سلامت نیوز |
3 سال پیش

بیماران کرونایی که رده به اورژانس می رسند مراکز درمانی جامعه پزشکی سلامت نیوز

بیماران کرونایی که مُرده به اورژانس می‌رسند

سلامت نیوز:رئیس بیمارستان سینا گفت: بیماران کرونایی هستند که از ترس مراجعه به مراکز درمان، مدت‌ها در خانه ماندند، برای همین ما در این مدت سه الی چهار بیمار داشتیم که مرده‌ی آنها به اورژانس رسید و تا لحظه‌ی آخر در منزل مانده بودند.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایلنا،«محمد طالب‌پور » رئیس بیمارستان سینا درباره آمار مراجعان بیماران کرونایی به این بیمارستان بیان کرد: ورودی بیمارستان در حال حاضر ۵ برابر شده است و میزان بستری ما روزانه به طور متوسط ۱۰ الی ۱۵ نفر است.


وی ادامه داد: خوشبختانه در بیمارستان ما میزان مرگ‌ومیر زیاد نیست و در دو الی سه روز ۱۰ الی ۱۲ نفر مرخص می‌شوند، یک تعدادی هم به آی‌سی‌یو می‌روند، در واقع از لحاظ مرگ و میر تعداد فوتی‌ها، کمی بیشتر از قبل شده است.


طالب پور افزود: تعداد مرگ و میر در بیمارستان در طی این دو هفته تقریبا برابر با ماه اسفند است، در کل می‌توانم بگویم شیوع بیماری در محدوده‌ای که بیمارستان ما سرویس می‌دهد از اول سال ۵ برابر شده است.


رئیس بیمارستان سینا با اشاره به شدت بیماری مبتلایان ویروس کرونا، ادامه داد: یکسری از بیماران بسیار بدحال هستند که حتی وقتی به بیمارستان مراجعه می‌کنند، در همان اورژانس فوت می‌کنند، یعنی افرادی هستند که از ترس مراجعه به مراکز درمان، مدت‌ها در خانه ماندند، برای همین ما در این مدت سه الی چهار مریض داشتیم که مرده‌ی آنها به اورژانس رسید، چون تا لحظه‌ی آخر در منزل مانده بودند.


وی افزود: اما بیمارانی که در زمان مناسب تشخیص به بیمارستان مراجعه می‌کنند، اغلب درمان‌های به موقع دریافت می‌کنند، پزشکان تبحر بالایی دارند و دارو و تجهیزات هم در دسترس است، یعنی درمان‌های استاندارد تعریف می‌شود ‌که در این شرایط بیمار دو الی سه روز مرخص می‌شود.


طالب پور گفت: در این بین بعضی‌ها بدحال‌تر می‌شوند، ما مریضی را داشتیم که ۴۸ ساعته فوت کرد، اما باز هم اکثر بیماران خوب می‌شوند.
وی در مورد ویروس جهش‌یافته‌ی انگلیسی افزود: حداقل در بیمارستان ما به نظر می‌رسد، همان مدل ویروس ووهان چینی است که به دلیل عدم رعایت افراد، انتقال پیک سوم و شکل‌گیری موج چهارم دوباره باعث شیوع ویروس شده، ما تا الان دو الی سه بیمار مبتلا به ویروس جهش یافته داشتیم که بسیار وحشتناک بود، بنابراین اینها ته مانده‌ی پیک سوم هستند که با عدم رعایت ویروس فعال شده است.


طالب پور افزود: حداقل در بین بیماران ما به وفور بیمار مبتلا به ویروس جهش یافته دیده نمی‌شود، بلکه به تعداد اندک است.
وی با اشاره به اثر واکسیناسیون گفت: اگر بخواهیم درصد بندی‌ای را مطرح کنیم، استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی ارزش ۱۰۰ درصدی و واکسیناسیون ارزش ۷۰ درصدی خواهد داشت که با این حساب اهمیت پروتکل‌های بهداشتی خیلی بیشتر خواهد بود، توجه داشته باشید که هر زمان به هر دلیلی مسافرت و ازدحام مردمی افزایش پیدا کرد به شکل روشنی ابتلاء بیشتر شد، اما مردم هم خسته شدند و بعد از ۱۴ الی ۱۵ ماه افراد دیگر خیلی حرف گوش کن نیستند و انتظار دارند با واکسیناسیون مشکل حل شود، یا از مردم دیگر چنین مواردی درخواست نشود، من فکر می‌کنم تا زمانی که واکسن به وفور و حداقل در سنین ۶۰ سالگی به بالا تزریق نشود، باید این نکات را رعایت کنیم.


رئیس بیمارستان سینا ادامه داد: اگر تا اول تیر سعی کنیم این محدودیت و سختی‌ها را بپذیریم، بسیار خوب است، البته می‌دانیم مردم بسیار خسته شده‌اند و از طرفی فشار بر روی کادر درمان بالاست. متاسفانه در این بین افرادی هم هستند که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، آن یک نفری که رعایت نمی‌کند می‌تواند باعث ابتلای افرادی شود که رعایت می‌کنند، باید این دو ماه آینده هم با سختی طی کنیم تا واکسن بیاید و همه تزریق کنیم.


