ورزش سه‌ | 5 سال پیش

رئیس در منگنه سه مدیر دیگر بارسا در آستانه استعفا

رئیس در منگنه؛ سه مدیر دیگر بارسا در آستانه استعفا

رئیس باشگاه بارسلونا این روزها شرایط دشواری دارد و با استعفای متوالی اعضای هیئت مدیره روبرو شده است.

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته بود که اعلام شد 6 مدیر باشگاه بارسلونا از سمت خود استعفا کرده اند. پس از اینکه بارتومئو، امیل روسود و چند عضو دیگر هیئت مدیره را به استعفا ترغیب کرد و آنها را افرادی نالایق دانست، شش عضو هیئت مدیره، شب گذشته از سمت خود کنار رفتند.

امیل روسود، کالسامیلیا، تومباس، فونت، تیچیدور و الیاس از هیئت مدیره کنار رفتند و امروز روسود در مصاحبه با راک 1 اعلام کرد که سه مدیر دیگر نیز تا امشب استعفا خواهند کرد. به این ترتیب رئیس بارسلونا روز به روز تنهاتر از گذشته خواهد شد.

 

 

 

 

با وجود این شورش داخلی اما بارتومئو همچنان می تواند به ریاست خود ادامه دهد و فعلا خطر منحل شدن، هیئت مدیره او را تهدید نمی کند چرا که طبق ماده 34.5 اسانامه باشگاه بارسلونا، هیئت مدیره در صورتی منحل خواهد شد که 75 درصد مدیران استعفا دهند و به عبارتی بدون احتساب رئیس، کمتر از 5 نفر در هئیت مدیره باقی بمانند یا اینکه خود رئیس به علاوه 50 درصد اعضا استفعا بدهند.

در حال حاضر بدون احتساب بارتومئو، 12 نفر در هیئت مدیره باقیمانده اند و در صورت استعفای سه نفر دیگر، همچنان 9 مدیر بر راس کار باقی خواهند ماند ضمن اینکه بارتومئو قصد دارد افرادی را جایگزین مدیران مستعفی کند.

 

 

 

 

امیل روسود که پس از استعفا مصاحبه های مختلفی علیه بارتومئو انجام داده، امروز ادعا کرد که اصلی ترین دلیل فشار بارتومئو روی آنها به قضیه رسوایی قرارداد با " I3 Ventures" برای کنترل شبکه های اجتماعی بر می گردد.

اتفاقی که چندی پیش فاش شد و بارتومئو متهم ردیف اول آن بود. رئیس بارسا به این متهم شد که در شبکه های اجتماعی سعی در تخریب مخالفانش داشت و حتی بر ضد ستاره های بزرگ تیمش از جمله مسی نیز فعالیت می کرد. بارسلونا مبالغ هنگفتی را نیز به این شرکت پرداخت کرده بود.

روسود عضو کمیسون اقتصادی بارسلونا جزو اولین نفراتی بود که با این قضیه روبرو شد و آن را فاش کرد و حالا معتعقد است بارتومئو به همین دلیل او را وادار به استعفا کرده است.



#اخبار_فوتبالی

بیشتر...


تبلیغات

تبلیغات
مطالب مرتبط

برونو فرناندز به اولین بازیکن منچستریونایتد تبدیل شد که با بیانیه‌ای رسمی به اخراج اریک تن‌هاخ واکنش

8 ماه پیش

وینگر تکنیکی سپاهان پس از گلزنی مقابل فولاد خوزستان خوشحالی گل خاصی انجام داد.

8 ماه پیش

در بارسلونا معتقدند سانچز مارتینز چهار دقیقه از زمان اضافه ال‌کلاسیکو کم کرد و به این ترتیب شانس رسی

8 ماه پیش

شجاع خلیل‌زاده برای دیدار حساس مقابل استقلال در دسترس کادرفنی تراکتور خواهد بود.

8 ماه پیش

جوردی آلبا، مدافع اینترمیامی، می‌گوید لیونل مسی بهترین بازیکن جهان است و همیشه باید در لیست نامزدهای

8 ماه پیش

هیئت مدیره باشگاه النصر در جلسه امروز خود رئیس جدیدی ‌‏انتخاب کرد و عبدالله الماجد از این پس رئیس با

8 ماه پیش

مهدی شیری روز گذشته برای اولین بار در پست هافبک مرکزی به میدان رفت.

8 ماه پیش

یک رسانه نزدیک به منچستریونایتد فاش کرد که مدیران باشگاه به ‏صورت جدی در حال بررسی بازگشت اوله گنار

8 ماه پیش

مدافع خیبر خرم‌آباد نزدیک بود دروازه استقلال را در دقایق ابتدایی و قبل از گل اول تیمش باز کند.

8 ماه پیش

بیشتر...