصیف کرد؛ این جانوران کوچک میکروسکوپی می‌توانند تقریباً از هر بلایی که انسان بر سر آن‌ها می‌آورد، جان سالم به در ببرند و سپس روی هشت پای کوچولوی خود حرکت کنند.

1 ساعت پیش

تصاویری زیبا از جنگنده نسل ++۴ چندمنظوره F-16V وایپر بلوک ۷۰ نیروی هوایی بحرین که در حال گذراندن تست‎‌های پروازی خود در پایگاه هوایی ادواردز در کالیفرنیا است، منتشر شده است.

16 ساعت پیش

در جریان سیل و وضعیت آب‌وهوایی دبی، تصاویر و فیلم‌هایی از قدرت‌نمایی برخی خودروها منتشر شده که توجه علاقه‌مندان صنعت خودرو را به خود جلب کرده است.

17 ساعت پیش

برند کاویار نسخه‌ی لوکس آیفون ۱۵ پرو را برای علاقه‌مندان به فیلم‌های معروف پدرخوانده رونمایی کرده است.

22 ساعت پیش

کپسول فضایی شرکت «واردا اسپیس» پس از بازگشت به زمین، محموله‌های مهمی را با خود آورد که یکی از آنها داروی ایدز بود. اکنون یک مقاله پیش‌چاپ جدید می‌گوید که این شرکت یک گام به هدف خود نزدیک‌تر شده است.

16 ساعت پیش

یک سیاه چاله عظیم جدید در کهکشان راه شیری کشف شده که در نزدیکی زمین قرار دارد و حجم آن ۳۳ برابر خورشید است.

21 ساعت پیش

صدها میلیون کیلومتر دورتر از ما دنیایی وجود دارد که مملو از آتش‌فشان‌هایی است که دائم فوران می‌کنند. ظاهرا فضاپیمای «جونو» به‌قدری خوش‌شانس بوده که بتواند چنین لحظه‌ای را ثبت کند.

19 ساعت پیش

رضوانی در حال ورود به دنیای پورشه‌هایی با تم کلاسیک است. شما می‌توانید یک پورشه ۹۱۱ نسل ۹۹۲ را داشته باشید که با پنل‌های بدنه‌ای و کارایی ارتقا یافته تغییر کرده است. جدیدترین محصول رضوانی، RR1 نام دارد که در سه نسخه با قدرت ۵۵۰ تا ۷۵۰ اسب بخار موجود است.

14 ساعت پیش

نگاهی دقیق به «کرکس کندر آند یا رُخ‌کرکس آند» باعث شد تا دانشمندان بتوانند با الهام از شکل بال‌های این پرنده و بهینه‌سازی طراحی تیغه‌های توربین، تولید انرژی را تا ۱۰ درصد افزایش می‌دهد.

21 ساعت پیش

بیشتر...