سلامت نیوز |
3 سال پیش

کودکان کار تهرانی کرونا گرفتند آسیب های اجتماعی سلامت اجتماعی سلامت نیوز

کودکان کار تهرانی کرونا گرفتند؟

سلامت نیوز:به گفته مدیر کل بهزیستی شهرستان تهران، از بین کودکان کار شناسایی شده، هیچ کودکی به کرونا مبتلا نشده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از میزان،سعید آرام گفت: در شهر تهران بیش از ۳ هزار کودک کار در مناطق مختلف مشغول به کار هستند.

وی افزود: بیشتر از نیمی از این کودکان، از تبعه سایر کشور‌ها مانند افغانستان و پاکستان هستند. همچنین بیشتر کودکان ایرانی از سایر استان‌ها برای کار به پایتخت آمده اند.

این مقام مسئول اظهار کرد: سازمان بهزیستی سال هاست که با اجرای طرح‌های مختلف قصد جمع آوری و ساماندهی این کودکان را دارد، اما اجرای این طرح‌ها با شیوع ویروس کرونا کمی عقب افتاد.

مدیر کل بهزیستی شهرستان تهران ادامه داد: در سال گذشته ۶۰۰ کودک کار در خیابان‌ها جمع آوری شدند. همچنین در سال جاری تاکنون ۴۰۰ کودک ساماندهی شده اند.

آرام در پاسخ به این سوال که این کودکان به ویروس کرونا مبتلا شده اند، گفت: در طرح ساماندهی کودکان کار، این کودکان پس از جمع آوری از خیابان، غربالگری سلامت می‌شوند.

وی افزود: به این معنا که برای آن‌ها در بهزیستی پرونده‌ای ایجاد می‌کنیم و تست‌های پزشکی برای اطمینان از سلامت آن‌ها انجام می‌دهیم.

این مقام مسئول اظهار کرد: تاکنون از بین همه کودکانی که توسط بهزیستی جمع آوری و ساماندهی شده اند، هیچ کودک کاری به ویروس کووید ۱۹ مبتلا نشده بود.

مدیر کل بهزیستی شهرستان تهران ادامه داد: عده‌ای کمی از این کودکان مشکوک به این بیماری بودند که به مراکز درمانی منتقل شدند، اما مورد مثبتی نداشتیم.

آرام گفت: همچنین کودکان اتباع تا شناسایی شدن خانواده‌ها و بازگشت به خانه، در قرنطینه بودند و از بین آن‌ها نیز موردی مشاهده نشد.

وی با اشاره به سرنوشت این کودکان بیان کرد: کودکان اتباع غیرقانونی به کشور خود بازگردانده می شوند. همچنین سایر کودکان ایرانی که از شهرستان ها به تهران آمده اند نیز به استان های خود فرستاده می شوند. سایر کودکان تهرانی نیز پس از شناسایی خانواده به خانه بازمی گردند و با ایجاد زمینه توامندسازی سایر اعضای خانواده از کار کردن مجدد آنها جلوگیری می کنیم.

به گفته مسئولین، بر اساس آمار‌های غیررسمی، میزان کودکان کار از ۳ تا ۴ هزار نفر متغییر است، اما از آنجایی که بسیاری از این کودکان هنوز شناسایی نشده و از آن‌ها تست‌های سلامت گرفته نشده، به طور دقیق نمی‌توان گفت که هیچ کودک کاری به ویروس رکرونا مبتلا نشده است.



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

تستوسترون هورمونی است که سبب افزایش ویژگی‌های جنسی مردانه می‌شود. هورمون‌ها همان پیام‌رسان‌های شیمیایی هستند که سبب شروع تغییرات مورد نیاز در بدن می‌شوند. تستوسترون نوعی هورمون آندروژن است (یعنی هورمونی که مسئول شکل‌گیری ویژگی‌های مردانه است)، که توسط انواعی از سلول‌ها در بیضه تولید می‌شود که به آنها سلول‌های لیدیگ می‌گویند. این هورمون پس از آن‌که تولید شد وارد گردش خون می‌شود تا عملکرد خود را ایفا کند و میزان آن در بدن توسط مغز و غذه هیپوفیز کنترل می‌شود.

1 روز پیش

تحقیقات نشان می دهد که ورزش می تواند به کاهش تجمع چربی مرتبط با افزایش سن در بدن کمک کند.

21 ساعت پیش

هله‌هوله (Junk food) عبارتی است که معمولاً برای غذاها و نوشیدنی‌های بسیار فراوری شده مثل فست‌فودها، نوشابه‌های گازدار، کیک و کلوچه‌های صنعتی، شکلات و آب‌نبات و اسنک‌های نمکی استفاده می‌شود. این غذاها بخش بزرگی از رژیم غذایی افراد را تشکیل می‌دهند. طبق مطالعات، هله‌هوله تقریباً ۵۰ درصد از کالری دریافتی روزانه خیلی از افراد را شامل می‌شود.

3 روز پیش

قهوه به شما کمک می‌کند تا هوشیاری بیشتری داشته باشید و بدون اتلاف انرژی، تمرکز خود را بالا ببرید و این یک علامت خوب از خوردن قهوه است.

2 روز پیش

زیاده‌روی در خوردن هندوانه برای برخی از ما در فصل تابستان یک تجربه تکراری است، اما برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی (CKD)، مصرف بیش از حد هندوانه می‌تواند خطرناک باشد. 

2 روز پیش

زیاده‌روی در خوردن هندوانه برای برخی از ما در فصل تابستان یک تجربه تکراری است، اما برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی (CKD)، مصرف بیش از حد هندوانه می‌تواند خطرناک باشد. 

2 روز پیش

آیا ویتامین D روند پیری را در انسان‌ها کاهش می‌دهد؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است مطالعات دانشمندان را مورد بررسی قرار دهیم.

1 روز پیش

محققان دانشگاه لوزان سوئیس به ارتباط بین درآمد و سرعت پیری مغز انسان دست یافته‌اند.

1 روز پیش

قهوه به شما کمک می‌کند تا هوشیاری بیشتری داشته باشید و بدون اتلاف انرژی، تمرکز خود را بالا ببرید و این یک علامت خوب از خوردن قهوه است.

2 روز پیش

بیشتر...