تنظیم خانواده |
3 سال پیش

چگونه رابطه بهتری با همسرمان داشته باشیم

چگونه رابطه بهتری با همسرمان داشته باشیم

چطور رابطه بهتری با همسر خود داشته باشیم، رابطه بهتر با همسر

همیشه میتوان رابطه بهتری نسبت به وضعیت فعلی با همسرمان داشت هباشیم ، رفتارهایی که نیازمند تمرین روی رفتار خودمان است هر چند که همسرمان نیز باید در این تمرینات شرکت کند

اقدامات و یا رفتارهای ترمیمی مهم‌ترین اصل برای روابط موفق همسران به حساب می‌آید، در حالی که بسیاری از زوجین از آن غافل هستند و روابط میان خود را بشدت صفر و یک می‌بینند به این معنا که گمان می‌کنند روابط میان همسران یا بسیار خوب و بی‌نقص خواهد بود یا اینکه مدام با چالش و تنش همراه است.

اقدامات لازم برای داشتن رابطه بهتر با همسر


بر این اساس در زمان مشاجره و ایجاد تنش میان همسران از آنجا که شرایط روانی مناسبی وجود ندارد، معمولاً اقداماتی صورت می‌گیرد که یا بر شدت تنش‌ها می‌افزاید و یا به صورت بی‌خیالی طی می‌شود که هیچ کدام از این اقدامات به ترمیم روابط و بهبود تنش‌های میان زوجین نمی‌انجامد، در صورتی که بهتر است در چنین مواقعی همسران از یکدیگر زمان و فرصت بخواهند تا به آرامش نسبی برسند و با کنترل مشاجرات، به ترمیم سپس بهسازی و بازسازی روابط خود بپردازند.


برای رسیدن به این هدف باید سه گام طلایی برداشت؛ از آنجا که محور بسیاری از مشکلات بر نبودن معنا ومفهوم مشترک میان زوجین استوار است، توصیه می‌شود همسران تلاش کنند از معنا و مفاهیم مشترک شان حمایت کنند و به آن احترام بگذارند تا نخستین گام طلایی را بردارند.


چطور رابطه بهتری با همسر خود داشته باشیم


از این رو اگر یکی از زوجین به سمت فرایند رفتاری خاصی نرمش داشته باشد، هرچند که اختلاف شکننده‌ای وجود داشته باشد ، فرد مقابل می‌تواند در صورتی که مهارت پیشقدم شدن را داشته باشد همسر خود را به تعامل در فضایی مثبت دعوت کند و با اتکا بر آن فرآیند رفتاری خاص،‌ بحران موجود را کنترل کند.


در چنین وضعیتی، پیشگام بودن، نقطه ضعف محسوب نمی‌شود، بلکه نشان از توان فرد دارد که علی رغم تنش‌های موجود خود را آرام نگه می‌دارد و همسرش را با خود همراه می‌سازد. از این رو اگر از منظر توانمندی به این موضوع نگاه شود زوجین همیشه برای پیشقدم شدن تلاش می‌کنند.
علاوه بر این توجه به این نکته لازم و ضروری است که همیشه فرزندان پیش از گوش سپردن به حرف، شاهد رفتارها هستند و ساختار رفتاری شان بر اساس لمس واقعی رفتارها و مشاهده شکل می‌گیرد که این مبانی نگرشی آنها را در دوران بلوغ و بزرگسالی رقم می‌زند.


در حقیقت زمینه جامعه پذیری و فرآیند اجتماعی شدن افراد، از طریق مشاهده رفتار والدین در دوران بسیار مهم نوجوانی و جوانی فراهم می‌شود که نظام باورهایشان را در این دوران شکل می‌دهد و بعدها در روابط همسری آنها تأثیر خواهد گذاشت. از طرفی باور روانی شکل گرفته در طولانی مدت افراد را وادار به رفتار می‌کند از این رو اگر همسران رفتارهای خود را بسنجند و مدیریت کنند، در واقع روابط آینده فرزندان خود را مدیریت کرده‌اند.

مطلب پیشنهادی

گرم نگه داشتن رابطه جنسی

بعد از دعوا با همسر چکار کنیم

زنان در رابطه جنسی چگونه باشند

آموزش رابطه جنسی - زوج خوشبخت



#‌مسائل_جنسی #‌روابط_زناشویی منبع: تنظیم خانواده

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

نعوظ,راست شدن آلت,بلند شدن آلت صبحها,شق شدن آلت,اختلال نعوظ,خون در آلت تناسلی,علت نعوظ صبح,فواید نعوظ,نعوظ صبحگاهی مردان

6 ماه پیش

افکاری که مانع لذت جنسی می شوند

6 ماه پیش

شور و اشتیاق در رابطه زن و شوهر

6 ماه پیش

اضافه وزن,چاقی,سرطان سینه,زنان میانسال,فواید اضافه وزن برای زنان میانسال

6 ماه پیش

بعد از رابطه زناشویی چه کنیم,بعد از رابطه چه بخوریم,بعد از رابطه جنسی چه باید کرد, باید و نباید بعد از رابطه ی جنسی

6 ماه پیش

تاثیر مزاج بر رابطه زناشویی

6 ماه پیش

سرد مزاجی و بی میلی جنسی در زنان،علت سرد مزاجی در زنان چیست

6 ماه پیش

اطلاعات درمورد انزال زودرس

6 ماه پیش

آیا آشپزی یک وظیفه زنانه است؟

6 ماه پیش

بیشتر...