پلیمرمال |
3 سال پیش

راههای افزایش ظرفیت تولید دستگاه گرانول ساز پلیمرمال

راههای افزایش ظرفیت تولید دستگاه گرانول ساز

راههای افزایش ظرفیت تولید دستگاه گرانول ساز

دستگاه گرانول سازیا اکسترودر دستگاهی است که مواد اولیه (اعم از مواد بازیافتی یا نو) از طریق قیف خوراک دهی وارد سیلندر شده ، در داخل سیلنر بر اثر گرمایی که هیترهای متصل به سیلندر تولید میکنند ذوب شده ، مذاب به وسیله ی مارپیچ به انتهای دستگاه ، جایی که دای قرار گرفته است منتقل میشود.مذاب در هنگام خروج از دای شکل قالب ( به صورت رشته) را به خود گرفته و رشته های مذاب وارد وان خنک کننده میشوند و پس از خنک شدن به دستگاه خرد کن(کاتر) وارد شده و تبدیل به دانه های گرانول میشوند.

راه های مختلفی برای افزایش ظرفیت تولیددستگاه گرانول سازوجود دارد که در این مقاله به برخی از آن ها اشاره میکنیم.

افزایش میزان خوراک

خوراک دهی در دستگاه گرانول ساز باید متناوب و یکدست صورت گیرد.قطع خوراک دهی حتی برای چند ثانیه مجب میشود که رشته ی مذاب گرانول قطع شده و شما برای از سر گیری مجدد فرآیند ضایعات زیادی خواهید داشت.خوراک اولیه دستگاه گرانول ساز برای کسانی که ضایعات پلاستیک را بازیافت میکنند معمولا پرک یا کندر است.بهتر است که برای افزایش ظرفیت تولید دستگاه پرک یا کندر را تا جایی که امکان دارد خرد کنید. هرچه قدر مواد اولیه شما به پودر نزدیک تر باشد ، هم خوراک دهی راحتتر میشود و هم مقدار بیشتری از مواد می توانند از طریق دهانه ی قیف وارد سیلندر شوند. همچنین امکان مسدود شدن دهانه قیف توسط مواد به شکل چشم گیری کاهش می یابد.

بالا بردن دور مارپیچ

با بالا بردن دور مارپیچ مذاب داخل سیلندر با سرعت بیشتری به جلو به حرکت در می آید ، در نتیجه میزان خروجی دستگاه گرانول ساز افزایش می یابد. اما توجه داشته باشید اگر میخواهید دور مارپیچ را افزایش دهید حتما باید میزان خوراک دهی و دمای سیلندر را متناسبا افزایش دهید.اگر دور مارپیچ بالا برود اما میزان خوراک دهی ثابت باشد فشار مذاب پشت دای کاهش پیدا میکند و امکان قطع رشته وجود دارد. همچنین اگر در هنگام بالا بردن دور ماردون یا مارپیچ دما سیلندر را افزایش ندهید ، مواد پلاستیک داخل سیلندر فرصت ذوب شدن پیدا نمیکنند. بنابراین دقت داشته باشید سرعت ماردون با دمای سیلنر و میزان خوراک دهی رابطه ی مستقیم دارد و باید متناسب با هم افزایش پیدا کند.

استفاده ازفیلتر توری با مش پایین

افرادی که در زمینهبازیافت پلاستیکفعالیت میکنند برای جداسازی ناخاصی ها در دهانه دای از توری های خاص استفاده میکنند. توری یا فیلتر در مسیر مذاب پلاستیک قرار گرفته اجازه ی عبور نا خالصی ها را نمیدهد. هرچه قدر مش توری بالا تر باشد مذاب سخت تر از آن میتواند عبور کند ، اما خاص سازی بهتر صورت میگرد. اگر مواد بازیافتی شما ناخاص زیادی ندارد و تمیز است میتوانید از توری با مش پایین استفاده کنید تا مذاب راحتتر بتواند عبور کند . توجه داشته این مورد فقط برای زمانی است که مواد شما تمیز است. کیفیت را قربانی کمیت نکنید.

افزایش دما

با بالا بردن دما ( به اندازه معقول) ، ویسکوزیته یا گرانروی مذاب افزایش پیدا میکند. این امر سبب میشود که مذاب راحت تر از سوراخ های قالب عبور کند و میتواند در افزایش میزان تولید شما تاثیر گذار باشد.



#‌دانستنی #‌علمی منبع: پلیمرمال

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

خطای اعوجاج رنگی یا کروماتیک ابریشن.

5 ماه پیش

چگونه در شرایط کم نور مثل شب عکس های ورزشی با کیفیتی بگیریم. عکاسی ورزشی

8 ماه پیش

نکات گرفتن عکس های بهتر – قسمت اول.

8 ماه پیش

کادر ها در ترکیب بندی عکاسی. ترکیب بندی

5 ماه پیش

مقدمه ای بر سایه ها در عکاسی. عکاسی از سایه ها, نورپردازی

1 سال پیش

نکات گرفتن عکس های بهتر – قسمت دوم.

7 ماه پیش

شما را با سازمان‌های مردم نهاد بیشتر آشنا می‌کنیم و توضیح می‌دهیم که ngo چیست و چه ویژگی‌هایی دارد. درباره انواع ngo در ایران هم می‌گوییم.

12 ماه پیش

۳ ایده عکاسی خلاقانه. ایده های عکاسی, خلاقیت در عکاسی

8 ماه پیش

خطوط زیبایی در ترکیب بندی عکاسی. ترکیب بندی

5 ماه پیش

بیشتر...