خبرگزاری ایسنا | 2 ماه پیش

از بین بردن چالش درمان زخم های دیابتی مزمن به کمک دانش بنیان ها ایسنا

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید دستگاه‌های وکیوم‌تراپی با قابلیت درمان مؤثرتر و سریع زخم‌های مزمن، بستر، دیابتی و دیگر زخم‌های گرید ۲ و ۳ و ۴ شدند.

به گزارش ایسنا،سید احمد حسینی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: محصولی که برای آن نشان دانش‌بنیان را اخذ کردیم، دستگاه وکیوم‌تراپی زخم و ملزومات آن است. در حال حاضر بیش از هفت میلیون نفر در کشور ما مبتلا به دیابت هستند و سالانه هزاران قطع عضو بر اثر زخم‌های دیابتی وجود دارد، زیرا این زخم‌ها با روش‌های متداول قابل درمان نیستند. همچنین بیمارانی هستند که جان خود را در اثر زخم بستر، جراحی‌های ارتوپدی یا تصادف از دست می‌دهند. دستگاه وکیوم تراپی یکی از مؤثرترین درمان‌های زخم‌های مزمن، بستر، دیابتی و دیگر زخم‌های گرید ۲ و ۳ و ۴ است. حدود ۴۰ سال است که در دنیا از این روش برای درمان زخم‌های مزمن استفاده می‌کنند.

حسینی که موفق به ثبت سه اختراع شده، تصریح کرد: دستگاه وکیوم‌تراپی ساخت این شرکت مجهز به اپلیکیشن کنترل از راه دور است و می‌توان روند درمان را از دور رصد کرد.

وی در خصوص کاربرد محصولات خود در حوزه مناطق کمتربرخوردار، اظهار کرد: با توجه به اینکه در مناطق کمتر برخوردار افراد بیشتری با وضع اقتصادی ضعیف ساکن هستند، تعداد بیمارانی که زخم‌های عادی آنان به مزمن تبدیل شده هم بیشتر است، زیرا هزینه‌های درمان اینگونه زخم‌ها بالا است. روش وکیوم‌تراپی سرعت و اثربخشی درمانی بسیار بالاتری نسبت به روش‌های دیگر دارد. با این حال هزینه‌هایی که به خانوارها تحمیل می‌کند، بسیار کمتر از روش‌های درمانی دیگر است. به همین دلیل متولیان بخش سلامت، متولیان عرصه آبادانی و پیشرفت و گروه‌های داوطلب درمانی می‌توانند از این دستگاه برای درمان بیماری این بخش از جامعه بهره‌مند شوند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، حسینی خاطرنشان کرد: ما در برخی استان‌ها مانند استان سیستان بلوچستان و خوزستان نمایندگی داریم و خدمات ویژه‌ای جهت درمان این دست از بیماران ارائه می‌دهیم. تمام کشورهای همجوار ایران، درمان اینگونه زخم‌ها را جزء بیمه قرار داده‌اند تا قشر مستضعف نیز بتواند از این درمان بهره‌مند شود؛ لذا پیشنهاد می‌کنم سازمان تأمین‌اجتماعی تعرفه‌هایی برای درمان این زخم‌ها داشته باشند.

انتهای پیام



#‌اخبار

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

در ششمین اهدای عضو سال ۱۴۰۳ در رفسنجان، اعضای بدن بانوی ۲۵ ساله رفسنجانی طی یک عمل فداکارانه از سوی خانواده‌اش، به بیماران نیازمند پیوند اهدا شد.

نیم ساعت پیش

خاویر ماسکرانو که رابطه بسیار نزدیکی با لیونل مسی دارد به مصاحبه اخیر کریستیانو رونالدو واکنش نشان داد و تاکید کرد که با نظر این ستاره پرتغالی موافق نیست.

نیم ساعت پیش

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه از آماده‌باش همه دستگاه‌های مرتبط، در پی ورود سامانه ناپایدار به جو استان که با بارش برف و باران و افت محسوس دما همراه است، خبر داد.

یک ربع پیش

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: کنگره جهانی « ابوالقاسم حسین‌بن‌روح نوبختی » نائب سوم امام زمان(ع)، سال آینده در این استان برگزار می‌شود.

یک ربع پیش

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس با اشاره به اینکه مردم برای پایداری انقلاب اسلامی هزینه‌های مادی و معنوی بسیاری را پرداخت کرده‌اند، گفت: انقلاب اسلامی ایران مسیر تاریخ را تغییر داد.

نیم ساعت پیش

تمام توانم را به کار برده بودم و دیگر تاب و توانی نداشتم. همان لحظه از هوش رفتم. به هوش که آمدم حدس زدم ساعت چهار یا پنج بعد از ظهر است. نمی دانم چرا؟ ولی گویی کسی به من گفت: اذان بگو! شروع کردم به اذان گفتن با همه وجود و تا آنجا که نا داشتم فریاد زدم.

یک ربع پیش

مدیرکل بهزیستی استان قزوین اظهار کرد: با توجه به اینکه برابری از حقوق مساوی بین افراد جامعه یکی از خواسته‌های بهزیستی است، بنابراین موضوع اشتغال یکی از مهمترین اولویت‌های مدنی این اداره کل در استان قزوین محسوب می‌شود.

نیم ساعت پیش

کارشناس نجوم گفت: «اسپوتنیک ۱» آغازگر عصر فضا و رقابت فضایی شوروی و آمریکا بود. این ماهواره نخستین سیگنال‌های انسانی را از مدار زمین ارسال کرد و راه را برای مأموریت‌های فضایی بعدی هموار ساخت.

نیم ساعت پیش

سرپرست ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه شورا به دنبال کاهش وابستگی به شیوه‌های تستی و تقویت گرایش به سوی یادگیری مفهومی با توجه به مدرسه، کتاب درسی و معلم است گفت: مصوبه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور با رویکرد تعاملی به تصویب رسید؛ حذف پایه دهم به عنوان اصلاح و بهبود سیاست، از جمله تأکیدات وزارت آموزش و پرورش بوده است.

نیم ساعت پیش

بیشتر...