2 ماه پیش
واکنش های تند به حرکت ستاره آمریکایی این فرهنگ نفرت انگیز آمریکایی است

وستون مککنی، بازیکن آمریکایی، با خشک کردن دستهایش با لباس یکی از عکاسان باعث خنده تماشاگران شد اما برخی از طرفداران فوتبال از حرکات ناشایست خوششان نمیآید.
وستون مککنی، هافبک تیم آمریکا در نیمه اول بازی برابر انگلیس به خاطر حرکت عجیب و در عین حال خندهدارش مورد توجه قرار گرفت و طرفداران فوتبال را در رسانههای اجتماعی به واکنش واداشت.
در نیمه اول بازی بدون گل آمریکا و انگلیس، وستون مککنی قبل از پرتاب توپ به سراغ یک عکاس رفت و دستانش را با جلیقه او خشک کرد. عکاس با تعجب به مککنی نگاه میکرد و همکارانش هم هاج و واج مانده بودند. این اتفاق در دقیقه ۳۸ بازی رخ داد.
توئیتر مملو از واکنشهای هواداران به این اتفاق شد و یکی از کاربران این اتفاق را منزجرکننده و زشت دانشت.
این کاربر نوشت: «کشیدن جلیقه مرد و پاک کردن دستها با آن، واضحترین تصویر از فرهنگ نرمال آمریکایی است: نفرتانگیز، نامحترم و غیرحرفهای...»
هرچند این حرکت بیشتر باعث خنده و شوخی کاربران شد. یکی از آنها نوشت: «وستون مککنی از عکاس به عنوان حوله استفاده کرد»، و اموجی خنده گذاشت.
برچسبها
- وستون مک کنی
- جام جهانی ۲۰۲۲ قطر
- تیم ملی آمریکا
- خبر ویژه
#ورزشی #خبر_ورزشی منبع: خبرورزشی
بیشتر...
تبلیغات
تبلیغات
مطالب مرتبط
بیشتر...