وی در مورد وضعیت ابتلا و فوتی کادر درمان بیمارستان از اول سال، گفت: فوتی نداشتیم، اما از اول کرونا از ۱۵۰۰ پرسنل بیمارستان ۵۰۰ نفر مبتلا شدند و تا الان هم یک سوم افراد بیمارستان واکسینه شدند، یعنی الان احتمال ابتلا در کادر درمان کمتر است، ولی فشار روحی و خستگی روی نیروی بیمارستان فشار وارد می‌کند.


طالب پور ادامه داد: تا الان ما حدود ۵۶۰ واکسن دریافت کردیم که ۵۰۰ نفر در دوره اول واکسینه شدند و ۶۰ نفر هم دوره دوم را تزریق کردند، با توجه به اینکه قبلا هم خیلی‌ها به ویروس مبتلا شده بودند به مراتب ریسک پایین‌تر آمده ولی همچنان فشار کار زیاد است.


طالب پور با اشاره به پیش‌بینی وضعیت بیمارستان افزود: منحنی بیماران ما از سزدهم و چهاردهم فروردین کمی ملایم‌تر شده که امیدواریم واقعی باشد.همچنین امیدواریم در ماه رمضان هم رعایت‌ها بیشتر شود تا این فرایند به زودی بگذرد، چون موارد تاسف باری را دیدیم که بر افزایش اپیدمی اثر دارد، به طور مثال جوانی به ویروس مبتلا بود، اما در ایام عید با خانواده و فامیل به سفر رفته بود و با آگاهی نسبت به بیماری خود به سفر رفته بود و بعد از سفرش برای درمان به بیمارستان مراجعه کرده بود، یعنی بدون هیچ حس مسوولیت پذیری در قبال دیگران. این صحنه‌ها را که می‌بینیم می‌گوییم شاید ما مقصر هستیم که نتوانستیم حس مسوولیت پذیری را به درستی برای این افراد جای بیندازیم.



#‌اخبار_سلامتی منبع: سلامت نیوز

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات

مطالب مرتبط

تحقیقی که به نحوه واکنش سیستم ایمنی بدن به هوای گرم پرداخته است، بینش جدیدی را در مورد آنچه که هنگام افزایش جیوه رخ می‌دهد، ارائه می‌کند.

1 روز پیش

در حالی که فراموش کردن برخی موارد یک امر طبیعی در زندگی روزمره است، با کمی تلاش می‌توانید از این اتفاق پیشگیری و حافظه خود را مدیریت کنید. مهارت‌ها و عاداتی وجود دارد که می‌توانید برای تقویت توانایی خود در به خاطر سپردن اطلاعات آنها را اتخاذ کنید.

4 روز پیش

در حالی که پورنوگرافی و افسردگی ممکن است مرتبط به نظر نرسند، تحقیقات نشان می‌دهد که این دو موضوع می‌توانند بیشتر از آنچه فکر می‌کنید، به یکدیگر ربط داشته باشند.

4 روز پیش

سخنگو سازمان آتش نشانی تهران به مسافران نوروزی توصیه کرد تا زمان و مسیر سفر را به افراد مورد اعتمادشان بگویند و حتما وسایل برقی و کنتور برق را قطع کنند.

۱ هفته پیش

ک مشاور خانواده با تاکید بر اینکه برخی افراد تصور دارند می‌توانند بعد از ازدواج همسرشان را تغییر دهند و بی‌توجه به ناهمسانی‌هایشان دست به انتخاب می‌زنند، گفت: این درحالیست که افراد هرگز نمی‌توانند کسی را تغییر دهند زیرا وقتی فرد احساس کند می‌خواهند رفتار او را تغییر دهند، در آنها ادراک کنترل شدن شکل می‌گیرد و مضطرب خواهند شد که به دنبال اضطراب، سازوکارهای دفاعی فرد به گونه‌ای ناخودآگاه فعال می‌شوند و به صورت جدی در مقابل تغییر مقاومت خواهند کرد.

۱ هفته پیش

ریه‌ یک عضو حیاتی در بدن است که بدون آن نمی‌توان نفس کشید اما عوامل زیادی وجود دارند که کارآیی و عملکرد بهینه ریه‌ها را کاهش می‌دهند. بنابراین مهم است که بدانیم برای سالم نگه داشتن ریه‌ها چه کارهایی می‌توان انجام داد.

5 روز پیش

مدیر کل دفتر توسعه گردشگر داخلی به معرفی مسیر مناسب برای سفر در فصل بهار که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، پرداخت و گفت: با انتخاب جاده‌های جذاب می‌توانیم از جاذبه‌های مسیر نیز استفاده کنیم.

3 روز پیش

دنبال کردن یک برنامه غذایی صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و با اصلاح عادات تغدیه‌ای می‌توان از مزایای سلامتی روزه گرفتن و همچنین از برکات معنوی این ماه بهره‌مند شد.

۱ هفته پیش

بسیاری از ما این توصیه معروف مبنی بر «شمارش گوسفند» برای مقابله با بی‌خوابی را در کودکی یا بزرگسالی شنیده‌ایم. برای عده‌ای از ما نیز ممکن است این سوال پیش آمده باشد که چرا چنین توصیه‌ای مطرح می‌شود و یا ریشه آن به کجا بر می‌گردد؟ به عنوان مثال چرا به جای گوسفند توصیه به شمارش دیگر حیوانات مانند اسب، گاو و خرگوش صورت نمی‌گیرد؟

3 روز پیش

بیشتر...